![]() |
|
gaza basmada şaft boşluğuna benzer vuruntu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
5. viteste normal şekilde seyir ederken ayağını gazdan çekince hafif bir silkeleme oluyor, daha sonra gaza tekrar basınca yeniden bir hafif silkeleme olup yola devam mı ediyor.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Sw307Sw ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
||
Öncelikle merhaba forma yeni üye oldum abimde birtane 307 sw ovpack var araçta pris tüp mevcut aynı vuruntuyu aracı ilk aldığımızda bizde yaşadık, ozamanlar ramses marka bir tüp mevcuttu tüpcüyle konuştuk anlaştık aracın tüp beyni değişti. Değişmesindeki sebep peugeot arabalarında enjektör mili saniyelerinin çok yüksek olmasıymış, yhani eski beyin enjektörün hızına yetişmediği için araç gazı tam yakamıyor buda pistonda küçük bir patlamaya(vuruntuya) yol açıyor tüpün milisaniyesi arttı ve vurntu kayboldu şimdi size gelince aracınız dizel ve gaz pedalınız elektronik yhani gaza nekadar basarsanız motor kelebeği okadar açılır eğer kelebek tam zamanında açılmaz ise yakıtı verir havayı veremzsiniz yine küçük bir patlama olur (vuruntu) bence bir kntrol ettirin yada onu anlamakta basit gazın refleksini ölçün gaz sizin ayanızla nekadar orantılı çalışıyo buna bakın gaza bastıktan bir iki saniye sonramı motor gaz veriyo yoksa anındamı bu çok önemli saygılar...
|
|||
![]() |
|||
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tüm viteslerde oluyor
![]() |
|||
2004 307 1.4HDI
|
|||
![]() |
|||
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
||
araç dizel
![]() |
|||
2004 307 1.4HDI
|
|||
![]() |
|||
esra_16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
||
evet aynı şekilde kalkışta olmuor sadece ayağımı gazdan çektiğinde öne doğru vuruyor araba,vites değişirken zaten resmen çile çekiyorum dikkat etmezsen vay haline yani.
|
|||
![]() |
|||
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
||
benzer problem bende de var gaza basıp çekince nasıl tabir edicem bilemiyorum ama sanki 'vikir vikir' ses geliyor. her viteste yapıyor bunu . çok önemli olmadığını düşünüyorum ama bir takıtınca o sese sinir bozuyor gerçekten.nedir bilemedim
|
|||
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Vikir vikir ses nasil bir ses ![]() |
|||
![]() |
|||
Sw307Sw ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
||
vallahi vikirvikir hocam.. ses ön sağ taraftsn gelıyor sanki torpido civarlarınndan
|
|||
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Video cekme ihtimalin varsa guzel olur. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
||
bugün fırsatım olursa hemen çekiyim
|
|||
|
|||
![]() |
|||
esra_16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
||
bilgiler için teşekkür ederim bi çaresi buluncak inş arabamın,dizel 1.4 206 arabam.bugün ön takımlar değişti gayet güzel oldu ama o vuruntu yok olmadı,onun içinde usta motor takozunu değişmeli dedi pazar günü moto takozu değişçek o gün ustaya bu söylediklerini ileteceğim kelebeklerinede baksın.
|
|||
![]() |
|||
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
||
pejonun kronik sorunu galiba
|
|||
![]() |
|||
pug61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
||
arkdaşlar öncelikle merhaba bendede buna benzer bi sıkıntı vardı aracım 306 griffe.Rot balansa girince alt tabla burçları kırık değişmesi gerekiyor dedi usta baktım gerçektende kırılmış.Aldım parçları değiştirdim ses %80 azaldı bi baktırın derim çünkü tabla burçları kırılınca alt takımı ileri geri hareket ettriyor
|
|||
![]() |
|||
turbo27 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
||
salıncak burcları yada dıreksıyon kutu sabıtleyıcı cıvataları olabılır..
|
|||
yaptıgın işi teslım ederken, kafanda ufacık bı suphe varsa bıle, emin ol, o iş olmamıstır...
|
|||
![]() |
|||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
||
bende de hafif boşluk vardı baskı-balata değişince kesildi.
|
|||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
||
arkadaşlar alt motor takozu değişti sorun çözüldü, motor takozu yerinden sökülmeden kopuk olduğunu görememişlerdi ustalar ısrarla söktürdüm sonuç takoz kopukmuş değiştirildi şimdi sorun yok :)
|
|||
2004 307 1.4HDI
|
|||
![]() |
|||
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
||
Bu sorunun tıpkısının aynısı bende de var. Takozlara baktırdım fakat sağlam görünüyor, aracı sakin kullandığımda hiçbir sorunum yok.
|
|||
SEN GİDERKEN...
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Siz de ısrarla takozları değiştirtin.
|
|||
![]() |
|||
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
||
Selam , az önce sanayiye gittim, takozları teker teker söktürerek kontrol ettirdim. Öncesi levye ile bakıldı sağlam denince söküp öyle bakılmasını istiyorum dedim. Söktük ve sağ taraftakini ben değiştirmiştim sol taraftaki ise beraberinde değişmiş yani yeni.
Sadece alt takozda biraz çatlaklar vardı ama bariz oynama yok. Sorun "Şaft boşluğuna benzer durum" azaldı gibi yada bana öyle geldi bilmiyorum..
|
|||
SEN GİDERKEN...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |