![]() |
|
206 V kayışından gelen ses? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kayış spreyleri var, su döktüğünde kestiyse dene istersen.;)
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
hocam 10 000 deki arabada bu sesi yapması normal mi ısınınca geçen bir ses. cik cik cik öten bi ses sağ taraftaki kayıştan geliyor
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
ısındıktan sonra geçiyorsa kayış spreyi kullanın.Su dökmeyin sıçradığı yere iz yapar silinmezse kazısan bile çıkmaz.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
benim araç 10 bindeykende aynı ses yapmıştı
oradaki usta garantiden değiştirdi
seminerde ustaya anlatmışlar böyle sesin kronik olduğunu
usta bana ozaman kimseye söyleme dedi hatta mesajda gelmiş
garantisi varsa değiştirin yoksa ücretli yapın diye
rulman üçlümüymüş neymiş onu ikili yaptılar
senin anlayacağın fransanında bundan haberi var
ancak üstüne yatıyorlar
aracım şimdi 50 binde yine o sesi duymaya başladım
benim ustada sıcakken yapmayınca senin gibi videosunu ustaya dinletince hemen anlamıştı
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Takılan kayış orjinal mi ona dikkat edin geçen haftalarda bendede aynı sorun vardı ? yeni kayış takıldı sonuç vermedi bende gittim orjinal kendi kayışını aldım ( Peugeot yetkılı servisinden 25 TL ) onu taktırdım ses anında kesildi. Bu arada sesin kayıştan gelip gelmediği en koyal kayışın üzerine (iç yarafına ) kaygan bir malzeme sürmen, bulaşık deterjanı gibi jel tarzında bişey yani eğer sesi kesiyorsa kayışın ölçüsü yanlıştır. Bu arada ses kesme olayı kesinlikle geçicidir. o sürülen şey hemen etkisini kaybediyor ben defalarca denedim nafile . Pudra , hel, sıvı kaucuk vs. hiç biri para etmedi , bu tarz düşünen arkadaşlar vakit kaybetmesinler :)
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
07n6820 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2012 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
aynen sakın yağ falanda sıkmayın yağ kuruyunca daha beter ses verıyor :) bende orjinal kayısla degıstırıcem bakalım :) |
|
..07 N 6820..
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
bilen arkadaşlarım peki bu ses bi arızaya sebep verir mi benim için çok problem değil ses ama başka bir arızaya sebep verecekse götürdümde değiştireyim.Not: ses motor soğukken yapıyor ısınınca kesiyor.
|
|
|
|
![]() |
|
abim ses nasıl bir ses?bilyalardan olabilir.Kayıştan olabilir.Korkma fazla bir masraf çıkarmaz ama koparsa falan yolda kalır.Hem 10.000 daha erken böyle arızalar için.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
eğer ses su döktüğünde kesiliyorsa kayıştan.Değiştirmeye falanda gerek yok.Çok rahatsız oluyorsan yapı marketlerde yada sanayide bulabileceğin kayış spreyleri var alırsın sıkarsın biter.
|
|
![]() |
|
yavuz abi sen çok yaşa :):):) yine yetiştin imdada sana forum üyeleri olarak bir plaket vermemiz lazım yetiş abi oldun sen :):):)
abicim muhtumelen kayış sesi yarın denerim su dökme işini kronik felan demişya abinin biri ondan diyorum garantisi az kalmışken değiştittireyim :) gerçi araba 2000 km geçti bakımından garantinin dışına çıkartacaklar diye aklım gidiyor ama :) neyse bakalım. abicim motorun solundaki karışık bir plastik kayış var 4-5 kasnaktan geçen o kayıştan geliyor adı neyse işte ordan :)
|
|
|
|
![]() |
|
Abim görevimiz yardım etmek.Sende çok yaşa.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
abi karstan bi isteğin var mı :) cumartesi çıkıyorum yola Allah nasip ederse :)
|
|
|
|
![]() |
|
Abim canının sağlığını isterim Yüce Mevlamdan.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Abim birde garantiye falan gidince birşey derlerse sakın işlem falan yaptırma kayıt falan.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tamam abi adanayı arıcam şimdi dicem size getireyim diye bekledim dicem. Gerçektende öyle bakımını yapına kadar işey demicem. bakımını yaptıkttan sonra garanti olayını dile getirecem yok derslese artık bakalım kısmet
|
|
|
|
![]() |
|
Bir sorun olursa halletmeye çalışırız inşAllah abim.Takama kafaya önemli birşey değil.Sen sadece km ye kaç yazacaklarını ve garantiye etki edip etmeyeceğini öğren.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
:) ok abi saolasın adanada da olsa sıkıntı olmaz mı peki senin için :)
|
|
|
|
![]() |
|
fark etmez.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
yanlış anlaşılma olmuş.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
abi ben doğru anladım sen merak etme :)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |