![]() |
|
İbret-i Alem.. :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yani bende hız yapmayı heleki alkollü araç kullanmayı övmüyorum ama insan gidene üzülüp
"o bariyerleri oraya ne demeye döşediniz otopark niyetine mi ?" diye sormadan edemiyor, kaldıki orası tır parkınında girişiymiş adam girmemiş kapıya park etmiş.. olan olmuş giden gitmiş, ama önlem alınır inşallah..
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
rabbim bizleri böyle durumlardan kazalardan korusun 50 promil alkollü bir yetişkinin refleksleri daha geç tepki verir daha yavaş düşünür beyni uyuşmaya başlar ani hareketleri yavaşlar aman arkadaşlar 2 biradan nolcak demeyelim ya taksiyle dönün eve ya da içmeyin yaptığımız kazada canımıza birşey olmasa bile ayıldığımızda gözümüz gibi baktığımız aracımıza kendi ellerimizle verdiğimiz hasarı görmek çok da iyi olmaz
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok kötü. Allah korusun.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Bu nasıl bir acıdır böyle? Allah ailesine sabırlar versin..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Türkiyede araba arkadan vurur çok hızlıydı yaya yola atlar araba çarpar çok hızlıydı.
Birisi de çıkıp ya arkadaş kamyonun hiç mi suçu yok demyor mu yola atlayan yaya ne yaptığının farkında değil mi ? Ben de yol boş oldumu vaktim dar oldu mu veya öyle yada böyle bir şeye kızdığım zaman sinirlenip dip gaz yaparım. Makasını da atarım ama ben bunları yapıyorum diye de tüm sucu bana atmak yersiz. Bir kaç kez ufak çaplı kaza atlattım hepsi de 40km hızın altında idi. Ama insanların diline dolanmış hız felaket ya arkadaş ben bütün kazalarımı dengesiz insanlar trafikte bilinçsiz araba kullanıyor diye yaptım ve 3 kazadan 2 si 8/8 karşı taraf suçluydu. Dİğerinde yine o kişiye bğladılar durumu. Türkiye de milletin kimseye saygııs yok heleki trafikte tır kullanıcıları zaten karayollarının sahibi gibi arç kullandıkları için 6 yıldır ehliyetli araç kullanırım her türlü yol ortamında araç kullanmış biri olarak adamlardan korkuyorum. Antalya dönüşü adam resmen dalga geçer gibi sürdü önümde. Geçiyorum dibime geliyor arkasına geçiyorum gitmiyor. En sonunda sellektör yapıp amcamın adliye kimliğini gösterdik 4lüyü yaktı sağa çekti biz devam ettik. Burdaki olayda sadece hız yaptı sollama yaptı sağladı kırdı makastı diye ölen bir kişiyi suçlamamak lazım. Bana göre tır suçlu en sağ şerit bile olsa kontrollü çıkacaksın yola dingonun ahırı değil otoyol burası. Yollarımızda şerit işaretleri belirgin değil. Yollarımızda kullanılan asfaltlar fren mesefaleri önemsenerek dökülmüyor uyarı ve işaretler yetersiz. Almanların otoyollarında hız sınırı yok. Adam lar ne halin varsa gör diye mi yaşıyorlar hayır adamların yolları çok iyi araçları çok iyi ve trafikte araç kullanmanın hakkını vererek araç kullanıyorlar. Şu çok afedersiniz sözüm meclisten dışarı sokak cadde bulvar otoban farketmez boş ve ya hafif trafikte sağ boşken solda gidenleri silah çıkarıp vurasım gelliyor sonra ben geçmeye çalışınca makas attı oluyorum yol vermeyen melek. |
|
![]() |
|
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
arkadaşlar kaza yapan çocuğun babası bizim esnaf bir abimizdir ve gerçekten de çocuk çok hız yaparmış mekanı cennet olsun tek erkek çocuğu idi ...olan hep kalana olur giden gitmiştir....
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
allah geride kalanada sabır versin :(
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Alkol,araba,para/ ben bu 3 maddeden korkuyorum arkadaş. Allah rahmet eylesin,Ben de nasihatçı takılırdım da kendime gelince uygulamıyodum 1 kere
araba yamultmuşuz hala daha tekrarlıyoruz bu kadar saçmalık yaparak yine
iyi yaşamışım ben tövbe Yarabbi kendime kızıyorum sürekli. Bir söz vardir. Hizli gidip, geçmiş olsun diyeceklerine, yavaş git hoş geldin desinler, cok yerinde bir sözdür.
Ben bu videoyu izledikten sonra arabayı satmaya karar verdim. Herkese kazasiz belasiz sürüşler dilerim. |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |