|   | 
 | 
| Sizin Gözünüzden Astradan Değişiklik | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa <123> | 
| Yazar | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 10:41 | |||
| 
 Aynen hocam   | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 10:42 | |||
| 
 Dediğim gibi ufak tefek değişiklikler dedim ama apaçi işine kacıyor gibi geldi gözümde canlandı biran megane gibi olursa orda sıkıntı var demektir araca herseyi yapmican yapacaklarınıda yavas yavas yapacaksın   | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 10:47 | |||
| 
 Allah razı olsun teşekkür ederim | ||||
|  | ||||
| umut_25   1. Vites     Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 11:11 | |||
| 
 Ön basık ise dediğin doğru. Ama  öne LİP olabilir. Arkaya da yakışıklı bir difüzör koyarsın. Yanlara düz sade bir marpiyel koydun mu çok şık olur. Zaten egzos uçunda varmıs. Ama bana sorarsan sakın farları karartma çok eski gösteriyor aracı.   | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(1)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 11:33 | |||
| 
 Plakaları appden daha iyi geliyo bunlar ön panjur da nikelaj boğar gibi ama fenada durmaz modern görüntü verir sis yok suan iptal orda sinyal var ve amerikan park yaptık turuncu o görüntüyü iyi yaptı zenonlarda 10000 mavimsi bi renk veriyo dısardan fena durusu var pasta cila boya koruma en dogru secim   | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(1)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 11:35 | |||
| 
 ön ve arkalarda 5lik yay var yan sade bir marşbiyel dogru seçim  lip olarak orjınal lip var fena durmuyo ama oda olabilir ayrı bir görüntü katıyor araca egzos ucunu degıstrdım ama daha takılmadı oval geniş bi egzos ucu aldım karartma bana görede öle eski araca kacıyor gıbı geldı | ||||
|  | ||||
| umut_25   1. Vites     Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 12:20 | |||
| 
 Aynen. Benim hayalime sahipsin ona iyi davran :):) | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 13:44 | |||
| 
   eyvallah   | ||||
|  | ||||
| Buğra   3. Vites     TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 13:58 | |||
| 
   sen en iisi değişik bi anahtarlık al. bende araçta değişiklik yapmak istediğimde en azından anahtarlığı değiştiriyorum. bence sende denemelisin   | ||||
| 
           2005 model  206 1.4 hdi panoramic | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 15:51 | |||
| 
 İlginç bir yaklaşım   hemen deniyorum bu aksam  | ||||
|  | ||||
| rockwaryumm   1. Vites     Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı rockwaryumm Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 16:18 | |||
| 
   Kesinlikle arka çift çıkış eksoz olan opc body kiti tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla irmscherinde tampon ekleri vardı bunlar için oda olabilir ama ek olduğu belli oluyo sonuçta | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 16:24 | |||
| 
 Hocam şöle düşünüyorum ama bakalım hayırlısı tatlı bi duruşu var   | ||||
|  | ||||
| Burak   MODERATOR     P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 16:30 | |||
| 
 kanka bu mükemmelmiş böyle yaptır bencede | ||||
| 
     Zalım Quik Oyun Bozan ...
     | ||||
|  | ||||
| Buğra   3. Vites     TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 16:32 | |||
| 
 hakkaten baya bi iimiş  | ||||
| 
           2005 model  206 1.4 hdi panoramic | ||||
|  | ||||
| GökhaN   YÖNETİCİ     KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11687 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 17:17 | |||
| 
   app plaka bastır yeterli :)
    | ||||
|  | ||||
| yusufcaglarakarsu   2. Vites     Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı yusufcaglarakarsu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 18:20 | |||
|  | ||||
| rockwaryumm   1. Vites     Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı rockwaryumm Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 18:26 | |||
| 
   Benim dediğimde bu   bana biraz daha orjinal gibi duruyo geldi ve spoilerede dikkat et bence cok tatlı     | ||||
|  | ||||
| fexzi   3. Vites     Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 19:24 | |||
| 
     2004 307 XT BVA 1.6 16v 110Hp | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 19:59 | |||
| 
 Kanka yarın hemen araştırmalara giriyorum bunun için :) | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 20:01 | |||
| 
 Baskan bide ondan bağlatmayalım arabayı :) | ||||
|  | ||||
| Yanıt Yaz   | Sayfa <123> | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||||||||||||||||||||