![]() |
|
307 triptonik arıza |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede bu lpg pejolara yaramıyor kim ne dersin desin usta ne kadar iyi olursa olsun olmuyor
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oyle demeyin bu forumda lpg'den cok memnun olan ve sorunsuz kullanan cok kisiye sahit oldum. Ustalik cok onemli bu konuda. |
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracı hala servise sokamadım vakit ve maddi durum nedeniyle ama ilk fırsatta sokacağım daha sonra bilgilendireceğim inşallah aynı sorunla kimse karşılaşmaz.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Genel olarak benim düşüncemde bu yönde fakat çok memnun olan kişilerde gördüm :)
|
|
![]() |
|
pug55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2013 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
arkadaşlar herkese selam..307 triptonik kısmına geçiyor ama d konumunda kalıyor..araç hantallaşıyor..acil cevap bekliyorum saygılarımla..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |