![]() |
|
Sizce pert mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tekrardan geçmiş olsun ü
aracınızı siz pert edin ben bi yakınıma alıyım ![]() şaka bi tarafa bu araç yapılmayacak düzeyde değil... ama aracınız pert olursa şimdiden talibim |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
geçmiş olsun kardeşim.fotoları gördüm yapılmayacak gibi değil ancak airbagde açılmış..yaptırıpta kazalı arabaya binmektense pazarlık edip en üst meblayı alıp yeni araç aramaya bak..benzer bi durumla da biz karşı karşıyayız,araç perte ayrıldı ne kadar verecekleri muallak.aracı aldığınız fiyatlara yaklaşınca verin aracı zaten jant lastiği alsanız üstünden bi nebze zarardan kurtarır..benzeri bir araç ta bende var 16 bin lira civarında aynından bulabilrsiniz diye düşünüyorum..
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaptırılabilir gibi geldi ama sonrasında içinize sinmeyebilir hocam. Ayrıca tramer sorgusunda gözükecekse ileride satmak sorun olabilir. Benim düşüncem üst limit olan veriyorlarsa 15 i almak ama teknik olarak şöyle böyle diyemem o kadar tecrübem de yok zaten. Düşününce bana mantıklı gelen bu oldğu için. Çok geçmiş olsun.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
kendin bilirsin ama allah hiç kimseye yaşatmasın böyle kazaları ben kendi fikrimce allah göstermesin böyle bi durumla karşı karşıya kalsam arabamın perte çıkartılıp raiç bedelinin bana verilmesini isterim çünki düzen tutmaz içine sinmez kazalı araba satılmaz felan filan bence 14 - 15 bine razı ol
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
2006 model 1.4 HDI X-Design, esasen resimler silinmiş, çok aman aman bir hasarı yok, çarpan araçla benim aracın resimlerine ait link aşağıda
sizce yaptırsam da binsem mi yoksa 14-15 e razı mı olsam lütfen fikir verin arkadaşlar. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam aracınız kaç model ve 206'nın hangi modeli ve km?
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Arkadaşlar bugün Anadolu Sigortanın eksperi aradı, aracınız ağır hasarlı sınıfına girdiği için pert olarak değerlendireceğiz dedi, Göral 6850+KDV olarak yeniden teklif vermiş, bu da fazla gelmiş galiba, aracın kasko değeri 18, bin falan, eksper bana sigorta şirketiniz size 14500-15000 arasında bir rakam teklif eder dedi, o yönde rapor vereceğiz aracınızın piyasa değeri bu şekilde dedi, bende 14500 e aynısından bulup alayım ya da aracımı yaptırın dedim, bunlarda konuyu sigorta şirketine aynen böyle ileteceklerini söylediler, bu durumda ne olur sizce?
|
|
![]() |
|
Herkese düşünceleri ve ayırdıkları zaman için ayrı ayrı teşekkür ederim.
Göral onarım için fiyat teklifini vermiş, 3-4 gün içinde eksper piyasa araştırması yapıp servise bilgi verecekmiş, bakalım ne olacak, her iki durumda da (pert ya da onarım) hayırlısı olsun diyorum, çünkü her iki durumda da üzülmek istemem, araç pert olursa değerinde bir ücret almak isterim, onarım yapılırsa da kusursuz olmasını isterim, o yüzden servise gittim. Bakalım ne olacak.
|
|
![]() |
|
Sfenx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
MERHABALAR;
Öncelikle büyük geçmiş olsun!! Araç karşı tarafın kaskosu yada sigortası tarafından temin edilerek servise sokulur araç tutanaklarda geçtiği için tramer kaydında sadece hasarlı olarak gözükür bu kazanın büyüğünü küçüğünü göstermez PERTE çıkmadığı sürece Kİ 7.000TL değil aracın değer biçildiği sırada değerinin 5binTL altında bir fiyat çıkıyor ise araçı exper perte çıkartmıyor lakin böyle birşey benimde başımdan geçti. Aracı satış konusundaki bir olay ise artık türkiyede hemen hemen boyasız arac ve hasarsız araç bulmak çok alanaksız bir hale geldi ne yazıkki aracın yürüründe bir sıkıntı olmadığı sürece ve boya işçiliğinin düzgün olmasıyla satışta bir sorun olacağı ŞAHSIM adına başımdan gecen olaya nazaran sanmıyorum. TEKRARDAN BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN !! |
|
Elinde ne varsa hayata dair, ötesi hiçbir şey ya da vesair..
Hani demiş ya şair; Mutluluğu sende bulan SENİNDİR, ötesi MİSAFİR. |
|
![]() |
|
bahcekapili ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahcekapili
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Hasarı karşı tarafın trafik sigortası öder. Aracınız pert olsa dahi sizin kasko indirim hakkınız saklı kalır yani bir başka araç alırsanız hasarsızlık indiriminiz o araçta devam eder. Aracı yetkili servise çektirmeniz iyi olmuş. Exper size şunu teklif edebilir. Bu aracı şu anlaşmalı serviste şu fiyata yaptırabilirsiniz diyebilir. Siz bunu kabul etmek zorunda değilsiniz. Yetkili servisin çıkardığı hasar raporu doğrultusunda aracınızı ya orada yaptırırsınız ya da araç pert edilir. Bu durumda tramerdeki hasar kaydı yüksek görünür ancak siz elinizdeki fotoğraf ve belgelerle araçta ne işlem yapıldığınızı ispatlayabilirsiniz. Tutarın yüksek olması her zaman aracın pert olmasını gerektirmez. Benim aldığım araçta da 7.500 TL hasar kaydı vardı. Sadece sol önden çarpmış. Sol far kırılmış. Sağ farın ayağı kırılmış exper bu arabaya kaynak olmaz deyip sağ farı da değiştirmiş. Far yıkama tertibatı ve bir iki boya derken yetkili serviste fatura 7.500 TL olmuş. Kazanın fotoğrafları da var. Şimdi buna itimat ettim aldım. Sizin de aracınız pekala değerinden satın alınır muhakkak. Bu boya işine takılma meselesine gelince. Siz gelin birde bizim Trabzonda araba satın bakın nasıl şaşırıyorsunuz. 15-20 yıllık Doğan, Şahinlerde boyasız, hatasız araç arayan cinsler bile var. Üstelik bulursalar 12 - 13 bin verenler bile var.
|
|
İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığına inanmaya başlar.
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
geçmiş olsun Allah beterinden korumuş
7milyar + işçilik olarak düşünün bence aracınız sigorta şirketinden alınır size 18000 bin tl gibi bir rakam ödenir.. Ben olsam çok düşünmem çünkü aracınız yapıldığında plakada 9 bin tl gibi bir hasar görünücek belkide daha fazla ki bu durumu günümüz şartlarında ne olursa olsun açıklmak zor. üzülmenizi gerektirecek bir durum yok... ayrıca şöylede bir durum var aracınızda ayrılmak istemiyorsanız... sıkı takip ederseniz aracınızı sigortanın ihalesinden daha ucuza alıp kendiniz dışarda çok daha uygun maliyet ile yaptırabilirsiniz Düzenleyen kaan__ - 15 Kasım 2012 Saat 18:51 |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
Servis ile görüştüm, eğer pert durumu olursa jant ve lastikleri alacağım, yarın belli olacakmış, eksper yarın gelecekmiş :(
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
gecmis olsun allah can sagligi versin
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gecmis olsun.
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
pert olması daha iyi senin için. şak diye eline sayarlar parayı. öbür türlü hasarlı aracı satmak zor. ayrıca servise söyle de jantları sök kesinlikle..
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Yani yetkili servis mesels 9000-TL masraf çıkardı, ben istemedim, sonra canınım istediği yere gitsem daha düşük ücrete yaptırsam benim yaptırdığım ücret mi tramer' de görünecek, yoksa servise eksperin verdiği ücret mi?
|
|
![]() |
|
reddevil ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
öncelikle siz kaskonuzda başvurdugunuz ıcın ve size arkadan çarpıldıgı ıcın çarpan arac %100 kusurlu.Şirketiniz ödediği hasarı karşı şirketin trafik sıgortasından rucu yolu ıle tahsıl edecektır.
Siz eğer aracınızı yaptırmak istiyor aynı zamanda tramerde hiçbir hasar kaydı gorunsun ıstemıyor ısenız kendı kaskonuz yerıne karsı aracın trafik sigortasına basvurur ve aracınızı özel serviste daha makul rakamlarla yaptırabilirsiniz.Hem aracınız yapılır hemde hasar kaydı tramerde gorunmez
ancak satarken bu ısten anlayan bır yerde ekspertız yapılırsa ortaya cıkar hasar durumu.
dıger konu ıse eksper yetkılı servıs rakamları ıle pert olur dedı sigorta şirketi ile görüşerek
raiç vesovtaj değeri arasındakı rakamın ödenmesini talep edersiniz ondan sonra istediğiniz yere aracınızı yaptırırsınız.Ama şirket arcınıza yine pert kaydı düşebilir .Bunu şirketinizle o aşamada mutlaka görüşmelisiniz
|
|
ReD DeViL
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
o sızın kasko sırketınız cıkardıgı experın gozlemıne baglı tabıkı fatura olarakta yansıyabılır sadece meblag gozukur tramerde
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Peki, sigorta şirketinin eksperi geldi baktı diyelim, dedi ki bu araba pert, astarı yüzünden pahallı dedi. Bu durumda artık aracı canımın istediği yere de yaptırsam, zaten ödemesini karşı tarafın sigorta ya da kaskosu mu karşılayacak ve sigorta şirketinin belirlediği hasar tutarı kadar pert diye mi not düşülecek tramer kayıtlarına?
|
|
![]() |
|
reddevil ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Dediğinizde haklısınız muhtemel aracınızın değerini 15-16,000 gibi değerlendirirek pert yolunu seçeceklerdir.
aracınız sizin istediğiniz yerde yaptırmak yasal hakkınız.Sigorta şirketi pert eder siz yetkisiz bir serviste daha uygun maliyetlerle yaptırılabileceğini belirtirseniz bunu olumlu karşılarlar bu sorun olmaz.
|
|
ReD DeViL
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |