Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ARKADAŞLAR DOLANDIRILDIM...

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27080
Tarih: 31 Ekim 2025 Saat 18:43
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: ARKADAŞLAR DOLANDIRILDIM...
Mesajı Yazan: sosyete_60
Konu: ARKADAŞLAR DOLANDIRILDIM...
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 14:20
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-206-xt-1.6-sunrooflu-masrafsiz-full-112567668/detay" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-206-xt-1.6-sunrooflu-masrafsiz-full-112567668/detay  BU ARAÇI ALMAYA KARAR VERDİM BAYANDAN DI PINAR DİYE BİRİSİ KENDİSİNİ Bİ ŞİRKETE MÜDÜR OLARAK TANITTI TEMİZDİR DİYE Bİ KAÇ GÜN SÜREKLİ TELEFONLAŞTIM  VE İSTANBULLA GİTTİM BAYAN BANA TELEFONDA ARABIN HİÇ DEĞİŞENİ OLMADIĞI KAZASI OLMADIĞI HATTA SADECE 2 PARÇA BOYA OLDUĞUNU ARAÇTA 2,800 HASAR KAYDI ÇIKTI TRAMER KAYITLARINDAN SORDUM KASKODAN FAZLA PARA ALMAK İÇİN YAPILMİŞ DEDİ BENDE SAF SAF İNANDIM SÖYLEDİ VE O SÖZE GÜVENEREK GİTTİM İSTANBUL TUZLADA KAPTAN PEUGEOT DİYE BİR ÖZEL SERVİS BULDUM ARABAYI EXPERTİZE SOKTURDUM VE ŞONUÇ OLARAK ARABADA SAĞ ÇAMURLUK VE SOL ÇAMURLUK VE KAPUT DEĞİŞİK ÇIKTI VE ARAÇ KOMPLE BOYALI ÇIKTI ÖNDEN İYİ Bİ KAZASI OLDUĞUNU SÖYLEDİLER ŞASELER FİLAN OYNANMIŞ BAKINCADA BELLİ OLUYODU ORADA 3 KAGIDA GELDİĞİMİ ANLADIM VE KADIN SONRA BU FİYATA BU ARABA OLUR DEDİ KADIN TAMBİR SAHTEKAR ÇIKTI BABASI VE KARDEŞİDE VAR ONLARDA ÖLE DEDİ BEN 1000 KM YOL GELMİŞİM SORUYORUM SİZE ARKDAŞLAR BANA YAZIK DEĞİLMİ TELEFONDA DEĞİŞEN YOK DEYİP 2 PARÇA BOYA VAR DİYİPTE BENİ TA ORAYA KADAR GETİRMEK AYRICA EXPER PARASINIDA BANA ÖDETTİLER O KAPTAN PEUGOT SERVİSTE SUAT DİYE Bİ ÜÇ KAGITÇI VAR BENDEN ZORLA PARAYI ALDILAR GALIBA BERBER TEZGAH KURMUŞLARDI BURADA O KADAR YOL MASRAFIM EXPER PARASI HANGİSİNE YANAYIM BİLMİYORUM Kİ BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ARABA ALACAK OLAN ARKADAŞLAR DİKKAT EDİN DOLANDIRILMAYIN.. BENİM GİBİ MAHDUR OLMAYIN.... 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 14:28
.

Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 14:39
çok haklısınız sağolun

Mesajı Yazan: bysarsıntı
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 14:42
geçmiş olsun kardeşim piyasada çok dolandırıcı var bidahakine dikkat et. 206 gibi seri bi araba alacaksan istanbul gibi biyerden alma derim. istanbulun hantal arabaların bile en az bir kazası vardır. benim arabada 4 kazalı fakat şaside en ufak bi oynama yok. boşver zararın neresinden dönersen kardır. tekrardan geçmiş olsun.

Mesajı Yazan: ondercan
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 14:44
geçmiş olsun.neyse bunada şükür diyeceksin artık.ya alsaydın arabayı.
internette dolandırıcılık çok malesef.

Mesajı Yazan: enlas3
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 14:50
istanbul daki arabaların çoğu kazalıdır zaten..burun buruna gidilen bir yer...sigorta pirimi bile yüksekdir..

aslında olay şu:  müslüman bir ülkede yaşıyoruz ya.. pek ciddi değiliz bence:

müslüman malını överek satmaz ve kusurlarını söyler.. ve asla yalan söylemez...

mustafa islamoğlu diyor ya müslüman mısınız. evet diyenlere

size tek sorum var.    ciddi misiniz.?

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 14:51
Geçmiş olsun.

Mesajı Yazan: fTh206
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 14:55
Bence sahibinden.com hesabı olan herkes ilanla ilgili şikayet kısmından şikayette bulunsun ben bulundum başkalarınında canının yanmasını bir nebzede olsa önlemiş oluruz bence.

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesajı Yazan: Buğra
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 14:55
valla hocam büyük geçmiş olsun. allahtan aracı aldıktan sonra bunları öğrenmemişiniz. ama 1000 km yol yapıp araba almaya gitmek bence büyük cesaret. bulunduğunuz yerdede vardır illaki istediğiniz aaraçlardan.

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 15:01

taşrada bu tarz arablar bulmak zor kardeşlerim ondan dolayı gittim bi heves uğrunda ama tam bir satekar kumpasına düşeceğimi bilsem gelirmiydim ya nasip dedim geldi hakkımda hayırlısı buymuş dedim ama inanın en çok zoruma giden exper parası vermek oldu  

Mesajı Yazan: fTh206
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 15:11
Orjinalini yazan: sosyete_60 sosyete_60 Yazdı:

taşrada bu tarz arablar bulmak zor kardeşlerim ondan dolayı gittim bi heves uğrunda ama tam bir satekar kumpasına düşeceğimi bilsem gelirmiydim ya nasip dedim geldi hakkımda hayırlısı buymuş dedim ama inanın en çok zoruma giden exper parası vermek oldu  

Exper ücretsiz yapmıyolarmı ben 206mı peugeot baykaraya götürmüştüm satmadan önce ne kadar eder diye expere soktular 1 kuruş para ödemedim bence eğer o gittiniz yer peugeot bayisi falansa peugeot genel müdürlüne şikayette bulunarak ücretinizi geri alabilirsiniz bence eğer çok yüksel mebla ise 

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesajı Yazan: haSAN_307
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 15:27
Orjinalini yazan: fTh206 fTh206 Yazdı:

Bence sahibinden.com hesabı olan herkes ilanla ilgili şikayet kısmından şikayette bulunsun ben bulundum başkalarınında canının yanmasını bir nebzede olsa önlemiş oluruz bence.

+1

-------------
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full

Mesajı Yazan: Buğra
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 15:39
ekspertiz raporu ücretli diye biliyorum. ama keşke mağdem o kadar yolu göze aldınız. birkaç araç sahibiyle görüşme ayarlasaydız ve yanınıza tanıdık bi usta alsaydınız ve bir kaç araca aynı günde bakıp birinde karar verseydınız ii olurdu diye düşünüyorum..

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesajı Yazan: enlas3
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 15:40
tv de izlediniz mi...sahibinden sitesinde ucuz araba yazıp 200 tl kapora istiyorlarmış. sonra abi ekmek parasıydı affet deyip mesaj atıyorlarmış... sitelerdeki pahalı arabaları kopyalayıp düşük fiyata ilan çıkartıyorlarmış...

ekmek parası diyip acındırıyorlar...sahibinden sitesi kontrol memuru değilki...herkesi tanısın

Mesajı Yazan: volkanC2
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 15:47
ekspertiz çok önemli ya, benim kankam 2006 yaris aldı geçen sene, yüz sefer dedim sok şu arabayı ekspertize nesi var nesi yok öğren öyle al, neyse bu dinlemedi babasıyla gittiler bayan öğretmen aracı satan, bakmışlar araca bizimkiler, öğretmende çok iyi niyetli gözüküyormuş arabaya baktırmadan aldılar, şimdi evlenmeye karar verdi satıcaz bi soktuk servise tavanla kaput hariç boyalı 2-3 kazası var 1000 liralık 2000 liralık falan, hadi gelde sat şimdi bu arabayı istediğin fiyata, ekspertize vereceği üç kuruşun kat katı zarar edecek

-------------
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 16:04
geçmiş olsun. Araç alırken ekspertiz yaptırmadan araç almayın. üşenmeyin ve vereceğiniz 100-200 liradan kaçmayın kafanız rahat olsun.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 16:31
sağolun

Mesajı Yazan: Zagorka
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 17:14
Kardeşim Geçmiş Olsun . Ancak Sendede Çok Hata Var İSTANBUL TUZLADA KAPTAN PEUGEOT DİYE BİR ÖZEL SERVİS BULDUM ARABAYI EXPERTİZE SOKTURDUM Şu Kısmı En başta Yapmalıydın Sen .. 

Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 17:42

öle yaptım abi zaten ama kadının dediği gibi çıkmadı araba onca yolu boşuna gelmiş oldum

Mesajı Yazan: Zagorka
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 18:11
nasıl öyle yaptın bakdırdın mı araca almadan parayı vermeden önce ? 

Mesajı Yazan: faldov
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 18:31
 Öncelikle geçmiş olsun büyük illerde araba alacaksanız 3-4 araba belirledikten sonra gitmeye karar verin.Telefonda gerekli bilgiyi almaya çalışın çıkan masrafları karşı tarafın ödemesi konusunda emin olun işine gelirse mantığı.İlanı şikayette bulundum umarım faydası olur.arabanın fiyatı bana göre çok ta uygun değil buna rağmen bir sürü sorunu çıkmış neyse arkadaşım geçmiş olsun.Tavsiye olarak 1 araba için uzun yollar gitmeye değmez.

-------------
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006

Mesajı Yazan: bjkamil
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 18:51
2003 model arac 16.500 tl ucuz gelmedi bana.  diğer bir konu da zamanında araç alacağım zaman 3 parça boyalı dedikleri honda civic  komple boyalı ve arkadan kazalı çıkmıştı. yetkili servise 100 tl vermiştim eksper için ama pişman değilim. Giden 100 lira olsun sonra 206 la tanıştım. ama galericilerle hayatta işim olmaz.Angry

-------------
206 1.4 feline 2006 model

Mesajı Yazan: xMEGANx
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 20:20
abi çok özür diliyerek o kişileri haklı buluyorum.

-------------

AIRBUS 307
-Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa

Mesajı Yazan: istanbullu_3886
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 20:28
boşver kardeşim zararın neresinden dönülürse karmış

-------------
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci

Mesajı Yazan: hema123
Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2013 Saat 08:35
arkadaşımız dolandırılmamış. aracı almadan expertizini, tramer sorgulamasını vs yaparak dolandırılmaktan kurtulmuş. keşke herkes onun yaptığı gibi yapsa. yol masrafı, exper parası ve işgünü kaybı önemli olmamalı. yaptığın masraf kasko primi misali seni çok daha büyük zarardan kurtardı. bu kayıpları yaşamadan o aracı alsan daha mı iyiydi. bu vesile ile hem geçmiş olsun diyorum ve hem de paylaşımda bulunarak bizleri bir kez daha uyanık olmaya davet ettiğin için teşekkür ediyorum.

-------------
2006 206 hdi x-design beyaz

Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2013 Saat 08:55

sağolun arkdaşlardan tekrardan hayırsı buymuş diyorum bende

Mesajı Yazan: zgr
Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2013 Saat 09:16
Orjinalini yazan: hema123 hema123 Yazdı:

arkadaşımız dolandırılmamış. aracı almadan expertizini, tramer sorgulamasını vs yaparak dolandırılmaktan kurtulmuş. keşke herkes onun yaptığı gibi yapsa. yol masrafı, exper parası ve işgünü kaybı önemli olmamalı. yaptığın masraf kasko primi misali seni çok daha büyük zarardan kurtardı. bu kayıpları yaşamadan o aracı alsan daha mı iyiydi. bu vesile ile hem geçmiş olsun diyorum ve hem de paylaşımda bulunarak bizleri bir kez daha uyanık olmaya davet ettiğin için teşekkür ediyorum.
çok doğru söylemişsin. harfi harfine katılıyorum. ayrıca böyle satıcılar çok var piyasada.bu sebeplerden zaten insanların birbirine güveni kalmamış.geçmiş olsun diyelim. allah beterinden korusun. olan ekspertiz parana olsun, yol masrafına olsun. ya ekspertize sokmasaydın. sadece satıcının sözü ile alsaydın.

-------------
2001 206xt 1.6

Mesajı Yazan: pusutr
Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2013 Saat 10:31
Geçmiş olsun. Ben arabayı satın almış olmanızdan kortktum ki cümlelerinizin sonunda arabayı almadığınızı okuyunca oh bee dedim.
Çok geçmiş olsun. Bulunduğunuz şehirden bir araç almak herzaman daha mantıklı ve ucuzdur. En azından muhattabınız size yakındır ve görüşmek için zamanınız daha çoktur.
Ben araba ararken 2003model 206 hdi beğenmiştim. Adamla görüşmeden önce plakasını sorgulattım vergi dairesinden. Aracın muğladan 2 hafta önce geldiğini plakasının yeni değiştiğini öğrendim. Mal sahibiyle görüşürken sordum araç ne zamandır sizde diye bana 2 aydır bende dedi. Plaka aynımıydı dedim evet dedi. Bu basit soruda yalan söylüyorsa satıcı demek söyleyecek daha çok yalanı vardır.Bunları söylemesiyle oradan hafiften uzaklaşmaya başladık.
Dürüstlük herşeyden önce önemlidir. Aracın bir kusuru varsa yeni sahibine kesinlikle söylenmelidir. Herşey para değildir.

Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2013 Saat 12:15

evet ama ne yazıkkı bu tarz insanlar hep ali çengiz oyunlarıyla insanları kadınrıyolar ama ben hakkımı helal etmiyorum elbet bir yerden çıkar bu satıcıdan  

Mesajı Yazan: Demir
Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2013 Saat 12:28
Daha çok kandırılmışsınız siz...
Ayrıca geçmiş olsun..Sağlık olsun...Bu arada Expert ücretini araca talipli öder ayni (alıcı) racon budur..
Ama sizden bu tarz bir yaklaşımla almaları hoş olmamış...

Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2013 Saat 12:52
çok geçmiş olsun neyse ki ufak bir zararla atlatmışsınız.bu  bayandan araçlarda yeni bir usul sanırım bende aracı almadan bayandan bir bravo baktım araç ilk el di.ufak tefek boyalar var demişti bayan tramer sorgusunda 8 adet hasarı çıktı 4000,2500 vs lik en ufağı 1000 lira  . dikkatli olmak lazım . 

-------------
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON

Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2013 Saat 14:58
tekrardan sağolun arkadaşlarım benimm

Mesajı Yazan: emre_akdag
Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2013 Saat 16:10
çok geçmiş olsun hocam. o paralar er ya da geç çıkacaktır kendilerinden..allahlarından bulsun..

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net