Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Talihsiz Bir Kazada Benden

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29795
Tarih: 28 Temmuz 2025 Saat 09:47
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Talihsiz Bir Kazada Benden
Mesajı Yazan: samet206
Konu: Talihsiz Bir Kazada Benden
Mesaj Tarihi: 05 Temmuz 2013 Saat 22:10
Arkadaşlar yorumları bekliyorum bir kaza başıma geldi kaldırımın ustune parketmış vatandaşın biri aracın yarısı yolun dışında tek şerit yol yasak yere parketmış zaten bende o esnada ordan geçerken tam yan yana geldığımızde yola bakmadan şöför kapısını açtı.Sağ ön çamurluktan bir tuttu arka kapıya kadar sağ tarafı sıyırdı.Yol tek şerıtlı olduğu ıçın araçları çekmek zorunda kaldık,yanı kaza anını fotoğraflamam ımkansızdı polis çağırdım ama kendi aranda halletceksın dedi.İşlem yapmadı,kaza tespı tutanağı verdı gitti.Adam suçunu kabul edıyor ben hatalıyım dıyor benım yuzumden madur olma nasıl haklı çıkcaksan doldur tutanağı dedi.Neyse doldurduk karışıklı.Ben aracımı yaptırmam ıçın neler yapmam gerek bılıyorum araçları kıpırdatmadan fotoğraflamalıydık ama mumkun değildi polise sordum çek burda ferketmez dedı neyapmam gerekıyor arkadaşlar elımdekı resımler bunlar kaza anını bırebır fotoraflayamadığım ıçın madur olurmuyum adam suçunu kabul edıyor.Maf oldu arabam yınede cana gelmedı ama uzuluyor ınsan gozu gıbı bakarken bır dıkkatsızlık için yardımlarınızı beklıyorum...

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: samet2461
Mesaj Tarihi: 05 Temmuz 2013 Saat 22:46
geçmiş olsun ustam. en çok korktuğum şeydir o benim senin başına gelmiş geçmiş olsun. tutanağı tutun güzel onun sigortası karşılar. hareket edip etmemesi çok sorun değil benimde başıma geldi bi olay fotolar gayet güzel çekilmiş sorun yok. sigortaşirketi eksper yollayıp baktırıp masraf çıkarttıracak sonra sen istediğin ustaya yaptırtıp araç kimin üstüneyse onun hesabına parayı yatıracak sigorta şirketi ve sende ustalara veeceksin. tekrar geçmiş olsun.Cry
tanıdığın bi kaporta ustası varsa ona bi danış istersen onlar çok iyi biliyolar seni yönlendirirler Wink

-------------
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK

Mesajı Yazan: qqyyxx
Mesaj Tarihi: 05 Temmuz 2013 Saat 22:51
Tutanagi doldurup karsi tarafin ehliyet ruhsat ve sigorta policesi fotokopilerini alip  diledigin kaporta boyaciya gidip aracini yaptirabilirsin. Aracinin plakasinin gorundugu bir resimde eklemeyibunutma evraklarina. Yalniz anlamadigim 30 km hizla gidip 50 mt uzaklikta neden durdun. Carpmayi hissettigin anda durup resimleseydin daha saglikli olurdu. Cok gecmis olsun can sıkar boyle isler.

-------------
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg

Mesaj Tarihi: 05 Temmuz 2013 Saat 23:04
Orjinalini yazan: samet2461 samet2461 Yazdı:

geçmiş olsun ustam. en çok korktuğum şeydir o benim senin başına gelmiş geçmiş olsun. tutanağı tutun güzel onun sigortası karşılar. hareket edip etmemesi çok sorun değil benimde başıma geldi bi olay fotolar gayet güzel çekilmiş sorun yok. sigortaşirketi eksper yollayıp baktırıp masraf çıkarttıracak sonra sen istediğin ustaya yaptırtıp araç kimin üstüneyse onun hesabına parayı yatıracak sigorta şirketi ve sende ustalara veeceksin. tekrar geçmiş olsun.Cry
tanıdığın bi kaporta ustası varsa ona bi danış istersen onlar çok iyi biliyolar seni yönlendirirler Wink

Araç şuan serviste hocam zaten Allah razı olsun çok sınırlendım ama yapılcak bısey yok ne kadar surer bu işler ınşallah uğraştırmaz fazla tek korktuğum şey araçları hareket ettırmektı ama melasef ımkan yoktu musaıt bıryere çekmekten başka yapılcak bırşey yoktu umarım sıkıntı çıkarmaz dedığınız gıbı olur çok sağolun Disapprove

-------------

Mesajı Yazan: 206x-line
Mesaj Tarihi: 05 Temmuz 2013 Saat 23:11
cok geçmiş olsun kardeşim

Mesaj Tarihi: 05 Temmuz 2013 Saat 23:12
Orjinalini yazan: qqyyxx qqyyxx Yazdı:

Tutanagi doldurup karsi tarafin ehliyet ruhsat ve sigorta policesi fotokopilerini alip  diledigin kaporta boyaciya gidip aracini yaptirabilirsin. Aracinin plakasinin gorundugu bir resimde eklemeyibunutma evraklarina. Yalniz anlamadigim 30 km hizla gidip 50 mt uzaklikta neden durdun. Carpmayi hissettigin anda durup resimleseydin daha saglikli olurdu. Cok gecmis olsun can sıkar boyle isler.

Tutanağı serviste doldurdum ehliyet ,ruhsat fotokopisini aldım sigortası poliçesini aldım resımlerdede var aracın plakası gayet net.Hocam orası karışık şöyle anlatayım adam aracını kaldırıma parketmış baya daraltmış yolu yol gelış gıdış dar ortada turuncu dubalardan var ben adamın kapıyı açtığını görsem dururdum zaten ancak araç park halındeydi adamla tam yan yana geldık far kısmını kurtardım adam kapıyı açtı arka kapıya kadar sıyırdı olay tam olarak böyle.Ben hıssetmedım bunu baktım çat dıye bir ses geldı ayna sallanıyor 50 Metre ilerde durdum sadece ayna kırıldı sandım anında duramadım zaten durduğum zaman bıle rahat vermedıler yol çok işlek pis bir yol esnaftan duzgun çeken kamera ararkan adamlar yolu aç çek arabanı derken kendını yırttı mecbur kaldım başka turlu oluru yoktu arabayı musaıt biryere çektım ancak öyle fotoğrafladım.Ardından polis geldi ve ona sordum kaza anına çekelım araçları resımlıyım dıye tamam kardeşim yol dar olmaz zaten burda yapamazdın öyle bısey yapmaya kalkarsanız ben sıze yolu ışgalden ceza yazarım dedı ayrıca gerekte yok zaten burda çek yeterlı dedı bende o şekilde yaptım...

-------------

Mesaj Tarihi: 05 Temmuz 2013 Saat 23:13
Orjinalini yazan: 206x-line 206x-line Yazdı:

cok geçmiş olsun kardeşim

sağolasın kardeş ya eywallah allah kımseye kaza bela vermesın  ınşallah ...

-------------

Mesajı Yazan: Selcan Şaşmaz
Mesaj Tarihi: 05 Temmuz 2013 Saat 23:22
geçmiş olsun:(

Mesaj Tarihi: 05 Temmuz 2013 Saat 23:27
Orjinalini yazan: Şaşmaz Şaşmaz Yazdı:

geçmiş olsun:(

Teşekkürler sağolun :(

-------------

Mesajı Yazan: xMEGANx
Mesaj Tarihi: 05 Temmuz 2013 Saat 23:32
sebebiyet veren kişi suçunu kabul ettikten sonra resimlerin önemi kalmıyor. Geçmiş olsun allahtan ağır birşey yokta siz nasıl hissedemediniz bu vurukları ?

-------------

AIRBUS 307
-Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa

Mesajı Yazan: errör
Mesaj Tarihi: 05 Temmuz 2013 Saat 23:55
o toyotanın sol dikiz aynasını alıp sokacaksın affedersin .... şimdi bi ton mesele, servisiydi tutanağıydı geçmişolsun....

Mesajı Yazan: dream
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 00:20
Çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun..

-------------
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 00:24
Bununla geçmiş olsun. Kaza bu ne zaman nasıl başa geleceği belli olmaz iki tarafa da kötü olmuş kimse isteyerek kaza yapmaz.

Tutanağı tutup yanında,

İki tarafın sürücü belgesi fotokopisi
İki tarafın ruhsat fotokopisi
iki tarafın trafik sigorta poliçesinin fotokopisi

Gerekiyor.

Ayrıca kaza yerini, araçların durumunu tutanaktaki krokiye benzer şekilde fotoğraflamanız lazım. Araç yer değiştirdiğinde trafik tutanak tuttuğunda ayrıca ceza yazıyordu.

Tanıdık ve ya iyi bildiğiniz bir servise gitmişsinizdir umarım yetkili servisten çektiklerimi bir yazsam burda sabah olur. 

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 00:52
Orjinalini yazan: errör errör Yazdı:

o toyotanın sol dikiz aynasını alıp sokacaksın affedersin .... şimdi bi ton mesele, servisiydi tutanağıydı geçmişolsun....

Sorma kardeşim ya valla teşekkürler sağolsın yanı adam suçunu kabul etmese goruşurdukte mecbur bı şekılde uzlaşmam lazım enınde sonunda çunku uzlaşamazsam bana dokunuyor zararı.Tabikide istemez kımse kaza yapmayı ama adamda muayne vergı falan fılan hıç bışe yok şans eserı trafık bağlamadı aracını baktı gordu polıs ama bısey yapmadı zaten ehlıyetsız çıkmış yolada bırılerıne telefon ettıde getırdıler polis gelene kadar bune tedbırsızlık bırde ustune dıkkatsızlık eklenınce oda bızı buldu tek tesellım canımıza bışey olmaması ve maddı hasar ıçın tesellımde hıçbışeyı olmayan arabanın sıgortası olması ...

-------------

Mesajı Yazan: byx
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 00:53
çok geçmiş olsun dostum allah beterinden korusun...

-------------
106 xr 99 mod.1.4 75 bg gümüş gri

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 00:54
Orjinalini yazan: xMEGANx xMEGANx Yazdı:

sebebiyet veren kişi suçunu kabul ettikten sonra resimlerin önemi kalmıyor. Geçmiş olsun allahtan ağır birşey yokta siz nasıl hissedemediniz bu vurukları ?

Teşekkürler eksik olmayın vallahi ne yalan söylıyım sarsılmadım bıle tek duyduğum ayna çat ettı sallanıyordu bakmaya ındım gorduğum manzara buydu biranda oldu işte kaza gelıorum demez dıye buna derım ben .

-------------

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 00:56
Orjinalini yazan: byx byx Yazdı:

çok geçmiş olsun dostum allah beterinden korusun...

Teşekkürler hocam hepımızı korusun ne olucağu bellı olmuyor  önce can sonra mal ama ınsanında malı sonuçta canı sıkılıyor neyapalım olcağı varmış diyoruz.

-------------

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 00:56
Orjinalini yazan: dream dream Yazdı:

Çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun..

Eyvallah hocam amin hepimizi...

-------------

Mesajı Yazan: tellotello
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 00:57
Çok geçmiş olsun hocam Confused

-------------
2005 307 1.4 HDI XR 70bg

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 01:02
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Bununla geçmiş olsun. Kaza bu ne zaman nasıl başa geleceği belli olmaz iki tarafa da kötü olmuş kimse isteyerek kaza yapmaz.

Tutanağı tutup yanında,

Gerekiyor.

Ayrıca kaza yerini, araçların durumunu tutanaktaki krokiye benzer şekilde fotoğraflamanız lazım. Araç yer değiştirdiğinde trafik tutanak tuttuğunda ayrıca ceza yazıyordu.

Tanıdık ve ya iyi bildiğiniz bir servise gitmişsinizdir umarım yetkili servisten çektiklerimi bir yazsam burda sabah olur. 

Sağol Ali bılgılendırme ıçın dedığın şeyler hemen hemen tam gıbı zaten hazırladık aracın dunden bugune herşeyını bılen sevısımız var oraya çektık.Ama aracım full orjınaldı hıç değişeni yoktu tek değişen sağ dıkız aynasıydı ve bırtek boya sağ çamurlukta vardı hepsı bu yıne onalar aldı darbeyi ancak çamurluk busefer değişcek okadar şanslı değil malsef .Merak ettiğim bişey var bu ışlemler ne kadar surer ilk defa sıgortadan yaptırcam çunku normalde hasar kaydı oluşmaması ıçın elden ısterdım ama adam yanaşmadı ısrar etmedım kısa surer dıye dusunup kabul ettım ?

-------------

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 01:03
Orjinalini yazan: tellotello tellotello Yazdı:

Çok geçmiş olsun hocam Confused

Çok sağol kardeşim eksik olma . Disapprove

-------------

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 01:07
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Çok sağol Ali bılgılendırme ıçın dedığın şeyler hemen hemen tam gıbı zaten hazırladık aracın dunden bugune herşeyını bılen sevısımız var oraya çektık ılk sahıbının başınada böyle sağ taraftan hasar gelmış bu servıs toparlamıştı ama aracım full orjınaldı hıç değişeni yoktu tek değişen sağ dıkız aynasıydı ve bırtek boya sağ çamurlukta vardı hepsı bu yıne onalar aldı darbeyi ancak çamurluk busefer değişcek okadar şanslı değil malsef uğraşılmaz onunla.Merak ettiğim bişey var bu ışlemler ne kadar surer ilk defa sıgortadan yaptırcam çunku normalde hasar kaydı oluşmaması ıçın elden ısterdım ama adamın durumu yok belli istencek gibi değildi mecbur kabul ettım .?

Karşı tarafın eksperi ne zaman gelirse parçalar ve yapılacaklar belli olur ondan sonrası sizin götürdüğünüz servise bakar.

Kapıda fotolardan bakıldığında ciddi bişi görünmüyor. Çamurluk alınır boyanı takılır. Çamurlukta hasar varsa değişir bir de ayna Kapı pasta cila. 10 güün geçmez diye düşünüyorum.

Bir de aklınızda olsun arkadaşın başına geldi ondan söylüyorum çamurluk herhangi bir şekidle hasar aldığında o taraftaki kapıları açmayın. Arkadaşım kapı açmaya çalışıp zorlamış bir de kapını ayarı ile uğraştık ayrıca kenarlarında da bükülme ve çizilmeler oldu gereksiz yere.

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 01:15
Anladım beklıcez ozaman ınşallah bıraz çabuk gelır bu eksper efendıler.Ben cevabımı aldım 10 gun veda edıcem arabaya ozaman teşekkurler tekrar...

-------------

Mesajı Yazan: Turgay_66
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 01:16
Geçmiş olsun hocam :(

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 01:18
Orjinalini yazan: Turgay_66 Turgay_66 Yazdı:

Geçmiş olsun hocam :(

Çok sağol eyvallah Confused

-------------

Mesajı Yazan: moschino
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 01:23
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Orjinalini yazan: errör errör Yazdı:

Sorma kardeşim ya valla teşekkürler sağolsın yanı adam suçunu kabul etmese goruşurdukte mecbur bı şekılde uzlaşmam lazım enınde sonunda çunku uzlaşamazsam bana dokunuyor zararı.Tabikide istemez kımse kaza yapmayı ama adamda muayne vergı falan fılan hıç bışe yok şans eserı trafık bağlamadı aracını baktı gordu polıs ama bısey yapmadı zaten ehlıyetsız çıkmış yolada bırılerıne telefon ettıde getırdıler polis gelene kadar bune tedbırsızlık bırde ustune dıkkatsızlık eklenınce oda bızı buldu tek tesellım canımıza bışey olmaması ve maddı hasar ıçın tesellımde hıçbışeyı olmayan arabanın sıgortası olması ...

Öncelikle cok geçmiş olsun,

Aynı dediğin şekilde bende ana caddede ilerlerken adamın teki ara sokaktan dikkatsizce  çıktı. 
bende sağ ön taraftan onun sol ön tarafına vurdum sonra arabayı kenara cektim indim aşağıya direk adamın üstüne yürüdüm lan geri zekalı diye bu ellerini sakin sakin yaparak hallederiz kardeşim özür dilerim demeye başladı, masrafın neyse ben karsılıycam falan dedi. adam arabayı daha ogün almış ben telefonu aradım motorcu kuzenimi aramak için adam geldi abi poliisi arama arabayı daha bugün aldım sigortası yok dedi. Bende durumu belli etmeden polis olmadan nasıl halletcez dedim masrafın neyse ben karıslarım dedi sağ ön çamurluk yamuldu bide ön tamponun sağ tarafı kırıldı dedin bunların orjiinalini alırsın ama dedim tmm dedi. Daha sonra adamın kimliğini aldım kimlik bilgilerini kontrol ettim boş a4 sayfaya imza attırdım numaralarımızı aldık ayrıldık. Adam boş kağıdı imzaladagı için aradı 2-3 kez aradı beni ne zaman halledicez diye :)
unutmayın kaza anındaki ilk tepkiniz cok önemli.
haklıyken haksız duruma düşürmeyin kendinizi adam aksi birşey cıkarsada polisi çağırın

-------------
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 01:45
Çok teşekkürler aynen öyle tavrını koymak önemli bu konularda bende adama biraz baskın çıktım ama araçları oynattık ve sigortacıların eksperleri para ödememek ıçın yer arıyorlar ışımı bozmazlar umarım sorunsuz hallolur adamla muhattap etmezler beni...

-------------

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 08:33
Geçmiş olsun Samet, Allah başka kaza bela göstermesin

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 11:29
Orjinalini yazan: Serkan Serkan Yazdı:

Geçmiş olsun Samet, Allah başka kaza bela göstermesin

Teşekkürler sağolasın.Amin inşallah kımseye kaza bela göstermesin  Allah Disapprove

-------------

Mesajı Yazan: ersin025
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 16:00
geçmiş olsun kardeşim ALLAH başka kaza bela vermesin

Mesajı Yazan: baroff
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 16:19
Geçmiş olsun , benim başıma geldiğinde direkt tutanak tutmuştum kolayca hallolmuştu. İnşallah uğraştırmazlar sizide.

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 20:10
Orjinalini yazan: ersin025 ersin025 Yazdı:

geçmiş olsun kardeşim ALLAH başka kaza bela vermesin

Teşekkür ederim sağolun Allah daha beterınden korusun herkesi...

-------------

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 20:11
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

bununla geçmiş olsun ALLAH daha beterinden korusun 

Sağolasın abi hepimizi inşallah ...

-------------

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2013 Saat 20:13
Orjinalini yazan: baroff baroff Yazdı:

Geçmiş olsun , benim başıma geldiğinde direkt tutanak tutmuştum kolayca hallolmuştu. İnşallah uğraştırmazlar sizide.

Teşekkürler sağolun. Bızde tuttuk bakalım inşallah uğraşmayız dedığınız gıbı olur...Beklıyoruz ekspermidir nedir artık .

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2013 Saat 20:03
Merhabalar Cuma gunu verdım aracımı servıse malum yarın 5.gün  araya hafta sonu gırdı ama ne haber var ne bir telefon bu süreç normalmi ınternet uzerındekı sorgulamalarımdada her yerde kayıt bulunamadı dıyor e kayıt bulunamadıysa bu ne anlama gelıyor kaza bıldırılmemışmı sıgorta şırketlerıne yoksa normalmı böyle olması nezaman haber çıkar tahmını olan varmı servıs bıze eksper aynı gun ıçınde gelır dedı ama hıç bir haber yok ne yapmam gerekıyor gelmeme gıbı bır durum olabılırmı yanı sıgorta tarafından atanmamış olabılırmı ?

-------------

Mesajı Yazan: qqyyxx
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2013 Saat 21:27
5 gundur ne bekliyor arac  eksperin 2 gun icinde gelip tamir onayi vermesi lazim. Yogunluktan dolayi isleyis orada farkliysa bilemem. Ama servisi gun asiri arayip sıkıstırmanı tavsiye ederim. Arac nasilsa burada mecbur yapilmasini bekleyecek deyip yeni is alip seni bekletmelerinide musaade etme.

-------------
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2013 Saat 22:29
Orjinalini yazan: qqyyxx qqyyxx Yazdı:

5 gundur ne bekliyor arac  eksperin 2 gun icinde gelip tamir onayi vermesi lazim. Yogunluktan dolayi isleyis orada farkliysa bilemem. Ama servisi gun asiri arayip sıkıstırmanı tavsiye ederim. Arac nasilsa burada mecbur yapilmasini bekleyecek deyip yeni is alip seni bekletmelerinide musaade etme.

Teslim Ettik Cumadan beri beklıyorum ben anlamıyorum bu ışlerden o gun ıçınde gelmesı lazım eksperın dendi tamam dedık araya hafta sonu girdi.Bugun aradım servisi yok eksper beklıyoruz dedıler dedım siz bıldırdınızmı kazayı sıgorta şırketlerıne evet bız yapıyoruz zaten onu eksper beklıyoruz dedıler.Bende ne yapcağımı şaşırdım servısı sıkboğaz etmekte ıstemıyorum yanı adamın suçu ne ama bı yandanda zaman geçıyor olayın akışını nasıl takıp edıcem çözemedım ona göre bızde ışımıze bakarız sıgorta karşılarsa karşılar karşılamazsa başka yollar dusunuruz boşa beklemek çok zor yanı sabır edemıyorum.Yarında bir sonuç çıkmazsa 5.Gün olucak 4 gündür arabam yok daha yapılması var aracın  olmıcak galba bu iş .Bir çamurlukla ayna için aylarca bekleyemem ki çok saçma daha önce başına gelen varsa yol gösterırse sevinirim arkadaşlar...Yanı eksperın normal şartlarda gelıp tamır onayı vermesı ortalama kaç gun surer ona göre beklerım bende.

-------------

Mesajı Yazan: emre_akdag
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2013 Saat 09:00
Samet kardeşim geçmiş olsun. Resimler yeterli olur. Sen git bir kaportacıya, ama cebinden para çıkmayacak şekilde. öncelikle sor bu sigortayla anlaşman var mı de. yok mok derse eyvallah de çek git başka birine..eğer tanıdık kaportacın yoksa ben sana yardımcı olabilirim. Ama çoğu özel tamirhaneler bile artık anlaşmalılar. anlaşmaları yoksa bile vekaletname ile yapıyolar. sakın beş kuruş verme cebinden oldu mu? evrakların hepsi eksiksiz ise sıkıntı yok. Kaportacı istersen önerebilirim.

tekrardan geçmiş olsun dostum..

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesajı Yazan: emre_akdag
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2013 Saat 09:02
Samet bir Eksper ihbar yapıldığından itibaren 48 saat içerisinde aracı görmesi gerekiyor. O süreç bittiyse senin eksper değiştirtme hakkın ve arabayı o kaportacıdan istediğin zaman farklı bir tamirhaneye çektirtme hakkın var. Sen bi son durumu söyle bana ona göre yönlendirme yapayım.

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesajı Yazan: SDYMZ
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2013 Saat 11:18
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Tutanağı tutup yanında,

Gerekiyor.

eğer yanış bilmiyorsam bi süresi var sanırım 1 ayı geçerse tutanak işleme girmiyor. bu arada çok geçmiş olsun

-------------
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi

Mesajı Yazan: mstf shn
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2013 Saat 13:24
geçmiş olsun

-------------
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18

Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2013 Saat 19:46
SDYMZ ,mstf shn teşekkürler eksik olmayın arkadaşlar ...

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2013 Saat 19:49
Orjinalini yazan: eksper_emre16 eksper_emre16 Yazdı:

Samet bir Eksper ihbar yapıldığından itibaren 48 saat içerisinde aracı görmesi gerekiyor. O süreç bittiyse senin eksper değiştirtme hakkın ve arabayı o kaportacıdan istediğin zaman farklı bir tamirhaneye çektirtme hakkın var. Sen bi son durumu söyle bana ona göre yönlendirme yapayım.

Hocam özel mesaj attım ben sıze ıyı dıleklerınız ıçın sağolun yardımcı olursanız sevınırım araç sahbıı olarak benım neyapmam gerekıyor elım kolum bağlı kaldım .Servise guvenıyorum ama sonuçta babamın oğlu değil para ıçın yapıyor bu ışıı .

-------------

Mesajı Yazan: stkkonko41
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2013 Saat 12:12

öncelikle geçmiş olsun. servis kaza ile ilgili dosyayı açtığı andan itibaren 24 saat içinde exper gelip görmek zorunda. yanlız exper kaza ile ilgili şaibe var şeklinde rapor yazarsa sigorta şirketi 2. experi gönderiyor.2. exper geldikten sonra exper raporu ile dosya kapatılıyor.5 iş günü içinde sigorta şirketi kaza ile ilgili servise geri dönüş yapmalı( yasal süre 5 iş günü - cumartesi pazar iş gününen sayılmıyor.)ne hikmetse 5. iş günü son saatte sigorta şirketi geri dönüyor.yapılması için

umarım exper şaibeli şeklinde rapor yazmaz. benim başıma yeni geldi. araç 2 haftadır serviste şuan parça bekleniyor.
tekrardan geçmiş olsun

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2013 Saat 12:16
Orjinalini yazan: stkkonko41 stkkonko41 Yazdı:

öncelikle geçmiş olsun. servis kaza ile ilgili dosyayı açtığı andan itibaren 24 saat içinde exper gelip görmek zorunda. yanlız exper kaza ile ilgili şaibe var şeklinde rapor yazarsa sigorta şirketi 2. experi gönderiyor.2. exper geldikten sonra exper raporu ile dosya kapatılıyor.5 iş günü içinde sigorta şirketi kaza ile ilgili servise geri dönüş yapmalı( yasal süre 5 iş günü - cumartesi pazar iş gününen sayılmıyor.)ne hikmetse 5. iş günü son saatte sigorta şirketi geri dönüyor.yapılması için

umarım exper şaibeli şeklinde rapor yazmaz. benim başıma yeni geldi. araç 2 haftadır serviste şuan parça bekleniyor.
tekrardan geçmiş olsun

Teşekkürler Hocam öyle yazılmış ışte o yuzden bu kadar zaman geçti zaten cumartesı pazaları atarsak 5 günü çoktan geçtı bıle benım daha onay yok tamir onayı gelmedı olay parça bekleme ışıne kalsa keşke :(  Sizin Bu olay parça bekleme ışıne gelene kadar geçen zaman toplam ne kadar acaba merak ettım ?

-------------

Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2013 Saat 12:23
çok geçmiş olsun Allah beterinden  korusun .

-------------
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2013 Saat 18:50
Orjinalini yazan: elsoberano elsoberano Yazdı:

çok geçmiş olsun Allah beterinden  korusun .

Amin inşallah hepimizi korusun sağolun ...

-------------

Mesajı Yazan: stkkonko41
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2013 Saat 19:46
1 temmuz kaza oldu.2 temmuz ilk exper raporugeldi..4 temmuz 2 exper raporu yazıldı.dün kaskodan döndüler.usta parçaları bekliyor.salak exper yanlış parca sipariş vermiş. tekrar geçmiş olsun 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net