![]() |
|
Anfi nasıl bağlanır ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar daha önce hiç set döşemedim bugun aracıma kabloları döşedim ve anfiyi bağlamak istedim gnd yazan kısmı aracın arka kemerinin tutan vidanın oraya montajladım +1 +2 mi ne yazan kısma akünün + kutupundan gelen kabloyu bağladım remoteyede teybin soketinde mavi renkli üstünde sarı remote yazıyordu ona bağladım.Bismillah dedim anfinin ışığı yanmadı sizce ne gibi bir sorun olmuş olabilir.Teybin soketinde birde açık mavi bantlı biryer vardı sizce remoteyi mi yanlış bağladım yoksa - 'yimi alamıyor.Bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.Elektrikin tam gelip gelmediğini neyle ölçebilirim ? Aküyle anfiye giden kablonun arasına sigorta koydum birde
Düzenleyen EnSoNiQ - 02 Mart 2013 Saat 22:12 |
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |