![]() |
|
No Opet ! Yes Shell |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ailece 3 tane arabamız var 2 tanesi benzinli 1 tanesi lpg' li.
Yaklaşık 10 yıldır bizim eve yakın olduğu için 9/10 oranla Petrol Ofisinden benzin, Gaz alıyoruz bugüne kadar 1 sıkıntısını görmedik. Ama hiç kimsenin Petrol Ofisi Tercih etmemeside benim açımdan düşündürücü:) Bilmediğimiz birşey mi var yoksa:)
|
|
![]() |
|
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Bu konuda Shell ve Total dışındaki firmalara hiç güvenim yok. Yerli üreticiler Ar-Ge'den kıstığı için yakıtlar iyi olsa da çok birşey beklememek lazım. Ayrıca Rus şirketi olmasına rağmen bir kez taşrada Lukoilden almak zorunda kaldım araç hiç adeti olmamasına rağmen 10 dk içinde birkaç kez durup dururken stop etti.Hele Anadolu'daki ilçelerde ve az kullanılan yollarda yer alan Otoil Tırtoil Zartpetrol gibi adı sanı duyulmamış şirketlerden neden benzin alınır hiç anlamıyorum.
|
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
![]() |
|
ejderha159 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ejderha159
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar opet aldığımız zaman diger yerelere gore daha fazla gidyor daha seri kalkıyordu ama belli bir zamandan sora motor git gide kötü ses vermeye başladı clio 1.5dci 2004 sora enjektörlere kir gelmiş dediler ayar yapılcak yaptırdık bidaha bidaha sürekli mazot filtresi hava filtresi bakımıda yapılıyordu üstelik en sonunda hararetde normalinden fazla artış olmaya başladı yarımdı herzaman yarımı 4 5 çizgi geçemeye basladı devriyajda sertdi devriyaj balatası bitmiş bunun içinde komple motor ineceği söyleni ozaman inmişken hepsi yapılsın diye 3500 tl masraf ettik sıfır 2 yıl garantili enjektör taktırdık ve arabayı sattık alan kişi tekrar opetten doldurdu 1 depo arabada fena şakırdama oldu gittik tamirciye yaptırdık tekrar depoları bitmiş bidaha opetten fullediler araba ses yapmaya başladı şimdi megan 2 miz var shellden ve bp den alıyoruz sakın ama sakın opetten almayın
|
|
M.şHn
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Dolmuşçular nereden alıyorsa oradan alacaksın mantığı bence yanlış. Çünkü adamlar pazarlık yapıyor promosyon alıyor. Dolmuşçular hangisi karlı ise onu kullanır.
Ben dizel için SHELL ve BP den başka yerden yakıt almam. Kampanya var diye bir ara Opet den mazot aldım araba zor çalışır oldu. Az daha mazot filtresini değiştirecektim. Sonra SHELL den mazot almaya başladım düzeldi. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
shell'in v-power 97 yerine çıkardığı nitro+ deneyen var mı?
|
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
:D harika yazmışsın usta ya :D görende shell'in yönetim kadrosundan sanıcak seni :D total'dan baska hiç bir yerden almamaya çalışıyorum.10 kere yakıt aldıysam 9'u total 1'i shell oluyor.Total tek başına firma değil artık Shell satın aldı Totali.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
Selcan Şaşmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selcan Şaşmaz
Bende kesinlikle Shell i tavsiye ediyorum özeliklede lpg..opetten gaz aldığımda araba resmen gaza bastığımda silkeleniyordu..
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Evime uzak olduğu için totalden alamıyorum fakat totalin mazotu gerçekten en kaliteli mazot.
Evime yakın olduğu için shellden alıyorum eurodizel. GTL de denedim daha önce. Fark oluyor evet ama o farka değecek bir ihtiyacım olmuyor bu yüzden eurodizel işimi görüyor ziyadesiyle. Tavsiye etmediğim ise petrol ofisi. daha fazla menzil diyorlar fakat ben petrol ofisinden aldığım zaman daha az menzil oluyor nedense...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
şu Shell i merak ettim doğrusu.
hiç almak nasip olmadı. bu kadar methedildiği kadar varmıymış bir bakayım. ama kimden duyduysam shellin benzininin kaliteli olduğu ama az km götürdüğünü söylediler. benim araç benzinli olduğu için konuşuyorum.
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Kesinlikle Shell harika geçen alayım dedim motor sesi falan gittii sessizleşti araba bi harika çalışmaya başladı kesinlikle SHELL !!!!! SHELL Yada TOTAL
Düzenleyen xMEGANx - 02 Aralık 2013 Saat 00:22 |
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
shell alıyordum total e döneceğim bence peugeot olarak sizler de bi deneyin sonuçta aynı ülkenin şirketleri peugeot ve total
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Opet'ten zamanında diesel almıştım depoyu fullemiştim ve lanet ettip 2 saniyede çalışan araba opetten alınan yakıt yüzünden 20 saniyede anca çalışıyordu daha sonra şikayet ettik ama bir sonuç çıkmadı. Ankara anadolu bulvarı opetten daha doğrusu bütün opetlerden hiç bir şekilde yakıt almıyorum almam da evime en yakın BP var gazıda benzinide diesel'ide oradan alıyorum ve cidden çok ta memnunum
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
opetin lpg de sıkıntı kullandıkları yağ katkısı zarar veriyor
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Ben opete devam bizim burdaki on numara beş yıldız. Çokta iyi puan veriyo :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
istanbulda oldugum sürece tek istasyon aynı pompa :) shell..
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |