Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - QuickSilverrrrrrrrr YARDIM
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

QuickSilverrrrrrrrr YARDIM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yusufcaglarakarsu Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 19:01
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

bence o paralara Qik alınmaz 
çevremde 106 kullanan çok arkadaşım var emin ol gti ları sıkıştırmıyolar Qik ler kadar 
bence o paralara gti al masraf açacak diyede korkma çünkü o aslana binen hor kullansada bakımını eksik etmez yani daha az sorun yaşar ve araba kullanıyorum dersin
Quick'in sıkıştırılma sebebi de Gti performansı alınmak istemesi sanırım.Belki Quick alsam bende sıkıştırırım Confused Gti sesi ve performansı için yırtarım aracı :S GTİ en mantıklısı ya sanırım :S
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 20:13
Hüsrana uğramaktansa zaman harcayıp GTI almak mantıklı geldi birden :)))) O değil de neden Antalya ve Bursa'da 106 fışkırması var ?? Bi nedeni var mı acaba DeadLOL
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 20:50
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

nedenini bilmem ama bizim burda baya çok var 

https://www.facebook.com/groups/466571876715898/

buda grupları çoğunu tanırım bu arkadaşların 
Adana'da böyle ortam yok işte ya Confused
Yukarı Dön
rockwaryumm Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 Saat 11:44
Valla ben dün ankarada çılgın fareler diye bi grup var ordan çok yakın bi arkadaşım var ( Hepsinin arabaları tertemiz ve sayılı araçlar ) onunla konuştum telde kanka 19000 gözden çıkar gerçekten gtiye binecem diyosan dedi LOL ayrıca bu ara artıyo altın gibi değerleniyo lafınıda ekleyim Tongue
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 Saat 12:27
Orjinalini yazan: rockwaryumm rockwaryumm Yazdı:

Valla ben dün ankarada çılgın fareler diye bi grup var ordan çok yakın bi arkadaşım var ( Hepsinin arabaları tertemiz ve sayılı araçlar ) onunla konuştum telde kanka 19000 gözden çıkar gerçekten gtiye binecem diyosan dedi LOL ayrıca bu ara artıyo altın gibi değerleniyo lafınıda ekleyim Tongue
OOoOOow :D Yandık
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 Saat 12:41
Orjinalini yazan: yusufcaglarakarsu yusufcaglarakarsu Yazdı:

Orjinalini yazan: rockwaryumm rockwaryumm Yazdı:

OOoOOow :D Yandık

Eğer değişen boya takıntın falan yoksa 15 16 ya rahat bulursun ama şuan LOL 14 ve aşağısı araçlara bakma bence hiç uğraşma ben baktım hüsrana uğradım LOL
Yukarı Dön
outlaw Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı outlaw Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 Saat 14:09
Orjinalini yazan: yusufcaglarakarsu yusufcaglarakarsu Yazdı:

Gti olupta modifiye edilmemiş araç zordur bence.Modifiye de kendi alanında ayrılıyor olmalı bence.1. dış görünümle ilgili modifiye,2. mekanik modifiye.Piyasadaki Gti'ların bu iki seçenekten birine uğramamış olması çok zor bence.Temiz bulunacak inşallah :)

Hiç ellenmemiş 106 anca fransada bulursun.LOL
106 dedin mi mutlaka en ufak örnek yay takılmıştır angel stop egzoz devam eder .
Motorda da mutlaka chip vardır egzantrik vs. vs
Sade bulmak imkansızdır .
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2013 Saat 09:26
Yabancı ülkelerdeki 2.el araba sitelerine de baktım orda da boyalı var yaa DeadLOLLOL Fiyatlar güzel amaLOL
Yukarı Dön
selammedikal3434 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selammedikal3434 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2013 Saat 15:18
Arkadasım temiz istiyosan bencede quik al. Arkadaslar demişler quikler daha kötü falan diye. 
Bi kere kafadan yanlıs bi kelime bu. Quiksilverler 1.4 Gti'lar 1.6. Sana soruyorum hız manyagı sürati seven bi arkadasımız olsaydın quik alırmıydın ???
Hayır almazdın direk gti'a girerdin :)
Bana sorucak olursan quikten vazgeçme bendede var cok temiz hiç yorulma yok. Km 160000 gösteriyor fakat sanmam. 2000-2001 model araba o km'lerde olması imkansız. Herkes farklı şey söylüyor. Ben inanmıyorum sonucta 12-14 yaşında araba, acıkcası 2000 model araba 200000 binden aşagı olamaz :)
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2013 Saat 15:33
Hadi buyur.. LOL Bu da farklı bi yorum TongueLOL
Yukarı Dön
outlaw Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı outlaw Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2013 Saat 15:38
kolayı var arabanın plakasını yaz 5664 yolla sana km gelsin msj ile araba km karşılaştır.
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2013 Saat 16:38
Yeni birşey daha öğrendimSmile Sadece km'sini mi öğrenebiliyoruz bu yoldan ?
Yukarı Dön
outlaw Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı outlaw Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2013 Saat 09:04
Hayır tramer kaza ne kadar tutmuş vize tarihi ve km yazıyor.
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2013 Saat 10:40
quiq e verilebilecek en fazla para 12 bin tldir.fazla o para bence.
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
tolike Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı tolike Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mart 2013 Saat 02:02
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum ama 106 çok küçük araba bence 206 quik hem gtı kasa hemde gösterişli bir araba performans konusundada 206 gtı ile fazla bi fark oynamıyoyolda sadece vites geçişlerinde 1.616v e yarım boy fark atıyor bende xs var2002 model 3 yıldır bende hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar herkes kötülemiş ama ben çok memnunum ve 120 tl vergi veriyorum gtı vergisi en az 300 tl daha da masraflar artıyo yani ben sana xs,Quik tavsiye ederim arkadaşım saygılar ...
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2013 Saat 15:27
Teşekkürler
Yukarı Dön
savasozturk Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı savasozturk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mart 2013 Saat 02:44
Orjinalini yazan: selammedikal3434 selammedikal3434 Yazdı:

Arkadasım temiz istiyosan bencede quik al. Arkadaslar demişler quikler daha kötü falan diye. 
Bi kere kafadan yanlıs bi kelime bu. Quiksilverler 1.4 Gti'lar 1.6. Sana soruyorum hız manyagı sürati seven bi arkadasımız olsaydın quik alırmıydın ???
Bana sorucak olursan quikten vazgeçme bendede var cok temiz hiç yorulma yok. Km 160000 gösteriyor fakat sanmam. 2000-2001 model araba o km'lerde olması imkansız. Herkes farklı şey söylüyor. Ben inanmıyorum sonucta 12-14 yaşında araba, acıkcası 2000 model araba 200000 binden aşagı olamaz :)

yaklaşık 10-15 gün önce 2000 model 206 xr aldım. km 85,517 şuan. bütün sorgulamaları yaptrdım. her defasında km pekişti. yani o senin dediğin gazoz ağacı 2000 model araba en az 200000 km diye. 2 yıl önce 206 cc aldım 2004 model orjinal 64,000 km de.
XR yi aldım geldim kimse inanmadı km ye. ama binip kullanan herkes hayret etti nasıl olur diye. geçen hafta bakım için ustama gittim. aracı bindi test etti. o da onayladı. yani anlayacağın o km lerde araçlar da var. önemli olan bekleyip denk getirmek..
CC yi aldığımda da ekspertiz için servise gittim. araç hep serviste bakım yaptırmış. incik cincik ne varsa çıktı alıp verdiler. kadın ben almadan 1 ay önce tepeden tırnağa bakım yaptırmış. triger, yağ, filtreler, fren diskleri balataları. aklına gelebilecek bütün bakımlar..

arkadaşım sana gelince. ne kadar çok sorarsan o kadar çok kafan karışır unutma. sen fiyat çok mu az mı diye sormuşsun konu nerden nereye gelmiş. piyasaları pek bilmem. ama ilk aklından geçen quikse ondan şaşma. ona bakarsan gelir ışıklarda gti nin yanına tam dolu bi araba, 2. viteste alır dikiz aynasına... ama şunuda bil kimse temiz aracını gözü gibi baktığı aracınıda çok çok acil bi durum olmadıkca ucuz paraya vermez. bende 98 rover vardı. piyasası en temizi en babası 10-11 bin tl idi. ben aracımı 13 bin e sattım. kimi roverci arkadaşlarım var 14-15 bin versen yinede satmazlar. alan çocuk ne zaman denk gelsem teşekkür eder bana... evelsi gün ışıklarda 3,20 bmw ye toz yutturmuş. bu işin uç noktası yok anlayacağın. quik sana yakın geliyorsa quik al.. kafan öyle bir karışırki sonra bir karar bile veremezsin... bütün performans arabaları haşat demek değildir... önemli olan sabredip denk getirmek ve iyi bi ustayla kontrol edip almak.
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2013 Saat 21:18
Orjinalini yazan: savasozturk savasozturk Yazdı:

Orjinalini yazan: selammedikal3434 selammedikal3434 Yazdı:

yaklaşık 10-15 gün önce 2000 model 206 xr aldım. km 85,517 şuan. bütün sorgulamaları yaptrdım. her defasında km pekişti. yani o senin dediğin gazoz ağacı 2000 model araba en az 200000 km diye. 2 yıl önce 206 cc aldım 2004 model orjinal 64,000 km de.
XR yi aldım geldim kimse inanmadı km ye. ama binip kullanan herkes hayret etti nasıl olur diye. geçen hafta bakım için ustama gittim. aracı bindi test etti. o da onayladı. yani anlayacağın o km lerde araçlar da var. önemli olan bekleyip denk getirmek..
CC yi aldığımda da ekspertiz için servise gittim. araç hep serviste bakım yaptırmış. incik cincik ne varsa çıktı alıp verdiler. kadın ben almadan 1 ay önce tepeden tırnağa bakım yaptırmış. triger, yağ, filtreler, fren diskleri balataları. aklına gelebilecek bütün bakımlar..

arkadaşım sana gelince. ne kadar çok sorarsan o kadar çok kafan karışır unutma. sen fiyat çok mu az mı diye sormuşsun konu nerden nereye gelmiş. piyasaları pek bilmem. ama ilk aklından geçen quikse ondan şaşma. ona bakarsan gelir ışıklarda gti nin yanına tam dolu bi araba, 2. viteste alır dikiz aynasına... ama şunuda bil kimse temiz aracını gözü gibi baktığı aracınıda çok çok acil bi durum olmadıkca ucuz paraya vermez. bende 98 rover vardı. piyasası en temizi en babası 10-11 bin tl idi. ben aracımı 13 bin e sattım. kimi roverci arkadaşlarım var 14-15 bin versen yinede satmazlar. alan çocuk ne zaman denk gelsem teşekkür eder bana... evelsi gün ışıklarda 3,20 bmw ye toz yutturmuş. bu işin uç noktası yok anlayacağın. quik sana yakın geliyorsa quik al.. kafan öyle bir karışırki sonra bir karar bile veremezsin... bütün performans arabaları haşat demek değildir... önemli olan sabredip denk getirmek ve iyi bi ustayla kontrol edip almak.
Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim.Gayet açıklayıcı ve etkili bir yorum.Arabayı bulmak sorun değil ama iyi bir ustayı nerden bulacaksın? Ya da arabayı alırken en detaylı bilgiyi,güvenilir şekilde nasıl ediniriz ?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2013 Saat 11:11
Düşük kmde araç nasıl olmaz ya :s benim aracımda 200bine geliyo ama maşallahı var allaha sükür. Belkide yapılmıştır motor bilmiyorumda onuda. Ama benim civic  daha 2003 model 69000de 90 model şahinimiz vardı yaşlı dayıdan aldık daha 60.000e girmemişti arka koltuk poşetleri bile duruyordu aldığımda, 6 senede kullandık 103000de satmıştık iki üç sene önce. bi kere ikinci marş basmadım onunlada.
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2013 Saat 20:42
106 QuickSilver düşünenler için tecrübe....( HORTLA ) LOL 106 Qs Hakkında Düşünülenler
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 58 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 343 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 34495 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 103644 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 600 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 30110 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 53145 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1067 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 17234 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 611 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 433 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 392 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16921 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 1090 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 551 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3904 14 Buketstlmş
konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 1016 0 tulpar737
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 3181 1 Saido26
konu icon Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu son mesaja git 34654 27 Muhammed1983
konu icon 508 Otomatik Park son mesaja git 2010 0 tayfuny1
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 APRIL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 4
serdarcan34 3
samizel 1
Westbornova 1
Samet.akky 1
aziz271 1
kralbaba22 1
by_bozkurt 1
Hasan7478 1
Fatih4624 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English