Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - lpg tercihi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

lpg tercihi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cihanpasam Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cihanpasam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2012 Saat 20:43
ben aracı aldığımda zavolli mi zavallı mı:) ondan vardı hala kullanıyorum . Allaha şükür uzun yolda yüzümü astırmadı.
Yukarı Dön
peugeotttt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotttt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2012 Saat 21:41
Orjinalini yazan: cihanpasam cihanpasam Yazdı:

ben aracı aldığımda zavolli mi zavallı mı:) ondan vardı hala kullanıyorum . Allaha şükür uzun yolda yüzümü astırmadı.

inşallah bundan sonrada astırmaz :)
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
Yukarı Dön
pierson Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pierson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2013 Saat 23:16
arkadaşlar ben aracıma atiker taktırdım...bu taktırdığım atiker sıralı mı oluyor?elektronik yzıyor...sıralısı sırasızı ne oluyor anlamadım...
Yukarı Dön
furkanyakar Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı furkanyakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2013 Saat 23:35
Orjinalini yazan: sansasyon61 sansasyon61 Yazdı:

istanbulda benım taktırdıgım yer lovato marka 1350 tl 10 taksıt yapıyor guncel fıyat ben hıc sorunla karsılasmadım tekleme fln yok ışık yakma o yuzden tavsıye edebılırım lovatoyu abımın  honda crv 2010 kasasındada lovato var ondada 0 problem bıde ustanı ıyı sec :)

*ışık yakma sorunu farklı yerlerden alınan lpg ler karıştığında karşılaşılıyor genelde. en iyi kitte bile farklı lpg ler karışırsa ağrıza lambası yanabiliyor 

*ek bilgi
Yukarı Dön
bozkurtum Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bozkurtum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 01:01
Kardeş sana tavsiyem lpg taktırma...ben 206 ya taktırmıştım hiç memnun kalmadım..atiker takmıştım.::((Sorunu bir türlü bitmedi bıkmıştım onun için değiştim arabayı..Sana tavsiyem o ki hiç lpg ye bulaşmaman..Bilmiyorum memnun olan vardır belki ama ben memnun kalmadım..
Yukarı Dön
furkanyakar Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı furkanyakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 01:36
Orjinalini yazan: bozkurtum bozkurtum Yazdı:

Kardeş sana tavsiyem lpg taktırma...ben 206 ya taktırmıştım hiç memnun kalmadım..atiker takmıştım.::((Sorunu bir türlü bitmedi bıkmıştım onun için değiştim arabayı..Sana tavsiyem o ki hiç lpg ye bulaşmaman..Bilmiyorum memnun olan vardır belki ama ben memnun kalmadım..

marka seçimi yanlış. atiker taktırıp da peugeotta beğenen görmedim pek... ateşleme sistemindeki kablo azlığı nedeni ile uyumsuz çalışıyor. italyan markalar biraz daha verimli çalışıyor peugeotlar ile.
Yukarı Dön
pierson Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pierson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 16:22
arkadaşlar ben cevabımı alamadım...ben aracıma atiker taktırdım...elektronik diyor cinsinde...bu sistem sıralı mı oluyor...bir de muayeneden hafif kusurlu geçtim...bu iyi mi size?
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 16:30
Orjinalini yazan: pierson pierson Yazdı:

arkadaşlar ben cevabımı alamadım...ben aracıma atiker taktırdım...elektronik diyor cinsinde...bu sistem sıralı mı oluyor...bir de muayeneden hafif kusurlu geçtim...bu iyi mi size?

Sıralı hocam, ayrıca muayenden geçtiyseniz hafif kusur sıkıntı değil, kusurlara ne yazdılar.
Yukarı Dön
pierson Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pierson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 16:46
serco sen de olmasan ...hafif kusurda şunlar var..
1.aks:%10 sapma 2.aks:%''22 sapma
el freni:%22
lastik derinliği:6.6
motorda yağ kaçağı,şanzımanda yağ kaçağı,silecek süpürgeleri yıpranmış,kısa ve uzun hüzmeli farların yönü hatalı,reflektör eksik,,ışık şiddetiyle ilgili bişeyler var...
nasıl bu araç...ne yapmam lazım...
Yukarı Dön
offchu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı offchu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 16:46
LPG bandı yapıştırmadıysanız ondandır hafif kusur, atiker sıralı sistem hocam.
Yukarı Dön
pierson Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pierson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 16:51
yok lpg bandı yapışıktı...ama sonradan söktüm...o kadar sızdırmazlık raporu aldırıyorlar sonra da kapalı yerlere park yasak diyorlar...
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 17:27
Orjinalini yazan: pierson pierson Yazdı:

serco sen de olmasan ...hafif kusurda şunlar var..
1.aks:%10 sapma 2.aks:%''22 sapma
el freni:%22
lastik derinliği:6.6
motorda yağ kaçağı,şanzımanda yağ kaçağı,silecek süpürgeleri yıpranmış,kısa ve uzun hüzmeli farların yönü hatalı,reflektör eksik,,ışık şiddetiyle ilgili bişeyler var...
nasıl bu araç...ne yapmam lazım...

Hocam bunların hepsi hafif kusurmu yazıyor, yoksa fren testi sonuçlarınımı yazdınız? Muayene belgesinin resmini koyabilirmisin.
Yukarı Dön
pierson Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pierson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 17:32
nasıl kopyalıcam bilmiyorum

Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 17:41
Resmi çek bilgisayara at. sonra http://www.hizliresim.com siteye gir gözata tıkla açılan penceren resmin olduğu klasörü bulup yüklemek istediğin resmi seç, şimdi yükleye tıkla, yükleme bittikten sonra  Forumlar: (bbcode)   yazan yerdeki linki kopyalayıp, forumda mesaj yazdığın yere yapıştır.

Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 17:56
Şöyle yardımcı olayım sarı çerçeve içinde olanlar fren testi ve far ölçüm sonuçları, lastik durumu,bunlar kusur değil, kırmızı çerçeve içinde olanlar kusur.

Yukarı Dön
tuuncii Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tuuncii Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 20:27
hocam bende bursa yerli malı vikars vardı gittim atiker taktırdım çok memnunum hiç bir sıkıntım yok şehirler arası şu zamandaki lpg fiyatına göre tam anlayaşılmasada ölçülmesede 35 tl ile 240 km gittim bunun 40 km şehir içinde geçiyor ben çooook memnunum sanki tüp hiç yok :)
Ege mavisi 307 ;)
Yukarı Dön
pierson Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pierson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 23:10
Serco yaptım dediklerini...bir bakar mısın?neler var neler yok...
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 23:14
Tamam dostum sıkıntı yok, yukarda tablo içinde yazanlar test değerleri kusur değil, motor ve şanzıman yağ kaçaklarını motor pisse bakımda falan yağ bulaşmışsa bile yazıyolar, sen sürekli olarak yağını kontrol et tamamdır. Bide yeni bi silecek takımı ve plakalara ampül al :) hadi geçmiş olsun
Yukarı Dön
pierson Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pierson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 23:19
serco bişey dicem...bu arabaya konulan yağ bitiyor mu yoksa eskiyor mu?senesi dolmuş ama km si hala gelmemiş yağın...yağ cubuguna baktıgımızda full ve full un neredeyse üzerinde dedi usta...ama yağ değişeli bir yılı geçiyor...benim yağ ve yağ filtresini değiştirmem lazım mı?
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 23:24
Hocam yağ bitmez özelliğini kaybeder, en ideal yağ değişim periyodu 10.000 Km yada 1 yıldır.Hangisi önce dolarsa o zaman aracın bakımı yapılmalıdır. Bence yağ, yağ filtresi ve özellikle hava filtresini değiştirin klima varsa polen filtresinide değiştirin, hatta size tavsiyem hava filtresini her 6 ayda yada 5000 Km'de değiştirmeniz. Filtre ucuz 15 TL civarında ve değiştirmesi çok basit.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 19 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 399 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 330 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107464 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1556 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3174 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9577 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8863 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1002 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1035 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1628 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55528 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 302 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1354 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2374 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 277 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2670 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 572 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2284 0 Şmşk
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
kartal5200 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English