![]() |
|
Talihsiz Bir Kazada Benden |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çok sağol kardeşim eksik olma . ![]() |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Karşı tarafın eksperi ne zaman gelirse parçalar ve yapılacaklar belli olur ondan sonrası sizin götürdüğünüz servise bakar. Kapıda fotolardan bakıldığında ciddi bişi görünmüyor. Çamurluk alınır boyanı takılır. Çamurlukta hasar varsa değişir bir de ayna Kapı pasta cila. 10 güün geçmez diye düşünüyorum. Bir de aklınızda olsun arkadaşın başına geldi ondan söylüyorum çamurluk herhangi bir şekidle hasar aldığında o taraftaki kapıları açmayın. Arkadaşım kapı açmaya çalışıp zorlamış bir de kapını ayarı ile uğraştık ayrıca kenarlarında da bükülme ve çizilmeler oldu gereksiz yere. |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Anladım beklıcez ozaman ınşallah bıraz çabuk gelır bu eksper efendıler.Ben cevabımı aldım 10 gun veda edıcem arabaya ozaman teşekkurler tekrar...
Düzenleyen samet206 - 15 Temmuz 2013 Saat 16:27 |
||
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Geçmiş olsun hocam :(
|
||
![]() |
||
|
Çok sağol eyvallah ![]() |
||
||
![]() |
||
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
|
Öncelikle cok geçmiş olsun, Aynı dediğin şekilde bende ana caddede ilerlerken adamın teki ara sokaktan dikkatsizce çıktı. bende sağ ön taraftan onun sol ön tarafına vurdum sonra arabayı kenara cektim indim aşağıya direk adamın üstüne yürüdüm lan geri zekalı diye bu ellerini sakin sakin yaparak hallederiz kardeşim özür dilerim demeye başladı, masrafın neyse ben karsılıycam falan dedi. adam arabayı daha ogün almış ben telefonu aradım motorcu kuzenimi aramak için adam geldi abi poliisi arama arabayı daha bugün aldım sigortası yok dedi. Bende durumu belli etmeden polis olmadan nasıl halletcez dedim masrafın neyse ben karıslarım dedi sağ ön çamurluk yamuldu bide ön tamponun sağ tarafı kırıldı dedin bunların orjiinalini alırsın ama dedim tmm dedi. Daha sonra adamın kimliğini aldım kimlik bilgilerini kontrol ettim boş a4 sayfaya imza attırdım numaralarımızı aldık ayrıldık. Adam boş kağıdı imzaladagı için aradı 2-3 kez aradı beni ne zaman halledicez diye :) unutmayın kaza anındaki ilk tepkiniz cok önemli. haklıyken haksız duruma düşürmeyin kendinizi adam aksi birşey cıkarsada polisi çağırın |
||
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
||
![]() |
||
|
Çok teşekkürler aynen öyle tavrını koymak önemli bu konularda bende adama biraz baskın çıktım ama araçları oynattık ve sigortacıların eksperleri para ödememek ıçın yer arıyorlar ışımı bozmazlar umarım sorunsuz hallolur adamla muhattap etmezler beni...
Düzenleyen samet206 - 22 Kasım 2013 Saat 23:13 |
||
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Geçmiş olsun Samet, Allah başka kaza bela göstermesin
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler sağolasın.Amin inşallah kımseye kaza bela göstermesin Allah ![]() |
||
||
![]() |
||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
geçmiş olsun kardeşim ALLAH başka kaza bela vermesin
|
||
![]() |
||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
|
Geçmiş olsun , benim başıma geldiğinde direkt tutanak tutmuştum kolayca hallolmuştu. İnşallah uğraştırmazlar sizide.
|
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim sağolun Allah daha beterınden korusun herkesi... |
||
||
![]() |
||
|
Sağolasın abi hepimizi inşallah ... |
||
||
![]() |
||
|
Teşekkürler sağolun. Bızde tuttuk bakalım inşallah uğraşmayız dedığınız gıbı olur...Beklıyoruz ekspermidir nedir artık . |
||
||
![]() |
||
|
Merhabalar Cuma gunu verdım aracımı servıse malum yarın 5.gün araya hafta sonu gırdı ama ne haber var ne bir telefon bu süreç normalmi ınternet uzerındekı sorgulamalarımdada her yerde kayıt bulunamadı dıyor e kayıt bulunamadıysa bu ne anlama gelıyor kaza bıldırılmemışmı sıgorta şırketlerıne yoksa normalmı böyle olması nezaman haber çıkar tahmını olan varmı servıs bıze eksper aynı gun ıçınde gelır dedı ama hıç bir haber yok ne yapmam gerekıyor gelmeme gıbı bır durum olabılırmı yanı sıgorta tarafından atanmamış olabılırmı ?
|
||
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
5 gundur ne bekliyor arac eksperin 2 gun icinde gelip tamir onayi vermesi lazim. Yogunluktan dolayi isleyis orada farkliysa bilemem. Ama servisi gun asiri arayip sıkıstırmanı tavsiye ederim. Arac nasilsa burada mecbur yapilmasini bekleyecek deyip yeni is alip seni bekletmelerinide musaade etme.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
|
Teslim Ettik Cumadan beri beklıyorum ben anlamıyorum bu ışlerden o gun ıçınde gelmesı lazım eksperın dendi tamam dedık araya hafta sonu girdi.Bugun aradım servisi yok eksper beklıyoruz dedıler dedım siz bıldırdınızmı kazayı sıgorta şırketlerıne evet bız yapıyoruz zaten onu eksper beklıyoruz dedıler.Bende ne yapcağımı şaşırdım servısı sıkboğaz etmekte ıstemıyorum yanı adamın suçu ne ama bı yandanda zaman geçıyor olayın akışını nasıl takıp edıcem çözemedım ona göre bızde ışımıze bakarız sıgorta karşılarsa karşılar karşılamazsa başka yollar dusunuruz boşa beklemek çok zor yanı sabır edemıyorum.Yarında bir sonuç çıkmazsa 5.Gün olucak 4 gündür arabam yok daha yapılması var aracın olmıcak galba bu iş .Bir çamurlukla ayna için aylarca bekleyemem ki çok saçma daha önce başına gelen varsa yol gösterırse sevinirim arkadaşlar...Yanı eksperın normal şartlarda gelıp tamır onayı vermesı ortalama kaç gun surer ona göre beklerım bende. Düzenleyen samet206 - 12 Temmuz 2013 Saat 22:59 |
||
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Samet kardeşim geçmiş olsun. Resimler yeterli olur. Sen git bir kaportacıya, ama cebinden para çıkmayacak şekilde. öncelikle sor bu sigortayla anlaşman var mı de. yok mok derse eyvallah de çek git başka birine..eğer tanıdık kaportacın yoksa ben sana yardımcı olabilirim. Ama çoğu özel tamirhaneler bile artık anlaşmalılar. anlaşmaları yoksa bile vekaletname ile yapıyolar. sakın beş kuruş verme cebinden oldu mu? evrakların hepsi eksiksiz ise sıkıntı yok. Kaportacı istersen önerebilirim.
tekrardan geçmiş olsun dostum..
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Samet bir Eksper ihbar yapıldığından itibaren 48 saat içerisinde aracı görmesi gerekiyor. O süreç bittiyse senin eksper değiştirtme hakkın ve arabayı o kaportacıdan istediğin zaman farklı bir tamirhaneye çektirtme hakkın var. Sen bi son durumu söyle bana ona göre yönlendirme yapayım.
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
eğer yanış bilmiyorsam bi süresi var sanırım 1 ayı geçerse tutanak işleme girmiyor. bu arada çok geçmiş olsun |
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |