![]() |
|
ABS lambası yandı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
racer50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum yapacagın sey bılgısayara baglatmak eger sensör vs sorunu yoksa abs beyın hatası yada abs röle hatası verecektır servıs değiş dıyecek 1200tl sen elinden iş gelıyorsa sökeceksın lehımlerını tazeleyeceksın rölenın oldugu bölümdede kömür wa onlar bıtmıs olabılır bır elektrıkcıde kömür taktıracaksın ve sistem calısacak ben yapamam dersen ortalama 150-300 arası bı işçilik istıyorlar gecmıs olsun
|
|
KAYGAN YOLLARIN YAPIŞKAN SÖFÖRÜ
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
pejonun en çokta bu huyunu sevmiyorum.
![]() |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
araya para sıkışmış derler ya hani.
![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgisayara bağlanması en doğrusu olur servis yolu görünüyor
![]() |
|
![]() |
|
inanın ne söylesem yalan olur.Sensörler,fren beyni,kısa devre,abs beyni,vs. vs. olabilir.Serviste bakılması en doğrusu olur.Mümkün olan en kısa zamanda hallettirin abs nin şakası olmaz.
![]() |
|
![]() |
|
fantom ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Bir gün yolda giderken birden ABS lambası yandı.Ne yapmalıyım?Servisi aradım görmemiz gerekiyor dediler.Sizler de karşılaştınız mı?
|
|
Bipper
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |