![]() |
|
SATILIK 308 BOYASIZ HASARSIZ DÜŞÜK KM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni modellerde intercooler var. Ornegin imzamdaki 90hp. Düzenleyen koliva - 27 Mart 2013 Saat 07:08 |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç hakketten güzel hayılı satışlar. Nisan Mayıs kesin okutursun :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
İntercooller hangi modellerde var? Olmayan araçlara göre ne farkı var?
|
|
![]() |
|
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
kardes 90 hp daha az yakar elimde kullanım klavuzu var ..tarayıp gönderemedim ama 2 link buldum bak istersen . saygılar
http://www.arabadergisi.com/otomobiller/peugeot-h/308-fb/16-hdi-90-hp-comfort-pack-cab.html http://www.arabam.com/Test/Peugeot-308-HDI-110-HP/Detay-467
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
MUhakka haklısınızdır elinizdeki verilere göre..benim aracta 2008 model ve elimde katalog var ..ordada 90 hp daha az yakıyor..ama tabi çok çok az fark var..intercooler varmı bilmiyorum...var diyen arkadaslar var .
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
mantıken motor ebatları aynı olan iki motorun biri daha fazla güç üretiyorsa daha fazla enerji(yakıt) harcar. bu arada intercooller nedir?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() |
|
![]() |
|
:)
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |