![]() |
|
Canınız Sıkıldığında Neler Yaparsınız |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+1 b ops ll canavar
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
sen öyle cücük (civciv) kadar yemeyle zor kilo alırsın Burak :) |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Abi bu birden çok ağır olur. Ben okulun spor hocası ile hem diyet hem spor egzersizi yapacağım. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ali ben çok uğraştım sporada gittim diyetisyenede ilk 1 ay gözle görülür, belde hissedilir (pantolunun bol gelmesi) bi kilo vermedikçe insan çabuk pes ediyor ama ilk ay 11 kilo verince hem çevreden iyi motivasyon geliyor hemde kıyafetlerden. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Abi ben hazırlıkta iken baya formdaydım uzun süre takip ettim benchde 40kg ya kadar çıktım sonra karaciğer rahatsızlığı nüksetti. uzun bir süre spor ayakkabısı bile giymeidm tabi o zmaandan bu zamana 20kg aldım. Ciğer bi nebze düzeldi daha da düzelmiyor hayat boyu böyle kalacak dedi doktor o yüzden forma giriyim artık diyorum tekrardan. Göbek ve baseni kardiyo ve diyetle eritip protein desteği ile vücudu şekillendircem . Evde 50kg set ve her türlü el aleti var da yapan yok ![]() |
|
![]() |
|
Geçmiş olsun Ali, bende kilo vermişken vücudu biraz şekle sokayım dedim salona gidip biraz vucut çalışacaktım bel ağrıları başladı doktora gittim MR çekildi bel fıtığı çıktı, doktor yürüyüş ve yüzme hariç bütün sporları yasakladı en az 6 ay çok dikkatli olmam lazımmış yoksa sonuç ameliyat. |
|
![]() |
|
Saol abi sana da geçmiş olsun fıtığı iyi bilirim dikkat etmek lazım. Benimde kasıklarda var bazen sancı geliyor yemin ederim koparıp atasım geliyo orayı. Çekilcek dert değil. Hava harp okulunda mülakat sırasında biraz zorladım kendimi ordan patlak verdik. Düzenleyen Alicilik - 01 Şubat 2013 Saat 23:58 |
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
diyet işi irade işi birader..umarım güzel sonuçlara ulaşırız.bende almaya çalışanlardanım.ve bende spor+proteinle şekillenerek kilo almaya çalışıcam..
gelelim can sıkılıncaaaa; trabzondaysam yatağa gömülür discovery channel izlerim (günlerce sürebilir) samsundaysam; hava ne olursa olsun dalarım atölyeye,garaja.. orda illaki yapacak bişi çıkar. boş zaman buldukça köpeğimi alıp ava,göle,kampa gitmeyi saymıyorum bile |
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Evde canım sıkılınca genelde şarkılara eşlik ederim, mesela perşembe akşamı en son alttakini dinleyip eşlik etmeye çalıştım.
o sırada eşim ve oğlumda eşlik ediyorlar hoş anlar oluyor :)) (: Not profesyonel değilim bu şekilde destek falanda almadım, kullaktan duyma stilim var, ama fenada değilim hani :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |