![]() |
|
QuickSilverrrrrrrrr YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Quick'in sıkıştırılma sebebi de Gti performansı alınmak istemesi sanırım.Belki Quick alsam bende sıkıştırırım
![]() |
||
![]() |
||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Hüsrana uğramaktansa zaman harcayıp GTI almak mantıklı geldi birden :)))) O değil de neden Antalya ve Bursa'da 106 fışkırması var ?? Bi nedeni var mı acaba
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Adana'da böyle ortam yok işte ya
![]() |
||
![]() |
||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Valla ben dün ankarada çılgın fareler diye bi grup var ordan çok yakın bi arkadaşım var ( Hepsinin arabaları tertemiz ve sayılı araçlar ) onunla konuştum telde kanka 19000 gözden çıkar gerçekten gtiye binecem diyosan dedi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
OOoOOow :D Yandık
|
||
![]() |
||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Eğer değişen boya takıntın falan yoksa 15 16 ya rahat bulursun ama şuan ![]() ![]() |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hiç ellenmemiş 106 anca fransada bulursun.
![]() 106 dedin mi mutlaka en ufak örnek yay takılmıştır angel stop egzoz devam eder .
Motorda da mutlaka chip vardır egzantrik vs. vs
Sade bulmak imkansızdır .
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Yabancı ülkelerdeki 2.el araba sitelerine de baktım orda da boyalı var yaa
||
![]() |
||
selammedikal3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
|
Arkadasım temiz istiyosan bencede quik al. Arkadaslar demişler quikler daha kötü falan diye.
Bi kere kafadan yanlıs bi kelime bu. Quiksilverler 1.4 Gti'lar 1.6. Sana soruyorum hız manyagı sürati seven bi arkadasımız olsaydın quik alırmıydın ??? Hayır almazdın direk gti'a girerdin :) Bana sorucak olursan quikten vazgeçme bendede var cok temiz hiç yorulma yok. Km 160000 gösteriyor fakat sanmam. 2000-2001 model araba o km'lerde olması imkansız. Herkes farklı şey söylüyor. Ben inanmıyorum sonucta 12-14 yaşında araba, acıkcası 2000 model araba 200000 binden aşagı olamaz :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Hadi buyur..
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
kolayı var arabanın plakasını yaz 5664 yolla sana km gelsin msj ile araba km karşılaştır.
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Yeni birşey daha öğrendim
![]() |
||
![]() |
||
|
Hayır tramer kaza ne kadar tutmuş vize tarihi ve km yazıyor.
|
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
quiq e verilebilecek en fazla para 12 bin tldir.fazla o para bence.
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
tolike ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ist.K.ÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum ama 106 çok küçük araba bence 206 quik hem gtı kasa hemde gösterişli bir araba performans konusundada 206 gtı ile fazla bi fark oynamıyoyolda sadece vites geçişlerinde 1.616v e yarım boy fark atıyor bende xs var2002 model 3 yıldır bende hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar herkes kötülemiş ama ben çok memnunum ve 120 tl vergi veriyorum gtı vergisi en az 300 tl daha da masraflar artıyo yani ben sana xs,Quik tavsiye ederim arkadaşım saygılar ...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Teşekkürler
|
||
![]() |
||
savasozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
|
yaklaşık 10-15 gün önce 2000 model 206 xr aldım. km 85,517 şuan. bütün sorgulamaları yaptrdım. her defasında km pekişti. yani o senin dediğin gazoz ağacı 2000 model araba en az 200000 km diye. 2 yıl önce 206 cc aldım 2004 model orjinal 64,000 km de. XR yi aldım geldim kimse inanmadı km ye. ama binip kullanan herkes hayret etti nasıl olur diye. geçen hafta bakım için ustama gittim. aracı bindi test etti. o da onayladı. yani anlayacağın o km lerde araçlar da var. önemli olan bekleyip denk getirmek.. CC yi aldığımda da ekspertiz için servise gittim. araç hep serviste bakım yaptırmış. incik cincik ne varsa çıktı alıp verdiler. kadın ben almadan 1 ay önce tepeden tırnağa bakım yaptırmış. triger, yağ, filtreler, fren diskleri balataları. aklına gelebilecek bütün bakımlar.. arkadaşım sana gelince. ne kadar çok sorarsan o kadar çok kafan karışır unutma. sen fiyat çok mu az mı diye sormuşsun konu nerden nereye gelmiş. piyasaları pek bilmem. ama ilk aklından geçen quikse ondan şaşma. ona bakarsan gelir ışıklarda gti nin yanına tam dolu bi araba, 2. viteste alır dikiz aynasına... ama şunuda bil kimse temiz aracını gözü gibi baktığı aracınıda çok çok acil bi durum olmadıkca ucuz paraya vermez. bende 98 rover vardı. piyasası en temizi en babası 10-11 bin tl idi. ben aracımı 13 bin e sattım. kimi roverci arkadaşlarım var 14-15 bin versen yinede satmazlar. alan çocuk ne zaman denk gelsem teşekkür eder bana... evelsi gün ışıklarda 3,20 bmw ye toz yutturmuş. bu işin uç noktası yok anlayacağın. quik sana yakın geliyorsa quik al.. kafan öyle bir karışırki sonra bir karar bile veremezsin... bütün performans arabaları haşat demek değildir... önemli olan sabredip denk getirmek ve iyi bi ustayla kontrol edip almak. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim.Gayet açıklayıcı ve etkili bir yorum.Arabayı bulmak sorun değil ama iyi bir ustayı nerden bulacaksın? Ya da arabayı alırken en detaylı bilgiyi,güvenilir şekilde nasıl ediniriz ?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Düşük kmde araç nasıl olmaz ya :s benim aracımda 200bine geliyo ama maşallahı var allaha sükür. Belkide yapılmıştır motor bilmiyorumda onuda. Ama benim civic daha 2003 model 69000de 90 model şahinimiz vardı yaşlı dayıdan aldık daha 60.000e girmemişti arka koltuk poşetleri bile duruyordu aldığımda, 6 senede kullandık 103000de satmıştık iki üç sene önce. bi kere ikinci marş basmadım onunlada.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
106 QuickSilver düşünenler için tecrübe....( HORTLA )
![]() |
||
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |