Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 cc almayı düşünüyorum.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 cc almayı düşünüyorum.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2014 Saat 19:24
hardtop tamiri 700 1000 neye gore solemisler bunuda? arkadasımın cc de, servisin komple degisim olacak dedigi sistemi ustama goturdum, sadece bi swicth degisimi oldu. 50 tl ye cıktık dukkandan. ilk gunku haline dondu sistem gıcır gıcır Big smile
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
TuNeR_32 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TuNeR_32 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2014 Saat 21:17
Öncelikle Merhaba Bu aracı kullanmayanlar bilmeyenler yada almaktan çekinenler size almasın diyerek hep kötü yönlerini açıklar ilk önce keyif sizin istiyorsanız tavan bozulur fitil su alır gibi lafları  kulak arkası yapmalısınız. bu değildir ki bu aracı alırken muhakkak kontrol etmelisiniz  Benim Aracım 206 CC 2.0 GTI araç şehir içinde benzinde standart kullanımda 360 kuruş şehir dışında 260 kuruş yakmakta benzin 4.80 1.6 altı araçlar otomatik olanları vasatın altındadır bu araçlar 4 ileri vitestir. buda yakıtı olumsuz etkileyecektir. ayrıca 2.0 araç çok yakar kavramı bu araçta geçerli değildir 2.0 gti tork yüksek olduğu için alt devirlerde seri ve kasa hafif olduğu için  az yakan bir araçtır. seri kullanımlarda haliyle yakacaktır sonuçta aslanı beslersen yeminide vereceksin ama yeri geldiğinde kedi gibidir ;) kesinlikle kazalı araçlara bulaşma tavanı bakım ister her cabrio araç gibi kullanma talimatına uyduğun sürece bu araca yıllarca binersin Üstünü açtığında ışıklarda sürekli gözler üzerinde meraklılarında sorularını yanıtlyacağın için ışıkta beklerken sıkılmazsın ayrıca üstünü açık bırakırsan içine de telefon numarası yazılı kağıtlar bulmamak elde değil evliysen görmediğin bir kağıt sana büyük sorun çıkartır. eksi yönü arkası dardır ama oturulmayacak kadar değildir ben 3 kişi rahat kullanıyorum 4. kişiyi rahatımı bozmamak için almam boyum 1.95 sürücü koltuğu aşağı yukarı şekilde ayarlanabilir buda boyunuzu kısaltır arabadan inince bu adam buna nasıl sığıyor ya diyenler bile oluyor. ayrıca benim bagajda da ses sistemi olduğu için üstünü açınca iptal  
Not bu aracın sahibi değilseniz yorum yapmanız doğru bulmuyorum alacak arkadaşın kafasında soru işareti bırakmak doğru değil 
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2014 Saat 21:31
valla hasan'a katılmamak elde değil, yazın ust acıkken ısıklarda mini cooper fln denk geliyor ya da sirocco adamın araba 50 60 bin tl yayından egzozuna herseyi dosemis fakat ne yazıkki ısıklarda  karsıdan gecen butun insanlar benim cc ye kitleniyor. haliyle bu da yandaki 4 kapılı arkadası uzuyor, niye bana bakılmadı benim araba daha pahalı daha yeni diyor. acısını ya hemen ısıklardan hızlıca egzoza gaz vererek kalkarak cıkarıyor ya da gereksiz onumde makas atarak beni sıkıstırmaya calısarak tehlikeli bisiler yapıyor kendince ama ileriki isiklarda benden hızlı gittigi icin duruyor oluyor, ben de ust acık kol dısarda yavas yavas gittigim icin yanına piskin piskin geliyorum yine. Big smile temizini bulursan al, keyif arabası.
Yukarı Dön
LEVENT206 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı LEVENT206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2014 Saat 01:16
Beyler çok teşekkür ederim açıklamalarınız için söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız :) kim ne derse desin almaya karar verdim ölümlü dünya en baba 1000-1500 zarar ederim onuda kullandığıma sayacam artık yanlız şöyle bi problem var alınca modifiye işlemi kesin yapacam zaten şu anki aracımda full modifiyeli acaba modifiyelimi alsam 2 tane araç var sahibinden.com'da çok güzel gözüküyor yoksa kendim mi modifiye yapsam daha iyi olur ama oda daha fazla fiyat tutuyor karar veremedim .

Düzenleyen LEVENT206 - 22 Şubat 2014 Saat 01:19
HER GÜZELİN GÖNLÜNDE BİR ASLAN YATAR :)
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2014 Saat 11:27
modifiyeli derken ? dış gorunum mu ? motor gücü mü ?

bence hiç birine bulaşma, temiz kullanılmış orjinalliği bozulmamış bir cc bul, sade güzel bikaç uygulama yap tadını çıkar. arabanın sade hali bile zaten fazla dikkat çekiyor.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı LEVENT206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2014 Saat 14:13
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-otomatik-206cc-154801034/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-on-numara-makina-152135412/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sizce-de-farkli-degilmi-2004-model-tup-takilmadi...video-izle-141237906/detay

Kardeş internette beğendiğim ilanlar bunlar sende bir bak sana zahmet benden daha iyi anlarsın ama dediğin gibi temiz mi orasını bilemeyiz bakalım nasip bulacaz bir tane artık :)
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2014 Saat 14:36
Olamaaaz :)) bu ilanlar nedir ya tam bi komedi, resmen tecavuz etmisler arabaya, uzak durun bunlardan. Siyah olan normal duruyor fakat icime sinmedi o da.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı LEVENT206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2014 Saat 15:04
:))
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2014 Saat 15:40
Max butceniz nedir, ben de bakarim sizin icin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Hararet gostergesinin aniden dusmesi ve dalgalanma son mesaja git 2220 20 Saramago
konu icon 2013 RCZ RÜZGAR KANADI AÇIK KALDI son mesaja git 682 0 HASAN BASRİ
konu icon Marş bastığım anda fan açıyor son mesaja git 1785 1 engintunbel
konu icon Conta değişimi maliyeti son mesaja git 18850 7 konfor
konu icon E-2008 Elektrik cızırtı sesi ve patlama sesi son mesaja git 2237 1 Aliosmanaltuntas
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 1695 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 1546 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 1181 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 7575 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 10 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 3356 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1269 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 8665 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1282 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1428 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 4942 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 7189 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 519 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 2686 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5088 9 sedatdizin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EKIM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Saramago 12
Onlinewolf 9
engintunbel 2
konfor 1
HASAN BASRİ 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English