![]() |
|
alpin mi kenwood mu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okan şimdi aradım atakan deyince anlamadım İsmail Berke model 6964 mü sordum 85 TL diyor.Arkadaş 70 almış dedim 6 ay öncedir dedi.
![]() |
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pionner ..
![]() |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer ikisi arasında bir tercik dersen tabiki alpin daha iyi ama farklı markalarda düşünürüm diyosan pionerr clarion sony jvs gibi markalarıda araştır benim favorim pionerr
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Arkadaşlar Pioneer güzel fakat fiyat olayı.Ayrıca raca sağlam bir tesisat yapamıyorum iki küçük kızım var sesi açamıyorum.Sesin daha kaliteli ve tamiz olması için değiştiriyorum.Önlerde pioner kullanıyorum süper.Alpine aldım ve dün araca taktım.Fiyata göre gayet başarılı tavsiye ederim.Bi arada küçük bi anfi alacağız gibi gözüküyor .
![]() |
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
bencede alpine.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |