![]() |
|
ARABAMI SATTIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yorumlar hep iyi olacak diye bir koşul yok zaten arkadaşta sattıktan sonra yorumunu yapmış kendi bileceği iş tabi ki yeniden Peugeot alır ya da almaz bence bir şey diyemeyiz. Bende 2. elde bir daha Peugeot markasına girmeyebilirim ama bunun suçlusu yüzde yüz Peugeot markasıdır falan gibi birşey de denilemez. Ülkemizde maalesef burada forumdan tanıdığımız arkadaşlar kadar titiz insanlar yok hele helede iş satmaya geldi mi insanımız çok insafsız satayımda kurtulayım mantığından tutunda nasıl olsa satacağım boşver diyip bakımlarının hiçbirini yapmaz ama satarken yağlar ballar. Ben aldıktan sonra bayağı bir masraf yaptım (3500 lira kadar -benim bütçem için bu çoktur başkasına değildir-) ama bunlardan bir kısmını yapacağımı zaten biliyordum 90binde araç alınca trigerin değişeceğini herkes bilir ama işte diğer yerlerin de çorap söküğü gibi gelmesi ve sizi bunaltması insanı hem aracından hem de markadan malesef soğutuyor. Öyle bir dönemim oldu ki eşime "Bir daha 150 lira üstü bir sıkıntı çıkarsın yaptırıp ucuz ucuz satacağım" demişim sinirden hala söylüyor bazen yolda giderken
![]() Ben aracımdan şu anda memnunum ve kısa zaman içinde satma taraftarı değilim. Şu an 100bin yaptık, 130-140bin olmadan olmaz
![]() ![]() ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bundan önceki aracım vw boraydı ve her gün farklı bir arıza veriyordu bu konuda gidip vwnimi suçluycaz tabikide hayır 2.el aldığın araçlarda bir takım sıkıntılar olacaktır.Şuan pugum var 307 2 aydır daha gazını benzinini koydum yağını değiştirdim biniyorum gram birşey vermedi her araç kullanıcıdan kaynaklı problem verir vw den örnek verecem gene golflerin otomatik şanzumanında yazılım ve tork konvertörü sorunu var ve toplam maliyeti 3-4 bin lira 100 bin km üstünde bu arızayı veriyor diyormuyuz vw kötü diye ama bu sorun her araçta oluyormu hayır bazısı 200 bine kadar gidiyor bazısı 100 binde bozuyor.Araç kul yapısı sonuçta hiç arıza vermeyen bir araç yoktur.
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
Muhakkak her aracın fabrika çıkışı bazı sorunları olabiliyor..Sonuçta insan yapıyor hatalar olması çok doğal..bende 2 tane pug kulandım..2007 model 307 110 hp 1.6 hdi ve 2008 model 308 1.6 hdi 90 hp çok çükür bakım dısında sanayiye gitmedim..bir sonraki aracım kesinlikle pug olur yakıt performan geniş iç hacim güzel bir görüntü ..kısaca benim aradıgım herşey var..çokmu sağlam hayır değil..ama bu fiyata bu marka ..çok sağlam istiyorsanız gidin 6-7 bin tl daha ödeyin başınız ağrımazsın..yalnız güvenlğini sevdim yere yapışıyorlar ve fren tuttunmu asla seni kırmazlar dururlar :)
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
arkadaşlar bu ülkede kötülemek için söylemiyorum ancak daha abs'si olmayan tek hava yastığı olan bir sürü araca hala 15 milyar istiyorlar. bu paralar kolay mı kazanılıyor. bende aracımı alırken Pejo problemlidir dediler ama aldım şükürler olsun 2 yıl olacak 50000 km yol yaptım bir kere bile beni yolda bırakmadı. düzenli bakımlarını yaptırdım neresinden ses ne yüzden gelir bilirim. 307 nin sınıfındaki diğer araçlarla hala karşılaştırılmayacak donanımı var. 6 hava yastığı olan bir Honda, Toyota ve ya Woskvagen ne kadardır ? EL VİCDAN
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
ender.t ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
arkadaşım bir insanın sattığı arabasından memnuniyetsizliğini ifade etmesinde ne sakınca var...neden rahatsız oldunuz anlayamadım ki ayrıca peugeot arıza noktasında oldukça adı çıkmış bir marka. benim aracım 307 xt benzinli 2005 model ama geçen kış durup dururken sabah çalıştırdığımda sibop büktü..hemde araçta hiç don yokken. yaptırdım üzerinden 3 ay geçmedi şimdide 2.ve 3.pistonun sibopları çalışmıyormuş yine yaptırıyorum. yapılsın satıcam ve tanıdıklarımında peugeot araçlardan uzak durmasını tavsiye edeceğim. herkese kazasız belasız sürüşler...
Düzenleyen ender.t - 03 Aralık 2012 Saat 00:40 |
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
siz uzak durun kardeşim biz puglarımızla mutluyuz her güzelin bir nazı vardır siz naz yapmayan araç gördünüzmü :)
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |