Canınız Sıkıldığında Neler Yaparsınız
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26968
Tarih: 05 Ağustos 2025 Saat 05:24 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Canınız Sıkıldığında Neler Yaparsınız
Mesajı Yazan: Burak
Konu: Canınız Sıkıldığında Neler Yaparsınız
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 00:03
Evde otururken canınız sıkıldı birşeyler yapıp sıkıntıyı atmak lazım neler yaparsınız ?
------------- Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: samet2461
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 00:34
en son canım sıkıldığında anakartı yakmıştım. uzaktan kumanda ile çalışan bilgisayar yapma peşindeydim 
------------- YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
Mesajı Yazan: xMEGANx
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 01:53
307bursa Yazdı:
samet2461 Yazdı:
en son canım sıkıldığında anakartı yakmıştım. uzaktan kumanda ile çalışan bilgisayar yapma peşindeydim  |
sonuç : can sıkıntısı kötüdür  |
Bende dün Mutfak penceresine sineklik takıcam diye pimapeni matkapla delerken camı çatlattım :)
-------------
  AIRBUS 307 -Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa
|
Mesajı Yazan: haSAN_307
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 08:33
geçmiş olsun :)
arabamı temizlerim :)
------------- 307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
Mesajı Yazan: gecegöz
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 08:46
Canım sıkıldıgında genelde ASLANı alır bir kac istanbul turu atarım,,, HHHaaaaaaaaaaa bu arada okadar can sıkkınken arada sataşanlarını tozunu kaldırırım... Malum ASLAN böyle yolda kendine hareket yapanları hiç sevvmezzz.. 
|
Mesajı Yazan: gecegöz
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 08:49
samet2461 Yazdı:
en son canım sıkıldığında anakartı yakmıştım. uzaktan kumanda ile çalışan bilgisayar yapma peşindeydim  |
Güzel hemşerim buda bir alternatif... Madem böyle işler yapıyorsun şu bizim ASLANada el at Fransız abiler nedense sag camı tam otomatik yapmamışlar... 
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 09:37
maşallah arkadaşlar güzel cevaplar geliyo :D
|
Mesajı Yazan: samet2461
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 12:38
gecegöz Yazdı:
samet2461 Yazdı:
Güzel hemşerim buda bir alternatif... Madem böyle işler yapıyorsun şu bizim ASLANada el at Fransız abiler nedense sag camı tam otomatik yapmamışlar...  |
birazdan dalacam o işlerede
------------- YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 16:15
NTV Spor veya program yazarım. Ama canımın sıkılmaya pek vakti olmadığı için pek birşey söyleyemeyeceğim 
------------- 106->206->208->207->301->308->3008->C4X
Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr
|
Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 16:20
Önceden canım sıkılınca sürekli bişeyler yerdim :) ama 7 aydır diyetteyim şimdi öle sıkılmaya devam ediyor.
|
Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 16:26
Serco05 Yazdı:
Önceden canım sıkılınca sürekli bişeyler yerdim :) ama 7 aydır diyetteyim şimdi öle sıkılmaya devam ediyor.
|
Abi bi diyette bana lazım yaa 
Genelde yabancı dizi izlerim.
Hava iyi olursa aracımı temizlerim.
Evde yapacak iş yoksa elektronikle uğraşırım. Bu ara arduino ya sardım çok eğlenceli arabaya yine bişiler yapasım var.
------------- http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için DiagBox v7.82 PP2000 v22 Lexia 3 v45 Sedre/Doc Backup 11.2013
|
Mesajı Yazan: emre_akdag
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 16:26
COD veya MOH oynarım :)
------------- ALP OTO YEDEK PARÇA YENİŞEHİR / BURSA
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 16:38
Alicilik Yazdı:
Abi bi diyette bana lazım yaa 
Genelde yabancı dizi izlerim.
Hava iyi olursa aracımı temizlerim.
Evde yapacak iş yoksa elektronikle uğraşırım. Bu ara arduino ya sardım çok eğlenceli arabaya yine bişiler yapasım var.
|
Boy ve kilo kaç Ali?
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 17:06
Serco05 Yazdı:
Boy ve kilo kaç Ali?
|
1.77 ye 98 5*10 kalas gibiyim
------------- http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için DiagBox v7.82 PP2000 v22 Lexia 3 v45 Sedre/Doc Backup 11.2013
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 17:10
Alicilik Yazdı:
|
Evet Ali diyet lazmımmış sanada, bende 1.74'e 107.4 Kiloydum, çok sıkı bi diyetle 6 ayda 70 Kiloya düştüm, 1 aydırda korumaya çalışıyorum.
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 17:14
Serco05 Yazdı:
Alicilik Yazdı:
|
Evet Ali diyet lazmımmış sanada, bende 1.74'e 107.4 Kiloydum, çok sıkı bi diyetle 6 ayda 70 Kiloya düştüm, 1 aydırda korumaya çalışıyorum.
|
Bu konu hakkıdna görüşelim bi abi mesai bitti eve kaçıyımda 
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 17:16
Alicilik Yazdı:
Bu konu hakkıdna görüşelim bi abi mesai bitti eve kaçıyımda 
|
Tamam Ali :)
|
Mesajı Yazan: Zagorka
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 17:19
Serco Sen Onu Direk Buraya Yaz Bence :D
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 17:36
Cente Yazdı:
|
Hocam yazacak pek bişeyde yok aslında, sabahları uyanınca 1 bardak süt, öğle bi kase yoğurt yada elma, akşamda 1 tabak sebze yemeği ve salata, biraz zor oluyor ama ilk ay tam 11 kilo verdim. Şeker ve ekmek hiç yok, tuz minimum seviyede, bol su içmek gerekiyor ben su içemediğim için bol maden suyu içiyorum. Bişey yemeden önce ambalajdaki kalori miktarına mutlaka bakın, Aldığınız kalori yaktığınız kaloriden az olacak mantık bu :)
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 18:01
Serco05 Yazdı:
Cente Yazdı:
|
Hocam yazacak pek bişeyde yok aslında, sabahları uyanınca 1 bardak süt, öğle bi kase yoğurt yada elma, akşamda 1 tabak sebze yemeği ve salata, biraz zor oluyor ama ilk ay tam 11 kilo verdim. Şeker ve ekmek hiç yok, tuz minimum seviyede, bol su içmek gerekiyor ben su içemediğim için bol maden suyu içiyorum. Bişey yemeden önce ambalajdaki kalori miktarına mutlaka bakın, Aldığınız kalori yaktığınız kaloriden az olacak mantık bu :)
|
peki bunun tam tersini uygularsam kilo alırmıyım ben serkan abi :)
|
Mesajı Yazan: cerci07
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 18:18
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 18:35
mekanuaes Yazdı:
peki bunun tam tersini uygularsam kilo alırmıyım ben serkan abi :) |
sen öyle cücük (civciv) kadar yemeyle zor kilo alırsın Burak :)
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 19:32
Serco05 Yazdı:
|
Abi bu birden çok ağır olur. Ben okulun spor hocası ile hem diyet hem spor egzersizi yapacağım.
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 19:56
Alicilik Yazdı:
Abi bu birden çok ağır olur. Ben okulun spor hocası ile hem diyet hem spor egzersizi yapacağım.
|
Ali ben çok uğraştım sporada gittim diyetisyenede ilk 1 ay gözle görülür, belde hissedilir (pantolunun bol gelmesi) bi kilo vermedikçe insan çabuk pes ediyor ama ilk ay 11 kilo verince hem çevreden iyi motivasyon geliyor hemde kıyafetlerden.
