![]() |
|
Lexia-3 PP2000 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Makyajli kasalarda kulluk yanindan baglaniyor
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Dogrudur. Benim o cevabim ilk soruyu soran arkadasin araci icindi. |
||
![]() |
||
KamilErdem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2020 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KamilErdem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Abi bende diagbox kurulu ancak bazı araçlara sadece pp2000 ve lexiaya zorluyor fakat fransızca türkçeye nasıl erişirim :) nolur bi destek ol hortlattım konuyu 🙋🏻♂
|
||
![]() |
||
KamilErdem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2020 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KamilErdem
|
Ali abi sana bi türlü ulaşamıyorum Allah rızası için bi alo de 2 satır yaz :) 05330459109
|
||
![]() |
||
emirksk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
|
2006 model ve altı Citröen Lexia, Peugeot PP2000 kullanır. 2006'dan sonra PSA ortak olarka Diagbox'a geçti.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KamilErdem
|
Malesef 2007 model 206 bile diagbox kullanamıyorum mecbur peugeot planete yönlendiriyor o da fransızca oldugu icin sorun oluyor.
|
||
![]() |
||
dkurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2021 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
|
Pp2000 icin link olan var mı
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |