![]() |
|
Peugeot ? VW ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
bence yanlış düşünüyosun 2000 cc nin tadina bi bak 2500 üde istersin 3000 i de malüm mondeo dediğin arabada 2.0 Eco Boost 240 beygir var
|
|||||
![]() |
|||||
iyibaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
slm, bende yaklaşık 5 yıldır peugeot biniyorum. vw de kullandım zaman zaman, bence peugeot diyorum. çünkü verilen para ile alınabilecek en donanımlı araba peugeot. artı olarak bakım maliyetleri ve yıl içersindeki sorun çıkartma istatiskleride peugeot tercihine iten sebeblerdendir. bu benim düşüncem. tamam vw - peugeot karşılaştırmasında vw kalite ve marka bakımından bir tık önde belki ama, vw türkiye koşullarında çok dayanıklı bir marka değil. peugeot biraz daha bu konuda iyi diye düşünüyorum ben saygılar.
|
|||||
PEUGEOT 307 1.6 XS HDI 110 hp
|
|||||
![]() |
|||||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
||||
VW'denmi soğudunuz okadar para edecekde araba değilmi bence vw peugeottan kalite olsun konfor olsun her türlü 1 numara önde peugeotlara laf etmiyorum ve benimde bir sonraki aracım yine peugeot olcak ama vw küçümsencek bir marka değil passat 508'i hertürlü ikiye katlar konfor olarak kalite olarak yol tutuşu olarak ve herşeyden önemlisi o bir alman.(şahsi fikirlerimi yazdım)
Düzenleyen fTh206 - 28 Aralık 2012 Saat 14:50 |
|||||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|||||
![]() |
|||||
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
||||
Bence 2009-2011 arası 110 luk sedan Focuslara bakmanı tavsiye ederim. Kendi aracım 206 fakat dayımda ve ablamda focus var. Aşırı derecede konforlu bir araç ki dayımdaki 110luk dizel fena gidiyor.Ayrıyetten o kasa focusların ikinci elide gayet kuvvetli...
|
|||||
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|||||
![]() |
|||||
DS002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
||||
benimde sana tavsiyem focus dizel 1.6 110 ps lik titanium kullanmadım ama çok beğeniyorum o arabayı. golfe gelince 1.6 trendline golf 6 kullandım bence çok iyi bi araba yol tutuşu harika asr yi açıyosun akıyosun aga :) hızlanması çok iyiydi ve kalite tartışılmaz zaten. ama paran varsa bincen bu arabalara çünkü bakımları parçaları pahalı peugeota göre.
|
|||||
![]() |
|||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||||
Dünyaca Tarafsız kuruluşlar tarafından teste tutulan 2012 Passat ve 508 yarışından 508 galibiyetle çıktı haberiniz yoksanırım ?? Şuan Peugeot 508 VW'den önde biline.
|
|||||
![]() |
|||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||||
240 beygirde çok iyi be abicim :( aşırı iyi
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Ondan diyorum ya VW o parayı hakedecek araba değil. kesinlikle kim ne derse desin. VW nin tek iyi yanı Yumuşak süspansiyon. başka hiçbirşeyi cezbedici değil. arabalarında tasarım la ilgili alakalı birşey yok mesala. kalas gibi düm düz araba. he bişey demiyorum çünkü VW zaten iddiası olan bir marka değil. VW nin kuruluş amacı halk arabası yapmak. yani hiçbir markaya karşı bir taraftarlığı yok sadece düz bir aile aracı üretmek amacıyla yapılmış.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ama dizel vw tercihim olabilir tabi. sonuçta VW de iyi bir araba. japon malı olmasında =) Fransız alman ikiside alınır bence
|
|||||
![]() |
|||||
||||
bencede c4 abi =)
|
|||||
![]() |
|||||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
||||
Düzenleyen fTh206 - 28 Aralık 2012 Saat 20:26 |
|||||
HONDA CİTY 1.4 ES
|||||
![]() |
|||||
||||
dediğim gibi bu testler tarafsız olarak yapılıyor. Çarpışma testi hızlanma testi viraj testi ve yakıt testi yapılıyor. hepsindede Peugeot 1 puan önde çıktı.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
abi iyi iyide şuan 50 bin Tl çıkamam zaten. çıkabileceğim en fazla olsun 30-37 bin Tl arası. ama bundan sonraki araba kesinlikle 508'in yeni kasası olacak =) ozamana yeni kasasını çıkartırlar yılını tamamlamak üzere 508 çünkü =)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() Düzenleyen fTh206 - 28 Aralık 2012 Saat 20:35 |
|||||
HONDA CİTY 1.4 ES
|||||
![]() |
|||||
||||
abi c4 - 407 - c5 - 508 - passat bunlar benim karakterimi yansıtan arabalar =) ama Peugeot'tan vazgeçmem :) Citroen de olur tabiki aynı marka araçlar zaten. Şuan sanırım Şıklarımda C4 ve 407 ve 308 var. VW de iyide soğuttu herkes beni :D
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Baktım Salih bey fakat o benzinli =)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-29.000-km-de-boyasiz-garantili-dizel-peugeot-407-1,6-hdi-millesi-109770008/detay/#
Bence on numara bir araç hem km'si düşük hem modeli yüksek hemde DİZEL
![]() |
|||||
HONDA CİTY 1.4 ES
|||||
![]() |
|||||
||||
fiyatıda iyimiş :D pazarlık yapsam 35 e bırakırmı :D
|
|||||
![]() |
|||||
||||
43.000tl yaparlar zaten 900tlde pazarlık payı olsun diye koymuşdur kesin.
|
|||||
HONDA CİTY 1.4 ES
|||||
![]() |
|||||
||||
AA Harbiden iyimiş he. ama beyaz + otomatik vites koşullarım var abicim. alacağım araba Beyaz olucak kesinlikle. otomatik vites te olursa harika olur. :) ve kesinlikle Dizel olucak. ki Toprakta Pistonların yüksek basınçla patlamasını hissedicem =)
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |