![]() |
|
bakım fiyatı nasıl? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bakımınızın detaylarını inceledim.gayet makul fiyata gelmiş sizinki. servisin bana yazdığı parçaların fiyatlarını aldım şahin peugeottan. bir de iyi bir usta bulabilirsem dışarda yaptırmayı düşünüyorum tabii ki. yetkili servisi hiç aramadım. benim yakınımdaki servis araç tüplü diye aracı içeri almıyor.bende yolumu çevirmiyorum o tarafa hiç. zaten 100 liraya yaptırdığım gösterge paneline 1200 tl istediklerinden beri soğudum servisten
![]() |
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar sizlerden aldığım destekle ve gazla bugün sabah forumdan bir arkadaşın tavsiye ile bir ustanın yolunu tuttum. daha önceden parçaların fiyatını almıştım. ustaya gittim yapılacak işleri gösterdim. usta 280tl. işçilik istedi. ayrıca torsiyonları tamamen değiştirmeyeceğini tamir kitlerini kullanıp tornacıya göndereceğini söyledi. 200tl. de tornacı alır dedi. toplamda 480 tl. işçilik istedi. 420 tl. de parçalr tutacak. toplam 900 etti. servisin bana çıkardığı toplam maliyet 1130 idi. pazarlıkla 950-1000 tl civarına düşer. şimdi ne yapmalıyım. 50-100 tl fark için ustaya mı gitmeli yoksa özel serviste mi yaptırmalı.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |