![]() |
|
Stock mu?? saatte oynama mı var?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bu saatel o arac aynı dııldır muhtemelen turbo bır aracın ıcınden cekılmıs olabılıcegını dusunuyorum soylede bı durum var 2001 model sıyah bı gtı vardı stoc oglu stocdu sadece cok cıgerlıydı bırde egsoz vardı chıp dahı yoktu ıbre okadar asagıya ınmesede 240 falan yaptık bırkeresınde ama bu aralıklarda dııldı tabıı baya bı gec cıktık o hızlara benım kanaatım turbo bır aracdan cekılmıs bu...
|
|||
![]() |
|||
||
ayrıca arac orjınal denıyor cıtaları ıptal edılmıs tavan harıc komple boyalı bı arac bu yalan fake bır ılan olabılıcegı kanısındayım jantlar dahı boyalı nasıl bır orjınallıktır bu anlamış dıılım acıkcası...
|
|||
![]() |
|||
||
bu nası bı araba hala anlıamadım hergun ızlıorum bu vıdeoyu cozemedım ama bı gercek var 106 ya gıtgıde dahada baglanıorum :)
|
|||
![]() |
|||
enesof ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
||
katılıorm arac orjın dıo motorda oynama yok dıo arac 240 ın ustune cıkıo nasıl ıs bıde hıc wıdeodan bahsetmıo acıklamada yada ıbre 0 yerıne 60dan baslıo yalan oranı yuksek bı ılan bence...ben 106cı dıılm ama 106 lar ıı bılır bu aracın orjın halıyle neler yapabılcegnı..
|
|||
![]() |
|||
||
Durumu anca şöyle anlatmaya çalışabiliirim ( kendi aracımla )
3 vites sonu 165 ,165
4 vites sonu 190,195
5 vites sonu 225,230, 235 bu degerler standar olan bir araç için söyledigim degerler.
bunların üzerine çıyorsa ve hala orjinal oldugunu iddaa ediyorsa peugeot fabrikasına tazminat davası açabilir çıkacak olan sonuç ile para kazanabilir arkadaşımız :) Bunun haricinde hala orjinal diyorsa, ben arabadan hiç ama hiç anlamıyorum... Benim haricimde mühendislerde anlamıyordur.
Arkadaş yazmış çizmiş km dişlisinde sorun olabilir ! :)
ama bilgimi birşey var bu araç alınmaz :)
demir in vts bile uzun şanzuman ile anca bu kadar yapıyordur.
.......................................................................................
bu arada çokça yapılan bir hatayı da yeri gelmişken söylemek isterim spoiler aracın son süratini düşürür yükseltmez spoiler arkadaki hava akışını bozduğundan takılmaz sürat denemesi yapan araçlarda.
![]() |
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
Yaşar abi açıklık getirmiş konuya
|
|||
![]() |
|||
||
araç harika gidiyor fakat ne kadar orjinal olduğu şüpheli? 140km/h de o şekilde ivmelenmesi icin ya turbo ya nos olması lazım.
|
|||
![]() |
|||
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
||
kesin saati bozuk
|
|||
![]() |
|||
||
ben olaya farklı biyerden bakıcam bi adam sanroof yazıyorsa ben ne o adamın arabasını alırım nede yaptığı işe inanırım kim kızıp kırılacaksa kırılsın..arabanda ne var encıl var yok yaaaa..bunun ingilizce bilmek yada bilmemekla alakası yok arkadaşlar beni yanlış anlamayın gerçi anlamak isteyen nedemek istediimi çok iyi anlamıştır
![]() |
|||
![]() |
|||
||
açılın pisçocuk geldi ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ENCIL TRİDİ HEDIRS ![]() ![]() ![]() Muhteşem üçlü... |
|||
![]() |
|||
||
ben ilana bakmadan yazmıştım şükür olsun bakmamışım ![]() |
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar sanırım dewir kesici war araçta orjinal 106 GTI zaten zorlayınca 7500 e kadar dönüyo bunda dewar kesici olduğu için o kadar döndürmesi normaldir...
|
|||
![]() |
|||
||
yaşar abi benim hondayı sana satim ama encıl yok hedırs yok :)
|
|||
![]() |
|||
||
sana zahmet konuyu biraz açığa kavuştururmusun..aracın devriyle ilgili bir sorunumuz yok o dönen de devir saati değil km/h saati.stock gti 7200 çeviriyor zaten.nekadar zorlarsan zorla 7500 çevirtemezsin saatin bozuk değilse anca bir yazılımla 8200 civarı çevirebilir.bazı arkadaşlarda kesiciyi komple iptal ettirip 10000 çevirdiğini idda ediyor isterse 150,000 çevirsin aldığın tork ve hp ortada bu değerleri aldığın devirde ortada 7200 hadi güzel bi yazılım 8000 diyelim bundan sonrasını boş çevirirsin okadar araca bi artısı olmaz
|
|||
![]() |
|||
mc-dejavu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mc-dejavu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bi arkadaşımdada lada samara vardı aynı bunun gibiydi 270 kmh filan cıkıyodu |
|||
![]() |
|||
||
tmm stock gtinin 7200 çewirdiğini senden daha ii biliyorum sanırsam ama biz yola çıktığımız zaman 7500 çewirio 230 a kadar da wuruo araba zorlarsan bu arabanın dewir kesici yapıp 240 çewirmesi normal...demek istediğim bu...
|
|||
![]() |
|||
||
benden daha iyi biliyorsan tartışmaya gerek yok..
|
|||
![]() |
|||
||
yanlış anlama abi öle demek istemedim ama 6 senedir 106 GTI war kimin daha ii bildiğini bilemeyiz ama benim demek istediğimi anlamışsındır umarım:D:D
|
|||
![]() |
|||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
||
Semih güzel bir noktaya değinmiş...4 vites 230-235 km/s bandına dayanmış....Yok böyle bir MA5 şanzıman oranı...En uzununu taksa bile nafile....Kaldıki böyle hızlanamaz...Real bir gerçek vardır....Top speed ,ivmelenme aynı oranda gerçekleşmez ...
Mukayese edebilme açısından bir etüt edin.. Stock VTS hızlanması ve son surat budur.. http://www.youtube.com/watch?v=pjUoHVsv1eo Tanımadığımız bir araba ve ilan amma meşgül etti bizi be.... |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |