![]() |
|
P.T. Kocaeli Toplantı kadrosu tespiti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |||
S-N-R ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bende katılıp tanısmak ısterım.. 41 R 9126 SONER...
|
|||
S-N-R 206
41 R 9126 |
|||
![]() |
|||
S-N-R ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
||
forma yanı kayıt oldum aranıza benıde alırsanız sevınırım.
izmitte ikamet edıyorum.206 xs 1.6 araca sahıbım. bende katılmak ıstıyorum..
|
|||
S-N-R 206
41 R 9126 |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Aramıza hoşgeldiniz, imzamdaki bağlantıya tıklayarak kendinizi tanıtırsanız sizi daha iyi tanımış oluruz.
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Hoş geldiniz, sizi aramızda görmek güzel. iyi forumlar. kısa bilgilerinizi özel msjla alabilirmiyim. Ad soyad telefon Ziyaret adresi iş adresi araç plakası Düzenleyen Aziz - 06 Haziran 2013 Saat 17:47 |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
||
Geliriz tabi outlet e geldimmi bir hosgeldibize ugrarim
Soner bey hosgeldiniz aramiza Yarin sabah nasipse kibristan izmite yola cikiyorum aslanimla hemen toplanalim .D |
|||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|||
![]() |
|||
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
ugrada bir kahve ısmarlıyım :)
eyvallah.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
||
eee bu aksam müsaitmiyiz beyler şöyle makınelerı temızleyıp yahya kaptanda yeşilim cafede bi akşam çayı gider :)
|
|||
![]() |
|||
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
||
|
|||
![]() |
|||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
||
6-7-8-9 farketmez sıze baglı ben 6 da ısten cıkcıam musaıtım sonrası hem aramızda sosyal bı aktıvıte olmus olur peugeot kocaeli takımı olarak forumdada ses yapar bı kac fotolarıda koydukmu fazlasıyla dıkkat cekıcektir en onemlısı bırbırımızı ve araclarımızı tanımak ztn :)
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaslar uzgunum ama ben gececıyım bu aksam arabamda p.tesi cıkıcak boyadan.gelmeyı cok ısterdım ama calısıyorum..bıdakı sefere muhakkak yanınızda olmayı ısterım..
|
|||
S-N-R 206
41 R 9126 |
|||
![]() |
|||
||
mesaisi 22 de bitecek ve bitemeyecek arkadaşlar var, 21:30 - 23:00 arası uygunmudur?
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
||
Bana uygun :)
|
|||
![]() |
|||
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
||
22:00 dan sonra muhtemelen müsait olurum
yer neresi olacak ?
|
|||
![]() |
|||
||
Saat 21:30 - 23:00 arası yahya kaptan yeşilim cafe (yahya kaptan ışıklardan arasta park AVM yönüne dönüp BP petrol istasyonunu yanı Sporium karşısı)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
Toplantı Yapılmıştır Arkadaşlar.
görüntülere burdan ulaşabilirsiniz. üyeler ve araçları mahoni41 ![]() HsGtı ![]() Aziz ![]() Black GTI ![]() S-N-R ![]() tlp ![]() Ersin025 ![]() Eergul ve jpm06 araç resimlerine ulaşamadım |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
||
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|||
![]() |
|||
||
Masallah temizlestiririz geldiginizde :))
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
||
maşallah kadro kalabalık. boş değilmiş bizim 41 pug lar :)
ben o tarihte yoldaydım katılamadım tabi. haftaya da kaportaya sokacağım aracı. bu hafta içi bir çat kapı daha olursa kaçırmam ama. İLGİLENENLERE DUYURULUR :D
|
|||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|||
![]() |
|||
||
EErgul. Hoşgeldin, akşam bursaya gidiyorum. gidiş dönüş 220 km. 1 depo lpg yakmaz yani :D uygunsan iletiş benimle :) 545 388 80 28 vodafone 553 287 77 67 avea :D
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |