|   | 
 | 
| acil yardım üstatlar | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa <12 | 
| Yazar | |
| falan   1. Vites     Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2012 Saat 22:19 | 
| evet arkadaşlar arabayı aldım... sibob kabağı taşlanmış radyatör hortumlar değiişmiş.. 160 tl malzeme-100 tl taşlama-250 tl işçilik bayıldım geldim.. yalnz triger kayışıyla , motor soğutma suyunun arasından bi yerlerden uğultu gibi ufak bi ses.. araacn içindende duyuluyor.. rolantide biraz dengesizlik var.. benzinde çok belli olmasada var.. lpg de daha bariz... ..bide hararet yine 95-103 arası gitti geldi ustayı aradm yarın uğra havasnı alalım dedi... hakkımzda hayırlısı.. biraz tadım kaçtı Düzenleyen falan - 27 Mayıs 2012 Saat 22:54 | |
|  | |
| falan   1. Vites     Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2012 Saat 22:56 | 
| ya arkadaşlar böyle biraz uzun yokuşları çıkarken hararet 100'ün üstüne çıkıyor,110'a yaklaşıyor.. normalmi _? | |
|  | |
| metin   4. Vites     24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2012 Saat 23:00 | 
| 
   benzinli motorlarda 90-105 arası normal.
    | |
| 
     Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.  Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | Sayfa <12 | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||||||||||||||||||||