![]() |
|
ARKADAŞLAR DOLANDIRILDIM... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle geçmiş olsun büyük illerde araba alacaksanız 3-4 araba belirledikten sonra gitmeye karar verin.Telefonda gerekli bilgiyi almaya çalışın çıkan masrafları karşı tarafın ödemesi konusunda emin olun işine gelirse mantığı.İlanı şikayette bulundum umarım faydası olur.arabanın fiyatı bana göre çok ta uygun değil buna rağmen bir sürü sorunu çıkmış neyse arkadaşım geçmiş olsun.Tavsiye olarak 1 araba için uzun yollar gitmeye değmez.
|
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
2003 model arac 16.500 tl ucuz gelmedi bana. diğer bir konu da zamanında araç alacağım zaman 3 parça boyalı dedikleri honda civic komple boyalı ve arkadan kazalı çıkmıştı. yetkili servise 100 tl vermiştim eksper için ama pişman değilim. Giden 100 lira olsun sonra 206 la tanıştım. ama galericilerle hayatta işim olmaz.
![]() |
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
abi çok özür diliyerek o kişileri haklı buluyorum.
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
boşver kardeşim zararın neresinden dönülürse karmış
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
hema123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
arkadaşımız dolandırılmamış. aracı almadan expertizini, tramer sorgulamasını vs yaparak dolandırılmaktan kurtulmuş. keşke herkes onun yaptığı gibi yapsa. yol masrafı, exper parası ve işgünü kaybı önemli olmamalı. yaptığın masraf kasko primi misali seni çok daha büyük zarardan kurtardı. bu kayıpları yaşamadan o aracı alsan daha mı iyiydi. bu vesile ile hem geçmiş olsun diyorum ve hem de paylaşımda bulunarak bizleri bir kez daha uyanık olmaya davet ettiğin için teşekkür ediyorum.
|
|
2006 206 hdi x-design beyaz
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
sağolun arkdaşlardan tekrardan hayırsı buymuş diyorum bende |
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
çok doğru söylemişsin. harfi harfine katılıyorum. ayrıca böyle satıcılar çok var piyasada.bu sebeplerden zaten insanların birbirine güveni kalmamış.geçmiş olsun diyelim. allah beterinden korusun. olan ekspertiz parana olsun, yol masrafına olsun. ya ekspertize sokmasaydın. sadece satıcının sözü ile alsaydın.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Geçmiş olsun. Ben arabayı satın almış olmanızdan kortktum ki cümlelerinizin sonunda arabayı almadığınızı okuyunca oh bee dedim.
Çok geçmiş olsun. Bulunduğunuz şehirden bir araç almak herzaman daha mantıklı ve ucuzdur. En azından muhattabınız size yakındır ve görüşmek için zamanınız daha çoktur. Ben araba ararken 2003model 206 hdi beğenmiştim. Adamla görüşmeden önce plakasını sorgulattım vergi dairesinden. Aracın muğladan 2 hafta önce geldiğini plakasının yeni değiştiğini öğrendim. Mal sahibiyle görüşürken sordum araç ne zamandır sizde diye bana 2 aydır bende dedi. Plaka aynımıydı dedim evet dedi. Bu basit soruda yalan söylüyorsa satıcı demek söyleyecek daha çok yalanı vardır.Bunları söylemesiyle oradan hafiften uzaklaşmaya başladık. Dürüstlük herşeyden önce önemlidir. Aracın bir kusuru varsa yeni sahibine kesinlikle söylenmelidir. Herşey para değildir. |
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
evet ama ne yazıkkı bu tarz insanlar hep ali çengiz oyunlarıyla insanları kadınrıyolar ama ben hakkımı helal etmiyorum elbet bir yerden çıkar bu satıcıdan |
|
![]() |
|
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Daha çok kandırılmışsınız siz...
Ayrıca geçmiş olsun..Sağlık olsun...Bu arada Expert ücretini araca talipli öder ayni (alıcı) racon budur..
Ama sizden bu tarz bir yaklaşımla almaları hoş olmamış... |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
çok geçmiş olsun neyse ki ufak bir zararla atlatmışsınız.bu bayandan araçlarda yeni bir usul sanırım bende aracı almadan bayandan bir bravo baktım araç ilk el di.ufak tefek boyalar var demişti bayan tramer sorgusunda 8 adet hasarı çıktı 4000,2500 vs lik en ufağı 1000 lira . dikkatli olmak lazım .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
tekrardan sağolun arkadaşlarım benimm
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
çok geçmiş olsun hocam. o paralar er ya da geç çıkacaktır kendilerinden..allahlarından bulsun..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |