![]() |
|
206 cc almayı düşünüyorum. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hardtop tamiri 700 1000 neye gore solemisler bunuda? arkadasımın cc de, servisin komple degisim olacak dedigi sistemi ustama goturdum, sadece bi swicth degisimi oldu. 50 tl ye cıktık dukkandan. ilk gunku haline dondu sistem gıcır gıcır
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Öncelikle Merhaba Bu aracı kullanmayanlar bilmeyenler yada almaktan çekinenler size almasın diyerek hep kötü yönlerini açıklar ilk önce keyif sizin istiyorsanız tavan bozulur fitil su alır gibi lafları kulak arkası yapmalısınız. bu değildir ki bu aracı alırken muhakkak kontrol etmelisiniz Benim Aracım 206 CC 2.0 GTI araç şehir içinde benzinde standart kullanımda 360 kuruş şehir dışında 260 kuruş yakmakta benzin 4.80 1.6 altı araçlar otomatik olanları vasatın altındadır bu araçlar 4 ileri vitestir. buda yakıtı olumsuz etkileyecektir. ayrıca 2.0 araç çok yakar kavramı bu araçta geçerli değildir 2.0 gti tork yüksek olduğu için alt devirlerde seri ve kasa hafif olduğu için az yakan bir araçtır. seri kullanımlarda haliyle yakacaktır sonuçta aslanı beslersen yeminide vereceksin ama yeri geldiğinde kedi gibidir ;) kesinlikle kazalı araçlara bulaşma tavanı bakım ister her cabrio araç gibi kullanma talimatına uyduğun sürece bu araca yıllarca binersin Üstünü açtığında ışıklarda sürekli gözler üzerinde meraklılarında sorularını yanıtlyacağın için ışıkta beklerken sıkılmazsın ayrıca üstünü açık bırakırsan içine de telefon numarası yazılı kağıtlar bulmamak elde değil evliysen görmediğin bir kağıt sana büyük sorun çıkartır. eksi yönü arkası dardır ama oturulmayacak kadar değildir ben 3 kişi rahat kullanıyorum 4. kişiyi rahatımı bozmamak için almam boyum 1.95 sürücü koltuğu aşağı yukarı şekilde ayarlanabilir buda boyunuzu kısaltır arabadan inince bu adam buna nasıl sığıyor ya diyenler bile oluyor. ayrıca benim bagajda da ses sistemi olduğu için üstünü açınca iptal
Not bu aracın sahibi değilseniz yorum yapmanız doğru bulmuyorum alacak arkadaşın kafasında soru işareti bırakmak doğru değil |
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
valla hasan'a katılmamak elde değil, yazın ust acıkken ısıklarda mini cooper fln denk geliyor ya da sirocco adamın araba 50 60 bin tl yayından egzozuna herseyi dosemis fakat ne yazıkki ısıklarda karsıdan gecen butun insanlar benim cc ye kitleniyor. haliyle bu da yandaki 4 kapılı arkadası uzuyor, niye bana bakılmadı benim araba daha pahalı daha yeni diyor. acısını ya hemen ısıklardan hızlıca egzoza gaz vererek kalkarak cıkarıyor ya da gereksiz onumde makas atarak beni sıkıstırmaya calısarak tehlikeli bisiler yapıyor kendince ama ileriki isiklarda benden hızlı gittigi icin duruyor oluyor, ben de ust acık kol dısarda yavas yavas gittigim icin yanına piskin piskin geliyorum yine.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
LEVENT206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LEVENT206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Beyler çok teşekkür ederim açıklamalarınız için söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız :) kim ne derse desin almaya karar verdim ölümlü dünya en baba 1000-1500 zarar ederim onuda kullandığıma sayacam artık yanlız şöyle bi problem var alınca modifiye işlemi kesin yapacam zaten şu anki aracımda full modifiyeli acaba modifiyelimi alsam 2 tane araç var sahibinden.com'da çok güzel gözüküyor yoksa kendim mi modifiye yapsam daha iyi olur ama oda daha fazla fiyat tutuyor karar veremedim .
Düzenleyen LEVENT206 - 22 Şubat 2014 Saat 01:19 |
|
HER GÜZELİN GÖNLÜNDE BİR ASLAN YATAR :)
|
|
![]() |
|
modifiyeli derken ? dış gorunum mu ? motor gücü mü ?
bence hiç birine bulaşma, temiz kullanılmış orjinalliği bozulmamış bir cc bul, sade güzel bikaç uygulama yap tadını çıkar. arabanın sade hali bile zaten fazla dikkat çekiyor. |
|
|
|
![]() |
|
LEVENT206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LEVENT206
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-otomatik-206cc-154801034/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-on-numara-makina-152135412/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sizce-de-farkli-degilmi-2004-model-tup-takilmadi...video-izle-141237906/detay Kardeş internette beğendiğim ilanlar bunlar sende bir bak sana zahmet benden daha iyi anlarsın ama dediğin gibi temiz mi orasını bilemeyiz bakalım nasip bulacaz bir tane artık :)
|
|
|
|
![]() |
|
Olamaaaz :)) bu ilanlar nedir ya tam bi komedi, resmen tecavuz etmisler arabaya, uzak durun bunlardan. Siyah olan normal duruyor fakat icime sinmedi o da.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LEVENT206
:))
|
|
|
|
![]() |
|
Max butceniz nedir, ben de bakarim sizin icin.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |