![]() |
|
Lexia-3 PP2000 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Makyajli kasalarda kulluk yanindan baglaniyor
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Dogrudur. Benim o cevabim ilk soruyu soran arkadasin araci icindi. |
||
![]() |
||
KamilErdem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2020 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KamilErdem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Abi bende diagbox kurulu ancak bazı araçlara sadece pp2000 ve lexiaya zorluyor fakat fransızca türkçeye nasıl erişirim :) nolur bi destek ol hortlattım konuyu 🙋🏻♂
|
||
![]() |
||
KamilErdem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2020 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KamilErdem
|
Ali abi sana bi türlü ulaşamıyorum Allah rızası için bi alo de 2 satır yaz :) 05330459109
|
||
![]() |
||
emirksk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
|
2006 model ve altı Citröen Lexia, Peugeot PP2000 kullanır. 2006'dan sonra PSA ortak olarka Diagbox'a geçti.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KamilErdem
|
Malesef 2007 model 206 bile diagbox kullanamıyorum mecbur peugeot planete yönlendiriyor o da fransızca oldugu icin sorun oluyor.
|
||
![]() |
||
dkurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2021 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
|
Pp2000 icin link olan var mı
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |