Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Peugeot ? VW ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Peugeot ? VW ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
blinddark Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı blinddark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 13:52
Orjinalini yazan: xMEGANx xMEGANx Yazdı:

Orjinalini yazan: 307 bursa 307 bursa Yazdı:

işin içine c4 girdiyse tamamdır derim diğer bütün şıkları ele kardeşim direk c4 e yönel derim..
arabayı sürmüşlüğüm var bir arkadaşım oto kiralamada kullanıyor bu araçları yakıt performans görüntü özellik hepsi 10 numara bence 
süspansiyon olayını şöyle özetliyeyim sana bu arabaları virajlarda deviremiyomuşun o kadar iyi yani 
 yani alınacak ve uzun süreli binilecek bir araba
saygılar Mehmet bey :=)
Peugeot & Citroen'in Virajda devrilmediğini biliyoruz Salih be en iyi oldukları şeydir bu Uzun yol arabaları sonuçta VW gibi şehir içi araç üretmiyorlar =) o yüzden Şıklardan Vw ni silip Citroen ve Peugeot'a bakalım yine. Mondeo bencede hantal dır zaten kasa çok büyük en az 2.0 motor lazım ona onunda vergisini kaldıramam ben =) kaldırmak istemem açıkcası gereksiz :) Sağolu verin Salih beeyciğim :)

bence yanlış düşünüyosun 2000 cc nin tadina bi bak 2500 üde istersin 3000 i de malüm mondeo dediğin arabada 2.0 Eco Boost 240 beygir var
"" 2003 307 1.4 hdi xr 1998 opel vectra 2.0 16v gls
Yukarı Dön
iyibaba Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı iyibaba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 14:26
slm, bende yaklaşık 5 yıldır peugeot biniyorum. vw de kullandım zaman zaman, bence peugeot diyorum. çünkü verilen para ile alınabilecek en donanımlı araba peugeot. artı olarak bakım maliyetleri ve yıl içersindeki sorun çıkartma istatiskleride peugeot tercihine iten sebeblerdendir. bu benim düşüncem. tamam vw - peugeot karşılaştırmasında vw kalite ve marka bakımından bir tık önde belki ama, vw türkiye koşullarında çok dayanıklı bir marka değil. peugeot biraz daha bu konuda iyi diye düşünüyorum ben saygılar.
PEUGEOT 307 1.6 XS HDI 110 hp
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 14:49
VW'denmi soğudunuz okadar para edecekde araba değilmi bence vw peugeottan kalite olsun konfor olsun her türlü 1 numara önde peugeotlara laf etmiyorum ve benimde bir sonraki aracım yine peugeot olcak ama vw küçümsencek bir marka değil passat 508'i hertürlü ikiye katlar konfor olarak kalite olarak yol tutuşu olarak ve herşeyden önemlisi o bir alman.(şahsi fikirlerimi yazdım)

VW den iyice soğudum ya okadar para edecek araba değil açıkcası VW. onu geçelim ohalde C5 e de önümdeki 3 yıl gücüm yetmez. ama onlarında süspansiyonu harika araç arazi moduna geçince yükseltebiliyorsunuz aracı =) Fransız harikası tam :) zaten ilerisi için ya C5 yada 508 var. Şuanlık C4 ve 308 arasında karşılaştırma yapalım ohalde zaten aynı motorlar var üzerinde ama Citroenin süspansiyonları çok daha yumuşak. yol tutuşu hakkında bilgisi olan varmı ?

Düzenleyen fTh206 - 28 Aralık 2012 Saat 14:50
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
Mami86 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mami86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 17:31
Bence 2009-2011 arası 110 luk sedan Focuslara bakmanı tavsiye ederim. Kendi aracım 206 fakat dayımda ve ablamda focus var. Aşırı derecede konforlu bir araç ki dayımdaki 110luk dizel fena gidiyor.Ayrıyetten o kasa focusların ikinci elide gayet kuvvetli...
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006)
Yukarı Dön
DS002 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı DS002 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 18:08
benimde sana tavsiyem focus dizel 1.6 110 ps lik titanium kullanmadım ama çok beğeniyorum o arabayı. golfe gelince 1.6 trendline golf 6 kullandım bence çok iyi bi araba yol tutuşu harika asr yi açıyosun akıyosun aga :) hızlanması çok iyiydi ve kalite tartışılmaz zaten. ama paran varsa bincen bu arabalara çünkü bakımları parçaları pahalı peugeota göre.
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 19:25
Orjinalini yazan: fTh206 fTh206 Yazdı:

VW'denmi soğudunuz okadar para edecekde araba değilmi bence vw peugeottan kalite olsun konfor olsun her türlü 1 numara önde peugeotlara laf etmiyorum ve benimde bir sonraki aracım yine peugeot olcak ama vw küçümsencek bir marka değil passat 508'i hertürlü ikiye katlar konfor olarak kalite olarak yol tutuşu olarak ve herşeyden önemlisi o bir alman.(şahsi fikirlerimi yazdım)

VW den iyice soğudum ya okadar para edecek araba değil açıkcası VW. onu geçelim ohalde C5 e de önümdeki 3 yıl gücüm yetmez. ama onlarında süspansiyonu harika araç arazi moduna geçince yükseltebiliyorsunuz aracı =) Fransız harikası tam :) zaten ilerisi için ya C5 yada 508 var. Şuanlık C4 ve 308 arasında karşılaştırma yapalım ohalde zaten aynı motorlar var üzerinde ama Citroenin süspansiyonları çok daha yumuşak. yol tutuşu hakkında bilgisi olan varmı ?
Dünyaca Tarafsız kuruluşlar tarafından teste tutulan 2012 Passat ve 508 yarışından 508 galibiyetle çıktı haberiniz yoksanırım ?? Şuan Peugeot 508 VW'den önde biline. 
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 19:26
Orjinalini yazan: blinddark blinddark Yazdı:

işin içine c4 girdiyse tamamdır derim diğer bütün şıkları ele kardeşim direk c4 e yönel derim..
arabayı sürmüşlüğüm var bir arkadaşım oto kiralamada kullanıyor bu araçları yakıt performans görüntü özellik hepsi 10 numara bence 
süspansiyon olayını şöyle özetliyeyim sana bu arabaları virajlarda deviremiyomuşun o kadar iyi yani 
Peugeot & Citroen'in Virajda devrilmediğini biliyoruz Salih be en iyi oldukları şeydir bu Uzun yol arabaları sonuçta VW gibi şehir içi araç üretmiyorlar =) o yüzden Şıklardan Vw ni silip Citroen ve Peugeot'a bakalım yine. Mondeo bencede hantal dır zaten kasa çok büyük en az 2.0 motor lazım ona onunda vergisini kaldıramam ben =) kaldırmak istemem açıkcası gereksiz :) Sağolu verin Salih beeyciğim :)

bence yanlış düşünüyosun 2000 cc nin tadina bi bak 2500 üde istersin 3000 i de malüm mondeo dediğin arabada 2.0 Eco Boost 240 beygir var

240 beygirde çok iyi be abicim :( aşırı iyi
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 19:28
Orjinalini yazan: DS002 DS002 Yazdı:

benimde sana tavsiyem focus dizel 1.6 110 ps lik titanium kullanmadım ama çok beğeniyorum o arabayı. golfe gelince 1.6 trendline golf 6 kullandım bence çok iyi bi araba yol tutuşu harika asr yi açıyosun akıyosun aga :) hızlanması çok iyiydi ve kalite tartışılmaz zaten. ama paran varsa bincen bu arabalara çünkü bakımları parçaları pahalı peugeota göre.
Ondan diyorum ya VW o parayı hakedecek araba değil. kesinlikle kim ne derse desin. VW nin tek iyi yanı Yumuşak süspansiyon. başka hiçbirşeyi cezbedici değil. arabalarında tasarım la ilgili alakalı birşey yok mesala. kalas gibi düm düz araba. he bişey demiyorum çünkü VW zaten iddiası olan bir marka değil. VW nin kuruluş amacı halk arabası yapmak. yani hiçbir markaya karşı bir taraftarlığı yok sadece düz bir aile aracı üretmek amacıyla yapılmış.
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 19:32
ama dizel vw tercihim olabilir tabi. sonuçta VW de iyi bir araba. japon malı olmasında =) Fransız alman ikiside alınır bence
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 19:37

Orjinalini yazan: blinddark blinddark Yazdı:

arkadaş 2000 motorun tadına bak demiş iyi demiş güzel demiş :)
benimde bundan önceki aracım 2000 motor dizeldi ve süperdi onun tadı başkadır katılıyorum ama onu maddi anlamda karşılamakta ayrı bir meseledir yakıtı çoktur ve özellikle vergisi aşırı çoktur eğerki bunları karşılarım diyosanız o zaman yüksek motorlu araçlara bakın derim 
ama ben genede cıtroen c4 derim bence her yönden 10 numara araç  
bencede c4 abi =)
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 20:16

Dünyaca Tarafsız kuruluşlar tarafından teste tutulan 2012 Passat ve 508 yarışından 508 galibiyetle çıktı haberiniz yoksanırım ?? Şuan Peugeot 508 VW'den önde biline. 
Tabi yinede siz bilirsiniz zevk tarz meselesi,o araştırmayıda hiç duymadım,ama yinede bana göre vw her türlü önde gelirdi.

Düzenleyen fTh206 - 28 Aralık 2012 Saat 20:26
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 20:25

Tabi yinede siz bilirsiniz zevk tarz meselesi,o araştırmayıda hiç duymadım,ama yinede bana göre yinede vw önde gelirdi.
dediğim gibi bu testler tarafsız olarak yapılıyor. Çarpışma testi hızlanma testi viraj testi ve yakıt testi yapılıyor. hepsindede Peugeot 1 puan önde çıktı.
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 20:27

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2011-model-peugeot-508-1.6-thp-active-109734048/detay
Mehmet bey bu nasıl ?

abi iyi iyide şuan 50 bin Tl çıkamam zaten. çıkabileceğim en fazla olsun 30-37 bin Tl arası. ama bundan sonraki araba kesinlikle 508'in yeni kasası olacak =) ozamana yeni kasasını çıkartırlar yılını tamamlamak üzere 508 çünkü =)
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 20:33

Tabi yinede siz bilirsiniz zevk tarz meselesi,o araştırmayıda hiç duymadım,ama yinede bana göre yinede vw önde gelirdi.
dediğim gibi bu testler tarafsız olarak yapılıyor. Çarpışma testi hızlanma testi viraj testi ve yakıt testi yapılıyor. hepsindede Peugeot 1 puan önde çıktı.
Doğrudur bende kullandım peugeot,bikere sorun çıkarmadı 3 sene kullandım otomatikdi hemde,zaten peugeot kötü araba demedim Big smile sadece vw ağır basardı onu belirtmek istedim.

Düzenleyen fTh206 - 28 Aralık 2012 Saat 20:35
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 20:33

c4 nasıl ?
abi c4 - 407 - c5 - 508 - passat bunlar benim karakterimi yansıtan arabalar =) ama Peugeot'tan vazgeçmem :) Citroen de olur tabiki aynı marka araçlar zaten. Şuan sanırım Şıklarımda C4 ve 407 ve 308 var. VW de iyide soğuttu herkes beni :D
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 20:37

yukarıda bi ilan yayınladım bi bak istersen :)
Baktım Salih bey fakat o benzinli =)
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 20:47
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-29.000-km-de-boyasiz-garantili-dizel-peugeot-407-1,6-hdi-millesi-109770008/detay/#
Bence on numara bir araç hem km'si düşük hem modeli yüksek hemde DİZEL Big smile daha ne olsun :) 
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 20:54

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-29.000-km-de-boyasiz-garantili-dizel-peugeot-407-1,6-hdi-millesi-109770008/detay/#
Bence on numara bir araç hem km'si düşük hem modeli yüksek hemde DİZEL Big smile daha ne olsun :) 
bu ilanı diyorum kardeş :)
fiyatıda iyimiş :D pazarlık yapsam 35 e bırakırmı :D
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 21:01
43.000tl yaparlar zaten 900tlde pazarlık payı olsun diye koymuşdur kesin.
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 22:59

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2012-citroen-c-4-1.6-hdi-attraction-19.000-km-de-sifir-ayarinda-109419634/detay

bu ilandan bahsediyoruz :)
AA Harbiden iyimiş he. ama beyaz + otomatik vites koşullarım var abicim. alacağım araba Beyaz olucak kesinlikle.  otomatik vites te olursa harika olur. :) ve kesinlikle Dizel olucak. ki Toprakta Pistonların yüksek basınçla patlamasını hissedicem =)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 1449 2 konfor
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 7612 7 konfor
konu icon Gec calisma benzin pompa aorunu son mesaja git 142 0 Arslanalp2000
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2565 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 88 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 9369 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 343 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 177 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 160 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 340 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 236 0 Bayram 0816
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6862 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 173 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 195 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 182 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 753 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 254 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 240 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 921 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 363 0 kartal5200
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
TİMSAH 71 2
kralex18 2
konfor 2
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
ShoryuReppa 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English