|
|
Sanzimandan gelen ses |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
samet206
4. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2013 Saat 22:43 |
Cevabınız için teşekkürler 2den hareket halındeyken 1 e geçmek herzaman zorlar az bıseyde olsa .Ayrıca gerı vıtestede 100 kişiden 90 kişi 206 ları gerıye takmada zorlanır bunda anlaşalım ama benım sorunum 1 den 2 ye geçerken cartlaması vitesin tabı bu herzaman olmuyor bazen hatta bıraz yol aldıktan sonra normale dönüyor baskı balatayı kışa doğru değişticem zaten ama şanzumanı ındırmeyı dusunmuyorum bu kadarına gerek yok ciddi bir sorunum yok kuçuk bişeyse sorun halledeyım ıstedım ama olsun böylede güzel araç sıfır gibi oldu zaten yanı bı ben değişmedim biraz takıntılıyım bu konuda e biyerdede durmak gerek ıflas ettircek minik fare bizi neyse ben artık susayım arkadşın konusunuda rahat bırakayım :) |
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
vbmaster
2. Vites
01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2013 Saat 23:50 |
|
vallahi arkadaşlar detaylı bilgiler için teşekkürler. Aynı sorun bende de oldu. daha doğrusu hep vardı en az 10 usta gördü pejolarda normal dedi. faklı olarak boşta iken bir ses geliyor vitesi elimle 1 cm kadar oynatıca kesiliyor artık alışkanlık yapmış boşta iken bile elim hep viteste. acaba bu neden olur.
|
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2013 Saat 00:15 |
vites demirlerini yağlat.206 larda vites kutusu ile şanzıman arasında demir var.onların birleşme noktalarını yağlatmanı öneririm. 206 da vites halatı bulunmuyor.vites kutusu ile şanzıman arasında uzun bir demir parça var. aktarımı o sağlıyor.birleşme noktalarını yağlatırsan sorun kalmaz diye düşünüyorum. yalnız belli bir süre sonra tekrar yağlamak istiyor.yani arkadaş olacaksın bu sorunla. |
|
![]() |
|
vbmaster
2. Vites
01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2013 Saat 00:19 |
|
bu işlemi ben yapamam mı?
|
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
uğur33
1. Vites
Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2013 Konum: 32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2013 Saat 17:31 |
|
arkadaşlar daha öncede yazmıştım furkan 111 arkadaşımız bi yorum yapmış aynısı benim araçta var 307 de araç boşta çalışırken tırıltı sesi geliyor çok deil ama hafif gaz verdiğinde net bi şekilde duyuyorsun ancak debriyaja bastığında rolantidede çalışsa gazda versen tık yok hiç bi ses kalmıyo araç boşta çalışırken. bilgisi olan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim kimisi şanzımanı sökecez dedi kimisi hiç bişey olmaz dedi yardımcı olursanız sevinirim slmlr
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||