Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hatunu ilana verdim :)

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Araç Alım & Satımı
Forum Tanımlaması: arac alımı ve satımı
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33164
Tarih: 27 Temmuz 2025 Saat 21:25
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: hatunu ilana verdim :)
Mesajı Yazan: ozncnercn
Konu: hatunu ilana verdim :)
Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2014 Saat 14:50
Eğer satılırsa 206 cc almayı planlıyorum kafayı iyice bozdum cabrio arabayla :D yok satılmazsa biraz bekleyip 307 cc alıcam gelecek kışa doğru bakalım 2 kişi aradı şimdilik :) 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kazasiz-boyasiz-sunrooflu-ihtiyactan-150912621/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

-------------
hayat direnmektir

Cevaplar:
Mesajı Yazan: volkanC2
Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2014 Saat 14:51
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah :)

-------------
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2014 Saat 14:54
Hayırlı satışlar

Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2014 Saat 14:55
teşekkürler :) araçtan çok ama çok memnunum sanırım kaşınıyorum ama abiler cc'ler feci tatlı gelmeye başladı gözüme :D bi de onun sefasını eziyetini çekelim istiyorum :)

-------------
hayat direnmektir

Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2014 Saat 14:59
Bende 106'mı çok seviyodum 4 kapıydı falan ama aklıma bir düştü C2, tek kapı falan dinlemedim allah kısmet etti değiştirdim :) inşallah Allah seninde gönlüne göre verir :)

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2014 Saat 15:22
Aynen aynen inşallah aynısı banada olur çok aradım şimdi ki arabamı yaklaşık 6 ay aradım diyebilirim ve hani masrafta yaptım lastik bakım muayene falan ama cc düştü ya bi kere aklıma :D bakalım dediğin gibi hayırlısı olur inşallah hakkımızda :))

-------------
hayat direnmektir

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2014 Saat 15:31
cc güzel secim, hakkında hayırlısı. alıcagın zaman aklına takılanları cevaplarım yardımcı olurum elimden geldigince. Thumbs Up lpg takılanlardan uzak dur abicim. cc keyif arabasıdır. garajda saklanır, guzel gunlerde binilir. yani en azından ben oyle yapıyorum. satılıklar arasında da vardır boyle temiz. oyle hergun yollara vurmak için lpg baglanmıs aractan kaç, sade orjinal bisiler bak derim Wink

-------------
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)

Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2014 Saat 15:34
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

cc güzel secim, hakkında hayırlısı. alıcagın zaman aklına takılanları cevaplarım yardımcı olurum elimden geldigince. Thumbs Up lpg takılanlardan uzak dur abicim. cc keyif arabasıdır. garajda saklanır, guzel gunlerde binilir. yani en azından ben oyle yapıyorum. satılıklar arasında da vardır boyle temiz. oyle hergun yollara vurmak için lpg baglanmıs aractan kaç, sade orjinal bisiler bak derim Wink

ha bu arada dersen benim arabamda lpg var bi skıntı yok fln, ben o anlamda demek istemedim. lpg tabiki tasarruf icin takılır benim demek istedigim cc kupon arabadır. km dusuk olur, cok sahip degistirmis cok yorulmus arac alma anlamında demek istedim. yanlıs anlama olmasın diye bu notu ekledim LOL

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2014 Saat 17:18
şöyle bi durum var iki araba var kardeşimle bende ve ikiside her gün çalışıyor ben cc'yi günlük kullanımda da kullanmayı planlıyordum aslında :D tabi öncelik kazasız değişensiz temiz olması araştırıyorum bi yandan bi yandan da işte satılmasını bekliyorum hoş satılmazsa arabam binerim sonuçta şimdi ki arabamıda çok aradım zar zor buldum :) 

(bu arada km düşük lpg'siz alsam dahi ben mecburi lpg taktırıcam :/ mecburi her gün kullanılıcak çünkü araba :D)

hepinize ayrı teşekkürler :)

-------------
hayat direnmektir

Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2014 Saat 17:45
uzun seneler kullanmayacaksan eger bi kac yazlık bir heves ise lpg km bunlara takılma, tavan acılsın kapansın yeter. uzun vade yıllarca bende kalıcak diye dusunuyorsan ilk mesajım gecerli, ara temizini bul Thumbs Up

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2014 Saat 17:49
uzun vade şöyle olucak gibi 2-3 sene binerim en azından bu yüzden temiz olmalı uzun vadeli binmesem bile takıntılı bir insanım ben arabam temiz olucak illa :D aklımda söylediklerin kafama takılan ne olursa sorucam teşekkürler :)

-------------
hayat direnmektir

Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2014 Saat 18:01
Orjinalini yazan: ozncnercn ozncnercn Yazdı:

uzun vade şöyle olucak gibi 2-3 sene binerim en azından bu yüzden temiz olmalı uzun vadeli binmesem bile takıntılı bir insanım ben arabam temiz olucak illa :D aklımda söylediklerin kafama takılan ne olursa sorucam teşekkürler :)

tamam ne zaman istersen cekinme sor, hayırlısı olsun. ilk etapta hayırlı satıslar umarım aklındaki rakama verirsin elindekini, sonrarı guzel bir cc buluruz sana Clap

-------------

Mesajı Yazan: tongucuk
Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2014 Saat 18:08
hayırlı satışlar ama piyasada bu ara ölücüler geziyor dikkat et benimkine bugün 23900 verdiler inadımdan vermedim Big smile

-------------
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81

Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2014 Saat 18:23
Ben aldim jant muayene bakim derken 18e denk geldi bana 18den asagi vermeyi planlamiyorum ya :D cok gibi geliyo ama piyasaya gore normal geliyo bana :) hayirlisi ya bakalim :)

-------------
hayat direnmektir

Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2014 Saat 08:54
teşekkürler abicim :)

-------------
hayat direnmektir

Mesajı Yazan: rizeli_53
Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2014 Saat 08:57
hayırlı satışlar

Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2014 Saat 09:56
teşekkürler

-------------
hayat direnmektir

Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2014 Saat 09:15
Bir de bu ölücüler var 14 milyarım var nakit geliyim mi diye mesaj atmış adam :D he gel dedim ciddi misin diyo :D ahahahah :D sabah sabah süpriz yumurtadan çıkmış sanki :D

-------------
hayat direnmektir

Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2014 Saat 09:23
Hacı sen de 4000 liranın lafını mı yapıyosun verseydin hayrını görseydi adam :))

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2014 Saat 09:28
:D yok olur mu gel desem hadi diye adam bi kaç lira daha düşürmeye çalışıcak :D abi hiç abartmıyorum adamlar ölü yiyici :D nasıl beceriyolar bilmiyorum ben öyle olamadım bi başka aracın sahibiyle konuşurken bile pazarlık yaparken utanıyorum bunlarda ki kafadan istiyorum cidden :D

-------------
hayat direnmektir

Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2014 Saat 09:36
ya şimdi satış masrafı var e yakıt almak gerekicek pazarlıkta sünnettir, şimdi bakınca da arabanın bi elden geçmesi gerekiyor iç dış bi detaylı temizlik ister yani aldıktan sonra biraz masrafım var kardeş sen bana 13 de alalım gidelim, inan beş lira fazla desen alamam yok çünkü, buraya kadar geldik vaktini aldık almadan dönmeyelim. Big smileBig smileLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2014 Saat 12:10
:D :D abi adam sunroofla macunlu yer için inmiş o fiyatı ben bilerek boyatmıyorum ustalara güvenemediğim için sunroofu'da havalar düzelsin 70 liraya kendim yapıcam be gavur :D bunun için o kadar fiyat mı iner :D komikler ya bi de kızıyolar arabanız hatasız değil lütfen iyi yazın diye bak çamurluk içlerine ve ya altına üstüne başka hata bulursan bedava vericem :D sinirlerim bozuldu cidden :D şu cc nereden girdiyse aklıma :D

-------------
hayat direnmektir

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net