![]() |
|
ruhsatta muayene pulu yok |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok değişik bir durum, muayeneden sonra pul yapıştırılmadığını söyleyenlerin sayısı çoğaldı, artık takma kafana ayrıca araş 50bin kmde olabilir Şöyle diye bilirim. arkadaşım 2 sene önce sıfır araç almıştı 4 bininci kmde motor yaptırdı eşi sayesinde :D töbe gülüyorum yine ama allah düşmanıma vermesin, Kızılderili haberleşme dumanı gibi tütüyordu araç :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
oda iyiymiş.ben arabamı eşime vermemeye çalışıyorum. boşuna değilmiş çabam:) benim aracın sahibi de bayandı. sakın öyle bişey gelmiş olmasın başına.:) benim demek istediğim motor değişince kilometre sayacı sıfırlanmıyor mu? yoksa atıyorum motor 40.000 de değişti yeni motor takıldığında km. sayacı 0 km. mi oluyor yoksa 40.000 in üzerine mi yazıyor.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
hacım noktayı koymuşşsun olaya görsellerle.bendekide aynı şekilde ilk muayene geçerlilik süresi yazan kısım da tarih var.muayene pulu yok. ayrıca tuvturk'ün verdiği muayene kağıdı rapor sanırım o da yok. çevirmede sıkıntı çıkarmaz mı bu durum?
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hiç bir sıkıntı çıkmaz hocam içiniz rahat olsun
|
|
![]() |
|
eyvallah sağolasın. teşekkür ederim. yorum yapan , düşüncesini bildiren bütün arkadaşlara da teşekkür ediyorum,sağolun.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |