Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Stock mu?? saatte oynama mı var??

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=3165
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 03:06
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Stock mu?? saatte oynama mı var??
Mesajı Yazan: hasimayaz
Konu: Stock mu?? saatte oynama mı var??
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2008 Saat 20:10
http://www.sahibinden.com/bu_araba_gitmiyor_WQQaXQQ11301440WQQpXQQdisplayitem?tab=video - http://www.sahibinden.com/bu_araba_gitmiyor_WQQaXQQ11301440WQQpXQQdisplayitem?tab=video

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2008 Saat 20:14
haşim abi motorda en ufak oynama yokkmuş ilanın yalancısıyım :) 

Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2008 Saat 20:15
aarkadan ıtekte gıtsın hehe :D

Orjinalini yazan: 34GS767 34GS767 Yazdı:

haşim abi motorda en ufak oynama yokkmuş ilanın yalancısıyım :) 

walla kardeş bende okudum onuda inanasım gelmedi.. gerçi oynama bile olsa bu nasıl bir oynamadır ya??

Mesajı Yazan: sinan-s
Bu araçta nos var kesin.Halilkde öle dedi..

Mesajı Yazan: MirakGTI
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2008 Saat 20:21
bende birgün topspeed denicem bakalım kaç görucez

Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2008 Saat 20:27
Orjinalini yazan: miRak miRak Yazdı:

bende birgün topspeed denicem bakalım kaç görucez
Senin saat bozuk kanka..Doğru göstermiyor pek..

Mesajı Yazan: danseLL
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2008 Saat 20:29
vay be 250 gördümü ki..

Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2008 Saat 20:30
Orjinalini yazan: danseLL danseLL Yazdı:

vay be 250 gördümü ki..
240 rahat gösterdi

Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2008 Saat 20:54
106 gider Haşim abi...Denenmiştir.Test Edilmiştir.Sonucu hüsran bile olsa süperdi

Mesajı Yazan: sem317
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2008 Saat 21:33
nasıl iş ya adam 4. vitesde 230km hızla sora 5 atıyo devam ediyo... nasıl bi şanzuman var nasıl bir şey bu böle bana hiç inandırıcı gelmedi valla...

Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2008 Saat 21:36
Nos var onda NOSS

Mesajı Yazan: aoc
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2008 Saat 21:44
Şanzumanı bende çözemedim, defalarca izledim ama 3.viteste 180 görüyor alet, ilginç... İvmelenmesi desen çok daha garip, 3.4.5. viteslerde 1.vites gibi ivmeleniyor, hadi onuda geçtim aşırı besleme yoksa bu araçta, ki kendisi araç stock demiş; bu şartlarda böyle hızlanması cidden anormal.. NOS desem 50 lik kitlerle bunu sürekli sağlayamaz, daha büyük kitlerle de orj piston, sekmanla çok zor... Aracı bilen varsa bilgi versin yoksa biz işin içinden çıkamadık...

-------------
More than love...
More than hate...
More than car...
More than love
It's a GTI (wrotten by myself)

Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2008 Saat 23:15

arkadaşlar krikonun üzerinde çekmişler bunu yaaa.böyle bişey varmı.tamam araç 220 yi kırar ama bu fazlasıyla abartı olmuş bence

Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2008 Saat 23:28
Orjinalini yazan: ahmet_28 ahmet_28 Yazdı:

arkadaşlar krikonun üzerinde çekmişler bunu yaaa.böyle bişey varmı.tamam araç 220 yi kırar ama bu fazlasıyla abartı olmuş bence

Sanmam, Videonun başında araç yolda gidiyor. ayrıca gösterge camında yolun yansıması görünüyor. telefon çekimi olduğuda bariz belli??

Benim fikrim kilometre saatinde bi çark oynaması var..

Mesajı Yazan: İsmailAteş
Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 00:56
Ben buldum abi kurnazlığı bi ferrariye bağlamışlar çekiolar bunuLOLyoksa imkansız bu halde ki daha 3000 deviri görmeden ilk başta 100 ün üstünde gidio..ve hızlanması için biraz devirli başlaması lazım yoksa bu kadar da zor hızlanır bence km saati 60-70 km/h ten başlıo gibi geldi bana..

Mesajı Yazan: iLLeGaL
Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 09:00
bana kalırsa bu aracın ibre bozuk kıçı başı oynuyor...

-------------
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı?
Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün.
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 09:01
Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

Sanmam, Videonun başında araç yolda gidiyor. ayrıca gösterge camında yolun yansıması görünüyor. telefon çekimi olduğuda bariz belli??

evet haşim abi bende onu düşündüm çünkü bakarsan 7200 de kesio chip de yok yani ve 3 de 180 görüo bence telefon edelim 0-100 ünü isteyeLim? eğer ondada2 3 saniyede çıkıo diyorsa bi güzel pataklamak lazımLOLyanlışmıyım?

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 09:42
Orjinalini yazan: danseLL danseLL Yazdı:

Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

evet haşim abi bende onu düşündüm çünkü bakarsan 7200 de kesio chip de yok yani ve 3 de 180 görüo bence telefon edelim 0-100 ünü isteyeLim? eğer ondada2 3 saniyede çıkıo diyorsa bi güzel pataklamak lazımLOLyanlışmıyım?

Tansel sen adam olmazsın Big%20smileBig%20smile

Mesajı Yazan: Demir
Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 09:55
Yav  ben bile çıkamıyorum bu suratlere stock nasıl çıksın?
Standart ayna mahruti ve motor yapısı ile bu suratlara çıkması mümkün değil...
Haşim'e katılıyorum....Bir yerde problem var....

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 11:52
bu saatel o arac aynı dııldır muhtemelen turbo bır aracın ıcınden cekılmıs olabılıcegını dusunuyorum soylede bı durum var 2001 model sıyah bı gtı vardı stoc oglu stocdu sadece cok cıgerlıydı bırde egsoz vardı chıp dahı yoktu ıbre okadar asagıya ınmesede 240 falan yaptık bırkeresınde ama bu aralıklarda dııldı tabıı baya bı gec cıktık o hızlara benım kanaatım turbo bır aracdan cekılmıs bu...

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 11:54
ayrıca arac orjınal denıyor cıtaları ıptal edılmıs tavan harıc komple boyalı bı arac bu yalan fake bır ılan olabılıcegı kanısındayım jantlar dahı boyalı nasıl bır orjınallıktır bu anlamış dıılım acıkcası...

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 12:23
bu nası bı araba hala anlıamadım hergun ızlıorum bu vıdeoyu cozemedım ama bı gercek var 106 ya gıtgıde dahada baglanıorum :)

Mesajı Yazan: enesof
Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 12:58
katılıorm arac orjın dıo motorda oynama yok dıo arac 240 ın ustune cıkıo nasıl ıs bıde hıc wıdeodan bahsetmıo acıklamada yada ıbre 0 yerıne 60dan baslıo yalan oranı yuksek bı ılan bence...ben 106cı dıılm ama 106 lar ıı bılır bu aracın orjın halıyle neler yapabılcegnı..

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 13:04
Durumu anca şöyle anlatmaya çalışabiliirim ( kendi aracımla )
3 vites sonu 165 ,165
4 vites sonu 190,195
5 vites sonu  225,230, 235 bu degerler standar olan bir araç için söyledigim degerler.
bunların üzerine çıyorsa ve hala orjinal oldugunu iddaa ediyorsa peugeot fabrikasına tazminat  davası açabilir çıkacak olan sonuç  ile para kazanabilir arkadaşımız :)

Bunun haricinde hala orjinal diyorsa, ben arabadan hiç ama hiç anlamıyorum...
Benim haricimde mühendislerde anlamıyordur.

Arkadaş yazmış çizmiş km dişlisinde sorun olabilir ! :)
ama bilgimi birşey var bu araç alınmaz :)

demir in vts bile uzun şanzuman  ile anca bu kadar yapıyordur.

.......................................................................................
bu arada çokça yapılan bir hatayı da yeri gelmişken söylemek isterim spoiler aracın son süratini düşürür yükseltmez spoiler arkadaki hava akışını bozduğundan takılmaz sürat denemesi yapan araçlarda. Thumbs%20Up

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 13:08
Yaşar abi açıklık getirmiş konuya

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 13:39
araç harika gidiyor fakat ne kadar orjinal olduğu şüpheli? 140km/h de o şekilde ivmelenmesi icin ya turbo ya nos olması lazım.

Mesajı Yazan: barisaso
Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 13:52
kesin saati bozuk

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 13:53
ben olaya farklı biyerden  bakıcam bi adam sanroof yazıyorsa ben ne o adamın arabasını alırım nede yaptığı işe inanırım kim kızıp kırılacaksa kırılsın..arabanda ne var encıl var yok yaaaa..bunun ingilizce bilmek yada bilmemekla alakası yok arkadaşlar beni yanlış anlamayın gerçi anlamak isteyen nedemek istediimi çok iyi anlamıştırClap

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 13:56
Orjinalini yazan: PiscocuK PiscocuK Yazdı:

ben olaya farklı biyerden  bakıcam bi adam sanroof yazıyorsa ben ne o adamın arabasını alırım nede yaptığı işe inanırım kim kızıp kırılacaksa kırılsın..arabanda ne var encıl var yok yaaaa..bunun ingilizce bilmek yada bilmemekla alakası yok arkadaşlar beni yanlış anlamayın gerçi anlamak isteyen nedemek istediimi çok iyi anlamıştırClap

açılın pisçocuk geldi TongueTongueTongue

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 13:58

ENCIL
TRİDİ
HEDIRS Big%20smileBig%20smileBig%20smile

Muhteşem üçlü...

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 14:02
Orjinalini yazan: DERAN_TUYNER DERAN_TUYNER Yazdı:

ENCIL
TRİDİ
HEDIRS Big%20smileBig%20smileBig%20smile

Muhteşem üçlü...

ben ilana bakmadan yazmıştım şükür olsun bakmamışım  Angry

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 14:08
arkadaşlar sanırım dewir kesici war araçta orjinal 106 GTI zaten zorlayınca 7500 e kadar dönüyo bunda dewar kesici olduğu için o kadar döndürmesi normaldir...

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 14:10
yaşar abi benim hondayı sana satim ama encıl yok hedırs yok :)

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 14:13
Orjinalini yazan: vts_emre vts_emre Yazdı:

arkadaşlar sanırım dewir kesici war araçta orjinal 106 GTI zaten zorlayınca 7500 e kadar dönüyo bunda dewar kesici olduğu için o kadar döndürmesi normaldir...

sana zahmet konuyu biraz açığa kavuştururmusun..aracın devriyle ilgili bir sorunumuz yok o dönen de devir saati değil km/h saati.stock gti 7200 çeviriyor zaten.nekadar zorlarsan zorla 7500 çevirtemezsin saatin bozuk değilse anca bir yazılımla 8200 civarı çevirebilir.bazı arkadaşlarda kesiciyi komple iptal ettirip 10000 çevirdiğini idda ediyor isterse 150,000 çevirsin aldığın tork ve hp ortada bu değerleri aldığın devirde ortada 7200 hadi güzel bi yazılım 8000 diyelim bundan sonrasını boş çevirirsin okadar araca bi artısı olmaz

Mesajı Yazan: mc-dejavu
Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 14:13

bi arkadaşımdada lada samara vardı aynı bunun gibiydi 270 kmh filan cıkıyodu Big%20smile ama nedense biz o süratle giderken yanımızdan araclar vızır vızır geciyodu  yani arkadaşın ladasının ibresi mantar dıBig%20smile

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 14:18

sana zahmet konuyu biraz açığa kavuştururmusun..aracın devriyle ilgili bir sorunumuz yok o dönen de devir saati değil km/h saati.stock gti 7200 çeviriyor zaten.nekadar zorlarsan zorla 7500 çevirtemezsin saatin bozuk değilse anca bir yazılımla 8200 civarı çevirebilir.bazı arkadaşlarda kesiciyi komple iptal ettirip 10000 çevirdiğini idda ediyor isterse 150,000 çevirsin aldığın tork ve hp ortada bu değerleri aldığın devirde ortada 7200 hadi güzel bi yazılım 8000 diyelim bundan sonrasını boş çevirirsin okadar araca bi artısı olmaz
tmm stock gtinin 7200 çewirdiğini senden daha ii biliyorum sanırsam ama biz yola çıktığımız zaman 7500 çewirio 230 a kadar da wuruo araba zorlarsan bu arabanın dewir kesici yapıp 240 çewirmesi normal...demek istediğim bu...

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 14:26

tmm stock gtinin 7200 çewirdiğini senden daha ii biliyorum sanırsam ama biz yola çıktığımız zaman 7500 çewirio 230 a kadar da wuruo araba zorlarsan bu arabanın dewir kesici yapıp 240 çewirmesi normal...demek istediğim bu...

benden daha iyi biliyorsan tartışmaya gerek yok..

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 14:31
yanlış anlama abi öle demek istemedim ama 6 senedir 106 GTI war kimin daha ii bildiğini bilemeyiz ama benim demek istediğimi anlamışsındır umarım:D:D

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 15:02
Semih güzel bir noktaya değinmiş...4 vites 230-235 km/s bandına dayanmış....Yok böyle bir MA5 şanzıman oranı...En uzununu taksa bile nafile....Kaldıki böyle hızlanamaz...Real bir gerçek vardır....Top speed ,ivmelenme aynı oranda gerçekleşmez ...
Mukayese edebilme açısından bir etüt edin..
Stock VTS hızlanması ve son surat budur..
http://www.youtube.com/watch?v=pjUoHVsv1eo

Tanımadığımız bir araba ve ilan amma meşgül etti bizi be....

Mesajı Yazan: elenor
Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 15:38
bu arabayla oynanmış sanırım standart bi araba yüksek hızlarda bu kadar tork üretemez ivmelenme inanılmayacak kadar fazla çünkü bu bir fenomeniSmile

-------------
206 HDİ 1,4

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 16:06
6.Vites mi var acaba;??Smile

Mesajı Yazan: tolgasena
Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 16:47
en babası da gelse o kadar seri yürüyebileceğini sanmıyorum 1
2.si de araç dururken ibre 80 km/s de =)

-------------
Küçüklüğünde Elektrik Süpürgesiyle Rolling Yapan Adamdan Ne Beklersiniz Ki..!

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 16:52

Emre abi çok doğru söylüyor..

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 17:44
haşim abi akıllanmam demi..:D:D

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 18:14
Orjinalini yazan: Demir Demir Yazdı:

Semih güzel bir noktaya değinmiş...4 vites 230-235 km/s bandına dayanmış....Yok böyle bir MA5 şanzıman oranı...En uzununu taksa bile nafile....Kaldıki böyle hızlanamaz...Real bir gerçek vardır....Top speed ,ivmelenme aynı oranda gerçekleşmez ...
Mukayese edebilme açısından bir etüt edin..
Stock VTS hızlanması ve son surat budur..
http://www.youtube.com/watch?v=pjUoHVsv1eo

Tanımadığımız bir araba ve ilan amma meşgül etti bizi be....

demir abi sana katılıyorum ilgiye gelince buda iyi  esasında en azından yorum yapabiliyoruz anlamaya başlamışız demekki senin kadar olmasakda ...
mangala gel demir abi bekliyoruz senide  ellerinden öperim ;)

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 18:17
söLemeden edemicem sağ sisde değişmiş amblemde değişmişLOLLOL

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 21:08
benim arabam 3.cü viteste 170 de kesiciye giriyor :S turbolu olmasına ragmen bu nasıl çevirmiş ki bu kadar ya şaşırdım

Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2008 Saat 21:31
bir arkadaş krikoya kaldırılmış olabilir demiş.ama benim bildiğim çoğu aracın kilometre saati çekişin aksi  yönündekilerle bağlantılıdır.yanlış söylüyorda olabilirim.ayrıca bir 106 gti ın bu kadar hızlı sürat yükseltmesi gerçekten çok zor hele stock bir pug için imkansız diyebilirim.adam hayabusayla gidio sanki

Mesaj Tarihi: 16 Kasım 2008 Saat 00:04
106 GTI gösterge panelinde (instrument cluster) nasıl bir çark yapısı var elinde resim olan arkadaş varmı?

Mesaj Tarihi: 18 Kasım 2008 Saat 13:03
Şifre çözüldü Stock ama 2000 cc. stock

Mesaj Tarihi: 18 Kasım 2008 Saat 13:28
izmırın arabası bu cey plaka...

Mesaj Tarihi: 19 Kasım 2008 Saat 14:56
Bu motor : XU9JA (1.9 GTİ) (Emme manifoldu böyle değil...Değiştirilmiş..)

Haşim bulabildiğim bu :

Mesaj Tarihi: 19 Kasım 2008 Saat 15:49
Tşk. ederim demir abi.. Görünen o ki. saat Pot' lu .. eski tip değil.. oynama yapmak zor..

Mesaj Tarihi: 19 Kasım 2008 Saat 15:53
Ama ilandaki araba bu deil ki..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net