Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Lexia-3 PP2000

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26658
Tarih: 23 Şubat 2025 Saat 08:50
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Lexia-3 PP2000
Mesajı Yazan: leffe
Konu: Lexia-3 PP2000
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2013 Saat 11:28

Aranızda yeniyim arkadaşlar. Bende 2003 307xr var ve bazı  özelliklerin yazılımla açılabildiğini duyduğumdan Lexia-3 PP2000 adlı kabloyu yurtdışından getirttim. Şimdi bunu aracın neresine bağlayacağım? Bilgisayarda hangi yazılımı kullanacağım yardımcı olursanız sevinirim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: xMEGANx
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2013 Saat 11:34
Merhaba,Küllüğü çıkartıyorsunuz ki zaten düğmesi var basınca çıkıyor arkasında hemen kablo girişini göreceksiniz, program olarakta bir bilgim yok ama geçmişte aklımda con2000 mi com2000 mi ne öyle birşeyler var bir araştırın isterseniz. açabildiğiniz özellikleri bize yazarsanız çok faydalı olur. teşekkürler.

-------------

AIRBUS 307
-Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2013 Saat 11:47
Diagbox V6.01 diye bir yazılımdan bahsediliyor ama elinde olan var mı?

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2013 Saat 20:38
307 lerde kullukten degil direksiyonun sol torafinda kalan kisimdaki sigorta panelinin oradan baglaniyor.

PP2000'i nereden aldiniz? Eger yeni versiyon degilse ve ozellikle Cin mali ise Diagbox olmaz. Diagbox PP2000'in yeni versiyonunun adidir. Sizin aracinizda ona gerek yok.

Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2013 Saat 11:06
evet çin malı. şimdi ben sorumun cevabını halen bulamadım kablo tamam bilgisayar tamam bağlantı tamam. eee programı nerden bulacağız? ve hangi program?

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2013 Saat 11:12
Hocam peugeot planet 2000'i internetten indireceksiniz.

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2013 Saat 11:56
Internette pp2000 yazilimini aratin ve indirin. Bende sedre dahil var 28gb civarinda

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2013 Saat 14:01
Orjinalini yazan: leffe leffe Yazdı:

evet çin malı. şimdi ben sorumun cevabını halen bulamadım kablo tamam bilgisayar tamam bağlantı tamam. eee programı nerden bulacağız? ve hangi program?

Size gelen kutuda CD ler yok muydu? Genellikle CD'lerle birlikte gelir.
Kurulumu biraz mesakkatlidir. Ayrica Windows XP'ye kurmanizi tavsiye ederim.

Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2013 Saat 14:32
yoktu sadece kablo aparatı geldi. neyse nette var ama crack filan ister mi bilmiyorum Wink

Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2013 Saat 19:35

yoktu sadece kablo aparatı geldi. neyse nette var ama crack filan ister mi bilmiyorum Wink

crack degilde aktivasyon gerekli Big smile

Mesajı Yazan: istanbullu_3886
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2013 Saat 19:45
kardeş bence hiç ugraşma git bi elinde pp2000 bulunan bi ustaya ver işini yaptır inan o program okadar kolay degil programı kurmak falan inan işin en kolay kısmı

-------------
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci

Mesajı Yazan: Mehmet38
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2013 Saat 20:55
Taksitlerim bittiginde bende almayı düsünüyorum:) Ufak bir atölyede ayarlayacagim kendime.İnsanın kendi isini yapmasi bambaska

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2013 Saat 21:08
Aracınızda hangi özellikleri açmayı düşünüyorsunuz da bu cihazı aldınız?Çok riskli işlemler,bsi yı bozma ihtimaliniz var.

Mesajı Yazan: cerci07
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2013 Saat 22:05
o zimbirtidan bende aldim ama hala calistirmayi basaramadim bir defasinda kurabilmistim ama antivirusun isimi anlayamadim ertesi gun calistiramadim internetten programi bulabilirsin kurma isinide youtube den videolu tarifini bulabilirsin isin gercekten cok zor kolay gelsin basarirsan banada haber verirsen sevinirim :)

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2013 Saat 02:46
Orjinalini yazan: cerci07 cerci07 Yazdı:

o zimbirtidan bende aldim ama hala calistirmayi basaramadim bir defasinda kurabilmistim ama antivirusun isimi anlayamadim ertesi gun calistiramadim internetten programi bulabilirsin kurma isinide youtube den videolu tarifini bulabilirsin isin gercekten cok zor kolay gelsin basarirsan banada haber verirsen sevinirim :)

Ben hallettigini saniyordum. Nerede sorun yasiyorsun ekran goruntusunu cekebilirsen yardim edebilirim.

Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2013 Saat 12:36
Orjinalini yazan: laedri laedri Yazdı:

Aracınızda hangi özellikleri açmayı düşünüyorsunuz da bu cihazı aldınız?Çok riskli işlemler,bsi yı bozma ihtimaliniz var.

birincisi yol bilgisayarını aktif edeceğim.
ikinci olarak audio system alıp cd changerdan bağladım ama çalışmadı, cd changerın açılması gerekiyormuş.

şimdilik bu ikisini okeyleyeceğim. başka neler yapabiliyoruz sizden alalım. ben buralarda yeniyim. :)

-------------
2003 Peugeot 307XR 16v 5p

Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2013 Saat 14:24

ikinci olarak audio system alıp cd changerdan bağladım ama çalışmadı, cd changerın açılması gerekiyormuş.

şimdilik bu ikisini okeyleyeceğim. başka neler yapabiliyoruz sizden alalım. ben buralarda yeniyim. :)

cruise control LOL

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2013 Saat 00:04

Orjinalini yazan: laedri laedri Yazdı:

ya ben beceremiyorum yada pc den kaynaklaniyor surucu cd yi okuyamiyor gibi bir hata veriyor yanlis hatirlamiyorsam pc yi de garaja kurmustum malum kis aylari havalar soguk oldugundan ilgilenemiyorum 
bir digeri aracda asiri guc kaybi vardi gitmez olmustu arizanin kaynagini buldugumdan pek simdilik ihtiyacim yok gibi  tekrar deniyecegim olmazsa msj atarim tesekkurler sanada yuk oluyoruz ama 

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2013 Saat 22:37
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Ben hallettigini saniyordum. Nerede sorun yasiyorsun ekran goruntusunu cekebilirsen yardim edebilirim.
bu gun halledebildim cd rom unuz surumu desteklemiyor diyordu cd rom u degistirdim olmadi bende pc ye format attim o da ayri bir hikaye her isi kendin yapinca zaman aliyor ama sonucta kurdum aktive ettim calisiyor gibi daha arac uzerinde denemedim oda yarina kaldi 
linkler icin tesekkurler

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2013 Saat 22:42

bu gun halledebildim cd rom unuz surumu desteklemiyor diyordu cd rom u degistirdim olmadi bende pc ye format attim o da ayri bir hikaye her isi kendin yapinca zaman aliyor ama sonucta kurdum aktive ettim calisiyor gibi daha arac uzerinde denemedim oda yarina kaldi 
linkler icin tesekkurler

Hadi bakalim hayirli olsun.

Mesajı Yazan: qqyyxx
Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2013 Saat 23:05

307 lerde kullukten degil direksiyonun sol torafinda kalan kisimdaki sigorta panelinin oradan baglaniyor.

PP2000'i nereden aldiniz? Eger yeni versiyon degilse ve ozellikle Cin mali ise Diagbox olmaz. Diagbox PP2000'in yeni versiyonunun adidir. Sizin aracinizda ona gerek yok.

Makyajli kasalarda kulluk yanindan baglaniyor

-------------
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg

Mesaj Tarihi: 05 Nisan 2013 Saat 07:33
Orjinalini yazan: qqyyxx qqyyxx Yazdı:

Makyajli kasalarda kulluk yanindan baglaniyor

Dogrudur. Benim o cevabim ilk soruyu soran arkadasin araci icindi.

Mesajı Yazan: KamilErdem
Mesaj Tarihi: 28 Ağustos 2020 Saat 21:33
Abi bende diagbox kurulu ancak bazı araçlara sadece pp2000 ve lexiaya zorluyor fakat fransızca türkçeye nasıl erişirim :) nolur bi destek ol hortlattım konuyu 🙋🏻♂

Mesaj Tarihi: 28 Ağustos 2020 Saat 21:34
Ali abi sana bi türlü ulaşamıyorum Allah rızası için bi alo de 2 satır yaz :) 05330459109

Mesajı Yazan: emirksk
Mesaj Tarihi: 31 Ağustos 2020 Saat 11:12
Orjinalini yazan: KamilErdem KamilErdem Yazdı:

Abi bende diagbox kurulu ancak bazı araçlara sadece pp2000 ve lexiaya zorluyor fakat fransızca türkçeye nasıl erişirim :) nolur bi destek ol hortlattım konuyu 🙋🏻♂

2006 model ve altı Citröen Lexia, Peugeot PP2000 kullanır. 2006'dan sonra PSA ortak olarka Diagbox'a geçti.

Mesaj Tarihi: 31 Ağustos 2020 Saat 15:47
Malesef 2007 model 206 bile diagbox kullanamıyorum mecbur peugeot planete yönlendiriyor o da fransızca oldugu icin sorun oluyor. 

Mesajı Yazan: dkurt
Mesaj Tarihi: 02 Ocak 2021 Saat 00:19
Pp2000 icin link olan var mı 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net