|
|
206 icin yardim LUTFEN. |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
harun52
1. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2013 Konum: Oto Elektrikci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 12:39 |
|
o sacın perçinlerini çürütmeden pompaya ulaşamazsın söktükten sonra benim sana söylediğim sadece aracı bir sefere mahsus çalıştırmak için eğer araç çalışırsa pompayı değiştirmek için ustaya götür kendin pompayı değiştiremezsin yada oto ustasını alıp 12voltluk kontrol kalemiyle pompaya marş yaparken ceryan geliyormu pompa üzerindeki sokette 4 adet kablo mevcut 2tanesi yakıt seviye şamandırasının 2tanesiyakıt pompasının kalın olan kablolar pompanın birtanesi yeşil sarıdır yeşil sarı şase yani eksi diğer kalında marş ceryanıdır pompanın fişini sök ortada tırnak var kontrol kablosunun bir ucunu yeşilsarıya tut diğer ucunu yanındaki kalın kabloya tut marş yap bakın bakalım marş ceryanı geliyormu geliyorsa pompa arızalı gelmiyorsa pompa değildir ilkönce pompaya ulaştığında bunlara bakın başka çaren yok yakın olsan inan gelirdim
|
|
![]() |
|
Pugger
1. Vites
Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2013 Konum: Ogrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 20:06 |
Rica ederim sizin burda 2 satir yazmaniz bile bi dusunmenizdir sagolun. Ben okudum yazdiklarinizida cok sagolun yazmissiniz ben bunu yaparken arabayi yakarim
ben o yuzden haftaya birini buldum gelip arabayi bilgisayara baglicak soylicek sorunu bize o zaman sizinlede paylasirim baklaim neymis insallah kucuk bi sorundur tekrardan cok cok cok tesekkur ederim sagolun. |
|
![]() |
|
pierson
1. Vites
Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2013 Saat 18:29 |
|
bugün aracı çalıştırdığım da ve stop ettiğimde arabadan bip bip diye arıza sesi geliyor...ve arkadan lpg den tırt tırt diye de ses geliyor...hani araba benzinden lpg ye gecerken ses çıkarır ya...o ses lpg ye gectikten sonra da sürekli geliyor arkadan..ondan sonra başladı arabadan bip sesi gelmeye...ne olabilir sizce..
|
|
![]() |
|
pierson
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 Saat 12:44 |
|
|
![]() |
|
Serkan
5. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 Saat 12:49 |
|
O uyarı sesi muhtemelen araçtan değil lpg sisteminden geliyordur, büyük ihtimalle lpg filtresi değişmesi gerekecek.
|
|
![]() |
|
pierson
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 Saat 12:55 |
|
serco daha yeni taktırdım lpg yi...olablir mş bu ses?
|
|
![]() |
|
Serkan
5. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 Saat 12:58 |
|
Alttaki konuda aynı sorun ve çözümü var, dediğim gibi lpg'den geliyor ses,çözümüde linkte
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20374&PN=1&title=kontak-kapatnca-bip-bip-sesi |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||