![]() |
|
ehliyetsiz araç kullanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taner kardeşim geçmiş olsun tamamen polisin insiyatifinden kaynaklı ceza yemişsin kardeşim ukala konuştuysan eğer farklı bir maddeden ceza yazıyor. örnekle açıklarsak uygunsuz şerit değiştirme cezası 77tl dimi ben santralden şifanın oraya kadar uygunsuz şerit değiştirerek geçiş yaptım ( makas ) yunus hemen motosikletle yanımda durdu şifanın orda kenara çekti konuşarak hallettim gibi birşeydi yanımda olan arkadaş ukalaca senin işinmi deyince adama. adamda hemen bi ekip çağırdı ve cezayı yağdırdı uygunsuz şerit değiştirme işte yaşamı tehlikeye atma,şehir içi hız sınırı aşımı, ve buna benzer daha sayamadığım 2-3 tane daha var hemen hemen senin cezana yakın bi fiyat çıkardı :) Düzenleyen howard - 18 Haziran 2013 Saat 12:07 |
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
yarın ehliyetimi alıcam inşallah, arıycam bulucam o memuru :)
yolda görürsem ben onu çeviricem acıklasın bu ne diye böyle bi madde yok anasını satiyim.
|
|
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
akşam 23:00'da heykelde bulabilirsin o polis kardeşi :) gece 02:00 gibide oriondan gelirken duruyorlar..
|
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |