![]() |
|
Sagon salincak |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar sag rot basi ve sag on salincak degisiminden sonra simdide yine sagdan cok hafif cukurlarda bile sanki iki vida ya da demir parcasi birbirine degiyormus gibi cık cık ses aliyorum metal carpmasi gibi acaba dedim lastikte mi tas var ama yok sizce nedendir usta parcalari degistirirken yanlis bir islem yapmis olabilir mi
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece çukurlarda geliyorsa bence Z rotlarıdır. Bu parçalar hem ucuz hemde çabuk bozuluyorlar. Salıncağa göre ömrü daha kısadır.
Ben kendim 307 aracımda yaklaşık 1,5 yıl boyunca kullandım, hiç salıncak değiştirmedim ama Z rotu (askı rotu) üç kere değiştirmiştim. Genelde sadece bozuk yolda ses yapar ve çok can sıkar, ayrıca ön takımı göstermeye gittiğinizde levye ile kastırıp bakarlar ama z rotunda sorun varsa bulamazlar. Zaten ucuz bir şey, orjinali 20-25 TL. Değiştirmesi ise 5 dakika.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için. Bu arada deneyimli üye olmuşum çok sevindim. :)
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |