![]() |
|
Anahtar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kontak anahtarını kapıyı açma için,benzin kapağı için kullanıyor olabilirsiniz.Kontağı parça alıp olarak tek başına değiştirmek isterseniz 2 anahtar taşımak zorunda kalırsınız.
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
evet kontak anahtarini depo kapağini acmak için kullanıyorumda, kapılar otomatik kitleniyor uzaktan kumanda ile aynı anahtarin kopyasi olmazmı?Tekli halinde.. ve bu anahtar şifresi oluyormus immobılızer eski kontağin içindeki çip varmıs onu anlayamamistım yeni kontağa göre şifreyi ayarlamak gerekiyomus sanırım. |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enterasan sizde depo içerden açılmıyor mu ?
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
benzin kapaği dişaridan aciliyor depo kapağinin üstünde anahtar yuvasi var. |
|
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
kilitx.com bence bu firma ile iletiime geç benim de merkezi kilit ile alakalı bi sorun vardı. Anında çözdü. Ayrıca benim 206 da anahtar tam oturuyor , birde sana bi öneri yapacağım. Marş takılıyor diyorsun ya marşa uzun değil çok kısa bas. Zaten marş motorunun sesini duyarsın çıkark diye atıyor, atmadığı anda sesini zaten duyabiliyosun. Yarım saniye kadar basarsan sorunun düzelebilir. Zaman deneyerek de test edebilirsin.
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bende o crak die çıkan sesi çıkmasın die baya bi uğraş veriom her kontağı çevirişimde çok hızlı çalışıo bazen o ses çıkıo bazen o kadar hızlı olmuo bu sefer ben kontağı erken bırakmış oluyorum , o sesin gelmesinde mahsur varmı saniyelik bir ses tabi hemen çekiyorum elimi
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Marş takılı kalıyo işte o sıra nasıl bir mekanizma varsa , marşı ayırıyo. ayırmadığı anda takılıp kalıyor. Motor sesinden duyulmayabiliyor. dikkatli kulak verirseniz aynen anlattığım gibi inceden sanki dişler birbirine uzaktan sürtüyor gibi ses geliyor. Aracı başkasına verdiğinizde ( kullanması için ) dikkat etmesini söyleyin, :)
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Arabamı kimselere vermiom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu peugeot var ya aslında tam dayaklık
![]() ![]() Bu arada marş motoru ne durumda çalışıyor mu hala? |
|
![]() |
|
valeo marka orginal marş motoru yandı elektrikciye götürdüm adam topladı içini açtiğinda aklı kaydı zaten. içinde herşey kavrulmuş sonra yeni birtane aldım oda yandı artık oto elektci beni görünce gözlerini sağa sola kaydırıyor. adam mars motorunu toplamaktan bikti diyebilirim. kontaği kısa zamanda yapmam lazım.. ama kontak kod olayını cozemedım ustanın bana söylediği, yeni kontak alacaksın aracının anahtarina uygun olarak, sonra anahtarciya gideceksın kontağa göre yeni anahtar kopyalattircaksın dedi sonra kontak şifresinden bahsetti onuda ayarlattircaksın dedi o şifre işini anlayamadım gitti.
|
|
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
immobiliezer olayını servise sormak lazım.Ama kontakla birlikte anahtar değişecek zaten kumanda orjinaldir.Anahtar ve kontaktaki okuyucu birbirini tanırsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Yeni kontağı beyine de tanıtmak gerekebilir.
Bu işi var yaoto hırsızları çok iyi bilir.Onlara sormak lazım aslında ![]() Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 06 Aralık 2011 Saat 00:24 |
|
![]() |
|
sadece kontaği değişsem kontağa göre anahtar yaptirsam bir sıkıntı ile karşilaşirmiyim sizce arkadaslar? arac calişırmı* benım sıkıntım... kontak...düzelsin yeter kontak sayesınde 2 marş motoru attım çöpe..
Düzenleyen xpyhre - 06 Aralık 2011 Saat 00:28 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Çalışmaz.Çünkü anahtarın içinde sinyal üreten çip var o çip ile kontaktaki okuyucu uyum sağlamazsa motor bloke olur.
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
İmbollizeri devre dışı bırakın kafanız rahat etsin ciple falan uğraşmayın derim
|
|
![]() |
|
dostum aracı aldiğimda zaten immobılıezer calişmiyordu ondan diyorum.. ama özgür arac calişmaz diyor.. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Ben şimdi olayı anlamadım sizin marş motorunun yanmasına imbolizör mü neden oluyor ?
Yok ondan deilde sebeb başka birşeyse yeni anahtarı alıca onunda imbosunu boz ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Abi immobiliezer çalışmıyorsa o zaman dene bakalım çalışırsa ne ala çalışmazsa yol yine servise görünüyor.
![]() İmmobiliezer ın çalışmadığını nasıl anladınız? |
|
![]() |
|
marş motorunun yanmasına aracın kontaği neden oluyor aracın kontağinda problem var, anahtar kontaktan düşüyor, buda aracla seyir halinde giderken cukurdan falan gectiğimde marş motorunu ceviriyor kontak sallandiği için, aşırı boşluk var ve anahtar olmadan bile kontaği tornavida çivi, makas ne olursa onlarla bile dönüyor kontak.. arac calişiyorrr. (: |
|
|
|
![]() |
|
Aracın anahtarında pil yoktu aracı aldiğim kişiden bu sekilde almiştim.. anahtara pil taktım ortasindaki düğmeye basinca kırmızı işik yanıyor ama hiç bir belirti yok immonun caliştiğina dair. sadece anahtarlikta alarm sistemi var merkezi kilit. Düzenleyen xpyhre - 06 Aralık 2011 Saat 00:43 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |