![]() |
|
lpg tercihi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
cihanpasam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben aracı aldığımda zavolli mi zavallı mı:) ondan vardı hala kullanıyorum . Allaha şükür uzun yolda yüzümü astırmadı.
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
inşallah bundan sonrada astırmaz :)
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar ben aracıma atiker taktırdım...bu taktırdığım atiker sıralı mı oluyor?elektronik yzıyor...sıralısı sırasızı ne oluyor anlamadım...
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
*ışık yakma sorunu farklı yerlerden alınan lpg ler karıştığında karşılaşılıyor genelde. en iyi kitte bile farklı lpg ler karışırsa ağrıza lambası yanabiliyor *ek bilgi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Kardeş sana tavsiyem lpg taktırma...ben 206 ya taktırmıştım hiç memnun kalmadım..atiker takmıştım.::((Sorunu bir türlü bitmedi bıkmıştım onun için değiştim arabayı..Sana tavsiyem o ki hiç lpg ye bulaşmaman..Bilmiyorum memnun olan vardır belki ama ben memnun kalmadım..
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
marka seçimi yanlış. atiker taktırıp da peugeotta beğenen görmedim pek... ateşleme sistemindeki kablo azlığı nedeni ile uyumsuz çalışıyor. italyan markalar biraz daha verimli çalışıyor peugeotlar ile.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
arkadaşlar ben cevabımı alamadım...ben aracıma atiker taktırdım...elektronik diyor cinsinde...bu sistem sıralı mı oluyor...bir de muayeneden hafif kusurlu geçtim...bu iyi mi size?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Sıralı hocam, ayrıca muayenden geçtiyseniz hafif kusur sıkıntı değil, kusurlara ne yazdılar. |
|
![]() |
|
serco sen de olmasan ...hafif kusurda şunlar var..
1.aks:%10 sapma 2.aks:%''22 sapma el freni:%22 lastik derinliği:6.6 motorda yağ kaçağı,şanzımanda yağ kaçağı,silecek süpürgeleri yıpranmış,kısa ve uzun hüzmeli farların yönü hatalı,reflektör eksik,,ışık şiddetiyle ilgili bişeyler var... nasıl bu araç...ne yapmam lazım...
|
|
![]() |
|
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
LPG bandı yapıştırmadıysanız ondandır hafif kusur, atiker sıralı sistem hocam.
|
|
![]() |
|
yok lpg bandı yapışıktı...ama sonradan söktüm...o kadar sızdırmazlık raporu aldırıyorlar sonra da kapalı yerlere park yasak diyorlar...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam bunların hepsi hafif kusurmu yazıyor, yoksa fren testi sonuçlarınımı yazdınız? Muayene belgesinin resmini koyabilirmisin. |
|
![]() |
|
nasıl kopyalıcam bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Resmi çek bilgisayara at. sonra http://www.hizliresim.com siteye gir gözata tıkla açılan penceren resmin olduğu klasörü bulup yüklemek istediğin resmi seç, şimdi yükleye tıkla, yükleme bittikten sonra
Forumlar: (bbcode) yazan yerdeki linki kopyalayıp, forumda mesaj yazdığın yere yapıştır.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tuuncii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2012 Konum: Burhaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
hocam bende bursa yerli malı vikars vardı gittim atiker taktırdım çok memnunum hiç bir sıkıntım yok şehirler arası şu zamandaki lpg fiyatına göre tam anlayaşılmasada ölçülmesede 35 tl ile 240 km gittim bunun 40 km şehir içinde geçiyor ben çooook memnunum sanki tüp hiç yok :)
|
|
Ege mavisi 307 ;)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Tamam dostum sıkıntı yok, yukarda tablo içinde yazanlar test değerleri kusur değil, motor ve şanzıman yağ kaçaklarını motor pisse bakımda falan yağ bulaşmışsa bile yazıyolar, sen sürekli olarak yağını kontrol et tamamdır. Bide yeni bi silecek takımı ve plakalara ampül al :) hadi geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
serco bişey dicem...bu arabaya konulan yağ bitiyor mu yoksa eskiyor mu?senesi dolmuş ama km si hala gelmemiş yağın...yağ cubuguna baktıgımızda full ve full un neredeyse üzerinde dedi usta...ama yağ değişeli bir yılı geçiyor...benim yağ ve yağ filtresini değiştirmem lazım mı?
|
|
![]() |
|
Hocam yağ bitmez özelliğini kaybeder, en ideal yağ değişim periyodu 10.000 Km yada 1 yıldır.Hangisi önce dolarsa o zaman aracın bakımı yapılmalıdır. Bence yağ, yağ filtresi ve özellikle hava filtresini değiştirin klima varsa polen filtresinide değiştirin, hatta size tavsiyem hava filtresini her 6 ayda yada 5000 Km'de değiştirmeniz. Filtre ucuz 15 TL civarında ve değiştirmesi çok basit.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |