![]() |
|
arabam sürekli hararet yapıyor:((( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
nermin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsini yenisiyle değiştirdiler şimdide eşanjöre bakıyolar ondada yoksa aracın beyni değişecekmiş geriye degişmedik 4 lastik kalıyo hazır ordayken onuda aradan çıkartırız neolacak
![]() agzı olan konuşuyo tutamıyorum ama biz sana demiştik kelimesi zoruma gidiyor sadece umarım yapılır onlarda susar
![]() |
|
herkese inat peugeut 206 aldım işte oh olsun :)(aldım günümüde gördüm)
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
peki eşanjöre kadar olan değişimlerde düzelmedi mi yoksa hazır düştük sanayiye dibini görelim mi dediniz?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
nermin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
düzelmedi keşke düzelseydi
|
|
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
dediğiniz gibi abartısız değişmeyen bişey kalmadıysa Sonucu bilmek isterim bu işte bir tuhaflık var
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
sonuc bulununca kutlama yapacam zaten
![]() |
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Nermin hanim motor yagini degistirdiniz mi hic? Kac numara yag koyuldu?
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
genleşme kabı tam ağzına kadar doluysa hararet yapar, kontrol ettiniz mi?
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ufak bir sorum olacam beyin degişince format atılmış şuanda saat yanlış onu ben ayarlayabiliyormuyum yoksa yine servise mi gitmesi gerekiyor
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gözünüz aydın, saat için saat ekranının yanıda düğmeler olmalı onlara basa bilirsiniz, korkacak bişey yok :) bildiğim kadarıyla 3 sn basılı tutup casio kol saatleri gibi yani, rakamlar yanıp sönünce değiştiriliyor.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Amin herkeze.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
aynı sorun ev arkadasımın 1.4 206 sında da mevcut. servise girdi çıktı düzelmedi bir daha girmedi. harareti kontrol ederek kullanıyor.
demek sorun beyindeymiş. sadece beyin değiştirmek için yaptığınız masraf nedir acaba ?
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
Sorun beyin değilmiş :) bayramda ankaraya gittim bayramımda rezil oldu araba hararet yaptı yolda kaldım ve araç birdaha çalışmadı çekici ile mecburen eve getirdim bayram dolasıyla heryer kapalıydı sonra yol yardımı aradım geldi baktı conta yakmış dedi istanbulda arabayı yaptık diye bana teslim edenleri aradım imkansız araba çalışması lazım dediler böylece onlara göre imkansızı başarmış oldum :) mecburen arabayı ankarada bırakıp döndüm istanbula. Araba şuanda ankarada kardeşim bugün servise götürmüş arabayı bakalım onlar ne bulacak neresini yapacak yada yaptık diyecek artık güvenmiyorum kimseye ne arabaymış 1 ay oldu alalı hayatımdan bezdim arabadan tiksindim araba kullanmak dahi istemiyorum
|
|
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
nermin hanım aracnızı çekici ile benim tavsiye ettiğim yere yollayın. Maslak atatürk sanayiide pejonun piri var boşuna kendinizide üzüyorsunuz arabadada gereksiz bir sürü parça değiştiriyorsunuz.
|
|
![]() |
|
Ankaradan maslaka nasıl getireyim :(
|
|
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
imzanızda istanbulda olduğunuz yazıyor o yüzden dedim maslağa getirin diye :) |
|
![]() |
|
normalde İstanbuldayım bayram için gittim Ankaraya ben döndüm arabam dönemedi ankarada kaldı
|
|
|
|
![]() |
|
cıvıc ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2012 Konum: aktif Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
aracınızın radyatör kapağında bulunan conta işlevini kaybetmiş olabilir mi? ben böyle bir sorunla karşılaştım radyatörde su kalmıyor hararet yapıyordu kapak contasına lastik yerleştirdiler şuan hiç bir sorun yok.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Nermin hanım çok geççmiş olsun inanın çok üzüldğm okurken. Ustalar nasıl bulamazlar bunu? Araç bir arıza yapmışsa ilk önce mantık sırasına göre değişmeye başlar parçalar ve en ucuz olanından başlanır. Yaptıklarınızı okudum da en az 6 - 7 bin lira harcamışsınızdır.
Çok şükür 2000 model aracım 195000 de. Yaz sıcağında resmen dağa tırmandık hararet ibresi en üstteki beyaza dayanıyor ama geçmiyor daha. Pejolarda hararet sorun değil motor çok yüksek sıcaklıklarda çalışır ama son noktayı kolay kolay geçmez. Aracı aldığınız arkadaşla bi görüşseydiniz keşke daha önce neler yapılmış? Size sattığında illa ki bu problem vardı. Fan açmıyor demişsiniz bir yazınızda bence ustanıza durumu bildirin ve buradan yolda çıksın fan açmıyorsa şanzımanla ya da herhangi bir yerle alakası olamaz. Fan müşürü beyin vb problemler olmalı. |
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Satın aracınızı benim arabayı vereyim size rahatça kullanın :)
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |