Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

No Opet ! Yes Shell

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29689
Tarih: 04 Ağustos 2025 Saat 05:12
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: No Opet ! Yes Shell
Mesajı Yazan: Darknight
Konu: No Opet ! Yes Shell
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2013 Saat 22:13

S.a Opette çalışan bi eleman olarak benzin'ini hiç tavsiye etmiyorum içindeki katkı maddesi SÖZDE motoru koruyor, motoro yararından çok zararı var. En iyi benzin Shell'in. Bildiğiniz gibi shell köklü bir benzin şirketi. Adamlar işi iyi biliyor. Ayrıca test ediyor.

-------------
Hayaller onlara koştuğumuz sürece gerçekleşir...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2013 Saat 22:16
Bence istasyondan istasyone fark eder sonuçta kontrol edilsede istasyonlar yakıtı yine kendiler her şey yapabiliyolar sivas shell den mazot almıştık caddy aracımıza gelene kadar hem ses olarak hem performans olarak mahvetti bizi

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesajı Yazan: hLL
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2013 Saat 22:17
Aynen istasyondan istasyona fark var

Mesajı Yazan: Darknight
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2013 Saat 22:21

Doğrudur ama genelde shell İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlere sürekli teftişe gidiyor. Ve dolayısıyla diğerlerinin ne kattı bilinemiyor pek. Ben bizim araca hep shell'den alıyorum bildiğin performansı artıyor ve az yakıyor. opetten alıyorum su gibi çekiyor

-------------
Hayaller onlara koştuğumuz sürece gerçekleşir...

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2013 Saat 22:24
Şehir içlerinde kalan istasyonlarda genelde daha sık denetımler yapıldığı için  fazla dandiklik olucağını sanmam ama kesınlıkle ıstasyondan ıstasyona değişiyor gerçekten katılıyorum .Ben benzinli aracıma BP ve Shellden başka istasyondan almam sorun yaşamadım bugune kadar .

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesajı Yazan: impact
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2013 Saat 22:46
akaryakıt totalden wc opet ten.. LOL

Mesajı Yazan: dream
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2013 Saat 22:57
Ben her zaman BP den alıyorum, şimdiye kadar bir problem yaşamadım..

-------------
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2013 Saat 23:00
Total Türkiye'nin kendi işlettiği istasyonlar var genelde oralardan almaya çalışırım arada bayi olmadığı için çok güvenilir.

Mesajı Yazan: hLL
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2013 Saat 23:00
Ben hep Lukoil' den alıyorum. Bu hafta 95' in ECTO Plus türü deneyeceğim. Bakalım fark olacak mı?

Mesajı Yazan: 206 ersan
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2013 Saat 23:17
arkadaşlar 1 ay önce koşuyolunda E5 de shelden mazot aldım 100 tl lik biraz daha bitmeseydi depoyu boşaltmayı düşündüm belki istasyonda istasyona fark ediyodur ama arabanın seside kötüleşdi çekişide bu gün opetten aldım gayet iyi geldi genelde petrol ofisinden alyodum

-------------
peugeot 206 sw 1.4 hdi

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2013 Saat 23:37
ben Çorluda shellden aldım çok çabuk bitti benzin opetten alıyorum çok iyi hem fazla gidiyorum hemde çekişte düşme vs. yok farkı hissetmek zaten çok zor. BP OPET TOTAL bu üçü iyi burda 

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesajı Yazan: blinddark
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2013 Saat 23:39
her zaman herşeyde tercihim opet

-------------
" http://bit.ly/c25MCx" rel="nofollow"> " 2003 307 1.4 hdi xr 1998 opel vectra 2.0 16v gls

Mesajı Yazan: dRhkn
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2013 Saat 00:03
3-4 yıl evvel kaçak benzin geçmişti bi yerden elime, opetin benzininden iyiydi ya kesinlikle.
Shell bir numara benim gözümde. BP'de iyidir diye dusunuyorum.

Mesajı Yazan: ErolSs
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2013 Saat 01:02
benim araba shell in lpg sinden baska yakmıyor heleki bir hata işleyip opetten alırsam arabanın canı gidiyor

-------------
QWERTY

Mesajı Yazan: msk_sansal
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2013 Saat 03:18
Orjinalini yazan: Burak044 Burak044 Yazdı:

Bence istasyondan istasyone fark eder sonuçta kontrol edilsede istasyonlar yakıtı yine kendiler her şey yapabiliyolar sivas shell den mazot almıştık caddy aracımıza gelene kadar hem ses olarak hem performans olarak mahvetti bizi
sivasta nerdeydi hatırlıyomusun. sivastayım ben sakata gelmiyelim 

opete de wc'leri temiz olmasa uğramam bile. shellciyim bende 

-------------
2013 civic hb 1.4 sport milano red

Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2013 Saat 10:04
lpg ve benzinde benim tercihimde shell  zorda kalmadıkça başka  istasyondan almıyorum .

-------------
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON

Mesajı Yazan: FTH
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2013 Saat 12:21
Orjinalini yazan: 106gti<< 106gti<< Yazdı:

S.a Opette çalışan bi eleman olarak benzin'ini hiç tavsiye etmiyorum içindeki katkı maddesi SÖZDE motoru koruyor, motoro yararından çok zararı var. En iyi benzin Shell'in. Bildiğiniz gibi shell köklü bir benzin şirketi. Adamlar işi iyi biliyor. Ayrıca test ediyor.

Selam 

İstnbulda hangi OPETTESİN senin ile ŞİFAYEN konuşmak isterim 

-------------
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005
207 Millesim   2009
207 GT   2009    
VW Scirocco white ed. 2017
206 CC SİYAH 2003
206 CC GRİ 2004

Mesajı Yazan: Aziz
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2013 Saat 13:14
Orjinalini yazan: Serkan Serkan Yazdı:

Total Türkiye'nin kendi işlettiği istasyonlar var genelde oralardan almaya çalışırım arada bayi olmadığı için çok güvenilir.

+206 

bu güne kadar tüm araçlarıma totalden yakıt aldım, diğerlerinide denedim elbet, mesela shell lpg si ile 50tl  100 km zor yapıyorum euro lpg plus ile aracım motor lambası yakıyor ve tekliyor, aygaz ile çay demlenir zaten bulaşmayın. 

benzinide totalden alırım, temiz iş temiz yakıt :)

ama dizele gelince 2nci el bir dizel araç almış isem ilk ay Shell derim kesinlikle temizleme konusunda iyi katkılarından dolayı :) 

-------------
[pasaklıKontes]hy206 GTI

Mesajı Yazan: ilyas
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2013 Saat 16:06
akılı kelden yakıtı shell den derlerTongue, dizel konusunda shell i tek geçerim v-power ve benzinde total derim şahsen ben öyle kullanıyorum

-------------

206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003

Mesajı Yazan: _ali_
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2013 Saat 16:27
Her durumda ithal ürün kullanacağız ama en azından yerli sermaye ile depolama-dağıtım ve işletme yapan ulusal-kurumsal şirketlerin ürünleri çok mu kötü acaba?

-------------
206 1.4 + LPG

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2013 Saat 11:06
Ailece 3 tane arabamız var 2 tanesi benzinli 1 tanesi lpg' li.

Yaklaşık 10 yıldır bizim eve yakın olduğu için 9/10 oranla Petrol Ofisinden benzin, Gaz alıyoruz bugüne kadar 1 sıkıntısını görmedik. Ama hiç kimsenin Petrol Ofisi Tercih etmemeside benim açımdan düşündürücü:) Bilmediğimiz birşey mi var yoksa:)

Mesajı Yazan: leffe
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2013 Saat 11:31
Bu konuda Shell ve Total dışındaki firmalara hiç güvenim yok. Yerli üreticiler Ar-Ge'den kıstığı için yakıtlar iyi olsa da çok birşey beklememek lazım.
Ayrıca Rus şirketi olmasına rağmen bir kez taşrada Lukoilden almak zorunda kaldım araç hiç adeti olmamasına rağmen 10 dk içinde birkaç kez durup dururken stop etti.
Hele Anadolu'daki ilçelerde ve az kullanılan yollarda yer alan Otoil Tırtoil Zartpetrol gibi adı sanı duyulmamış şirketlerden neden benzin alınır hiç anlamıyorum.

-------------
2003 Peugeot 307XR 16v 5p

Mesajı Yazan: ejderha159
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2013 Saat 15:54
arkadaşlar opet aldığımız zaman diger yerelere gore daha fazla gidyor daha seri kalkıyordu ama belli bir zamandan sora motor git gide kötü ses vermeye başladı clio 1.5dci 2004 sora enjektörlere kir gelmiş dediler ayar yapılcak yaptırdık bidaha bidaha sürekli mazot filtresi hava filtresi bakımıda yapılıyordu üstelik en sonunda hararetde normalinden fazla artış olmaya başladı yarımdı herzaman yarımı 4 5 çizgi geçemeye basladı devriyajda sertdi devriyaj balatası bitmiş bunun içinde komple motor ineceği söyleni ozaman inmişken hepsi yapılsın diye 3500 tl masraf ettik sıfır 2 yıl garantili enjektör taktırdık ve arabayı sattık alan kişi tekrar opetten doldurdu 1 depo arabada fena şakırdama oldu gittik tamirciye yaptırdık tekrar depoları bitmiş bidaha opetten fullediler araba ses yapmaya başladı şimdi megan 2 miz var shellden ve bp den alıyoruz sakın ama sakın opetten almayın

-------------
M.şHn

Mesajı Yazan: SDYMZ
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2013 Saat 17:19
Orjinalini yazan: onurazgin onurazgin Yazdı:

shell gtl aracıma yaptıgım en iyi şey şimdiye kadar.. kafamı duvarlara vuruyorum 5 ay opetten mazot aldım manyakmışım diyorum. 10 tane opet bayi denedim hepsi şehir içi hepsi aynı.. şikayetimi de ilettim geri dönen bile olmadı adamlar mazot alıyorum fişe benzin yazıyor. kartta 20 tl birikmiş gidip 20 tllik mazot bile almıyorum pisletir diye vericem hayrıma birine o alsın..yakıt filtresini değişirken usta fitrenin içindeki mazot boşa gitmesin depoya koy dedi dedim yok onu çöpe at gereği yok opetin mazotunun dedim. o kadar diyim. ama shell öylemi adamlar bayan eleman bile çalıştırıyorlar disiplin hat safada ne aldıysan fişe onu yazıyor gereksiz promosyon yok beleş yıkma yağlama yok adamlar yakıt satıyor sadece ve işlrini de iyi yapıyorlar.
izmirde bazı opetlerde bayan pomcacı bile var bu bayi ile alakalı bence taksiciler ve dolmuşcular nerden alıyorsalar o bayıyi kullanacaksın

-------------
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi

Mesajı Yazan: ahmet_bjk
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2013 Saat 00:52
Dolmuşçular nereden alıyorsa oradan alacaksın mantığı bence yanlış. Çünkü adamlar pazarlık yapıyor promosyon alıyor. Dolmuşçular hangisi karlı ise onu kullanır.

Ben dizel için SHELL ve BP den başka yerden yakıt almam.

Kampanya var diye bir ara Opet den mazot aldım araba zor çalışır oldu. Az daha mazot filtresini değiştirecektim. Sonra SHELL den mazot almaya başladım düzeldi.

-------------
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ

Mesajı Yazan: leffe
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2013 Saat 10:50
shell'in v-power 97 yerine çıkardığı nitro+ deneyen var mı?

-------------
2003 Peugeot 307XR 16v 5p

Mesajı Yazan: VLKNYKSLN
Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2013 Saat 10:38
Orjinalini yazan: leffe leffe Yazdı:

shell'in v-power 97 yerine çıkardığı nitro+ deneyen var mı?
:D harika yazmışsın usta ya :D görende shell'in yönetim kadrosundan sanıcak seni :D

total'dan baska hiç bir yerden almamaya çalışıyorum.10 kere yakıt aldıysam 9'u total 1'i shell oluyor.Total tek başına firma değil artık Shell satın aldı Totali.

-------------
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ

Mesajı Yazan: Selcan Şaşmaz
Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2013 Saat 11:59
Bende kesinlikle Shell i tavsiye ediyorum özeliklede lpg..opetten gaz aldığımda araba resmen gaza bastığımda silkeleniyordu..

Mesajı Yazan: Can Oksuz
Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2013 Saat 12:36
Evime uzak olduğu için totalden alamıyorum fakat totalin mazotu gerçekten en kaliteli mazot.

Evime yakın olduğu için shellden alıyorum eurodizel. GTL de denedim daha önce. Fark oluyor evet ama o farka değecek bir ihtiyacım olmuyor bu yüzden eurodizel işimi görüyor ziyadesiyle.

Tavsiye etmediğim ise petrol ofisi. daha fazla menzil diyorlar fakat ben petrol ofisinden aldığım zaman daha az menzil oluyor nedense...

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2013 Saat 17:00
şu Shell i merak ettim doğrusu.
hiç almak nasip olmadı. bu kadar methedildiği kadar varmıymış bir bakayım.
ama kimden duyduysam shellin benzininin kaliteli olduğu ama az km götürdüğünü söylediler.
benim araç benzinli olduğu için konuşuyorum.

Mesajı Yazan: xMEGANx
Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2013 Saat 00:19
Kesinlikle Shell harika geçen alayım dedim motor sesi falan gittii sessizleşti araba bi harika çalışmaya başladı kesinlikle SHELL !!!!! SHELL Yada TOTAL

-------------

AIRBUS 307
-Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa

Mesajı Yazan: cansytnn
Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2013 Saat 01:06
shell alıyordum total e döneceğim bence peugeot olarak sizler de bi deneyin sonuçta aynı ülkenin şirketleri peugeot ve total

Mesajı Yazan: ozncnercn
Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2013 Saat 11:10
Opet'ten zamanında diesel almıştım depoyu fullemiştim ve lanet ettip 2 saniyede çalışan araba opetten alınan yakıt yüzünden 20 saniyede anca çalışıyordu daha sonra şikayet ettik ama bir sonuç çıkmadı. Ankara anadolu bulvarı opetten daha doğrusu bütün opetlerden hiç bir şekilde yakıt almıyorum almam da evime en yakın BP var gazıda benzinide diesel'ide oradan alıyorum ve cidden çok ta memnunum

-------------
hayat direnmektir

Mesajı Yazan: C@GL@R
Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2013 Saat 11:12
opetin lpg de sıkıntı kullandıkları yağ katkısı zarar veriyor

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2013 Saat 11:12
Ben opete devam bizim burdaki on numara beş yıldız. Çokta iyi puan veriyo :)

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesajı Yazan: fatihgg
Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2013 Saat 19:46
istanbulda oldugum sürece tek istasyon aynı pompa :) shell..

-------------
2003 307 1.4
2008 Leon

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net