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 20:20
Serco05 Yazdı:
Ali ben çok uğraştım sporada gittim diyetisyenede ilk 1 ay gözle görülür, belde hissedilir (pantolunun bol gelmesi) bi kilo vermedikçe insan çabuk pes ediyor ama ilk ay 11 kilo verince hem çevreden iyi motivasyon geliyor hemde kıyafetlerden.
|
Abi ben hazırlıkta iken baya formdaydım uzun süre takip ettim benchde 40kg ya kadar çıktım sonra karaciğer rahatsızlığı nüksetti. uzun bir süre spor ayakkabısı bile giymeidm tabi o zmaandan bu zamana 20kg aldım. Ciğer bi nebze düzeldi daha da düzelmiyor hayat boyu böyle kalacak dedi doktor o yüzden forma giriyim artık diyorum tekrardan. Göbek ve baseni kardiyo ve diyetle eritip protein desteği ile vücudu şekillendircem . Evde 50kg set ve her türlü el aleti var da yapan yok 
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 20:30
Alicilik Yazdı:
Abi ben hazırlıkta iken baya formdaydım uzun süre takip ettim benchde 40kg ya kadar çıktım sonra karaciğer rahatsızlığı nüksetti. uzun bir süre spor ayakkabısı bile giymeidm tabi o zmaandan bu zamana 20kg aldım. Ciğer bi nebze düzeldi daha da düzelmiyor hayat boyu böyle kalacak dedi doktor o yüzden forma giriyim artık diyorum tekrardan. Göbek ve baseni kardiyo ve diyetle eritip protein desteği ile vücudu şekillendircem . Evde 50kg set ve her türlü el aleti var da yapan yok 
|
Geçmiş olsun Ali, bende kilo vermişken vücudu biraz şekle sokayım dedim salona gidip biraz vucut çalışacaktım bel ağrıları başladı doktora gittim MR çekildi bel fıtığı çıktı, doktor yürüyüş ve yüzme hariç bütün sporları yasakladı en az 6 ay çok dikkatli olmam lazımmış yoksa sonuç ameliyat.
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2013 Saat 23:57
Serco05 Yazdı:
Geçmiş olsun Ali, bende kilo vermişken vücudu biraz şekle sokayım dedim salona gidip biraz vucut çalışacaktım bel ağrıları başladı doktora gittim MR çekildi bel fıtığı çıktı, doktor yürüyüş ve yüzme hariç bütün sporları yasakladı en az 6 ay çok dikkatli olmam lazımmış yoksa sonuç ameliyat.
|
Saol abi sana da geçmiş olsun fıtığı iyi bilirim dikkat etmek lazım. Benimde kasıklarda var bazen sancı geliyor yemin ederim koparıp atasım geliyo orayı. Çekilcek dert değil. Hava harp okulunda mülakat sırasında biraz zorladım kendimi ordan patlak verdik.
|
Mesajı Yazan: loiz
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2013 Saat 00:59
diyet işi irade işi birader..umarım güzel sonuçlara ulaşırız.bende almaya çalışanlardanım.ve bende spor+proteinle şekillenerek kilo almaya çalışıcam..
gelelim can sıkılıncaaaa; trabzondaysam yatağa gömülür discovery channel izlerim (günlerce sürebilir) samsundaysam; hava ne olursa olsun dalarım atölyeye,garaja.. orda illaki yapacak bişi çıkar. boş zaman buldukça köpeğimi alıp ava,göle,kampa gitmeyi saymıyorum bile
------------- harder.better.faster.stronger '04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah
|
Mesajı Yazan: Aziz
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2013 Saat 13:40
Evde canım sıkılınca genelde şarkılara eşlik ederim, mesela perşembe akşamı en son alttakini dinleyip eşlik etmeye çalıştım. o sırada eşim ve oğlumda eşlik ediyorlar hoş anlar oluyor :))
(: Not profesyonel değilim bu şekilde destek falanda almadım, kullaktan duyma stilim var, ama fenada değilim hani :)
------------- [pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|