![]() |
|
sarsıntılar istenmeyen sesler tangur tungur |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
spor yay takacaksan yaylar ile beraber hortum gelir bunu yaylara geçirmen lazım bu hortumları tamazsan her çukura girdiğinde gelen sesten dolayı paso sanayide alt takıma baktırırsın
|
|
![]() |
|
kuzu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2011 Konum: TEKNİK DANIŞMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
106 EN ÇOK SORUN SAĞA VE SOLA DÖNÜŞLERDE GELEN TAKIRTI SESİ SES YAPMASINI SEBEBİ DİREKSİYON TIKIRTI BURCU SES YAPIYOR DEĞİŞTİRİRSENİZ SORUN BİTER.
|
|
HAKANKUZU
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Değerli hakan arkadaşımız.Forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelmektedir. |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
z rotları, direksiyon tıkırtı burcuna baktır... 106 bu illaki ses verir 13-14 yaşında arabalar... spor yay takarsan gene aynı sesi hissedeceksin...torpidonda, kapı ceplerinde bozuk para ıvır zıvır olmasın, vites önünde ki cebede koymamanı öneririm. bagaj kapağını kontrol ettir sağ ve solda iki adet ayar lastiği vardır ordan boşluk ayarını yaptır, kapı fitilleri eskimis olabilir.. birazda olsun sesler kesilecektir.
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
ben sana çözümü söyliyim. seslerin hiç birini bi daha duymicaksın. yola çıktınmı müziğin sesini aç tüm gocık seslerin yerini melodik sesler alsın :))
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
CyberFame ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2014 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CyberFame
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi Günler. 2001 model 106 quicksilver kullanıcısıyım. Aracımda stabil yola girdiğimde takır takır ses geliyor. bir kaç kere sanayide ustalara gittim. direksiyon kutusundan geliyor dediler. ama pek bilgim olmadığımdan güvenemedim. araçımın ön takımında hiç bir problem olmadığını soylediler. yani direksiyon kutusunda problem olsa takır tukur ses yaparmı veya bunun için nasil bir çözüm bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |