![]() |
|
lütfen okuyun ve uygulayın |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun kardeşim Allah yaşatmasın bidaha inşalla, Allahtan bişey olmamış ucuz yırtmışsın.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
çok sağolun ucuz ki ne ucuz resmen yan yan gittim ama film izlemek işe yaramış sanki dragdayım ama 60 değil 80 km de gitsem felek gelse durduramazdı beni küt pat |
|
![]() |
|
oguzhandincel ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
Geçmiş olsun.Hızın sonu her zaman felaket oluyor.
|
|
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Arkadaşlar etrafınızda boş bır otopark var ise asfalt yada beton ıslak zamnlarında pek şişelere su doldurarak kendinize egitim verebilirisnz o panik anında kaza yapılıyr bılgısızlıkten degıl. Ben 2 3 senedr uyguluyorum kendımce yan yan gıtme teknıgıde gayt basarılı olmuş ornekte oldugu gbı anında frene asılıyorz sadce o degıl yapılabılecek başka seylerde olabılıyr
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde başıma gelmişti böle bişey arkadaşın meganıyla bende refklesle el frenine asılmıştı yolda yan döndük ama önümüzdeki arabaya çarpmamıştık, ama sonra yolda yan dönmş halimizi görünce Allaha şükür ettim arkamızdan gelen yoktu diye önden çarpmayalım derken yandan içeri alacaktık bizi takip edenleri:);
Allah esirgesin hepimizi kazadan beladan tekrar geçmiş olsun |
|
![]() |
|
marad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
geçmiş olsun bende geçen gün gereksiz ve teklikeli bir şekilde hız yaptıktan sonra kendimi kendime kızdım. Orada kazanacağımız birkaç dakika için çok büyük bedeller ödemek zorunda kalabiliriz. llütfen kendimizin ve başkalarının canını tehlikeye atmayalım. herkese kazasız belasız günler dilerim. |
|
307 1.6 XT PREMIUM 2004 LPG
|
|
![]() |
|
çok geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
Büyük geçmiş olsun.Mevlam korumuş.Bu konuda lastiklerinde büyük önemi var.Daha idare eder diyerek değiştirme zamanı gelmiş lastiklerimizide kullanmaya devam etmeyelim.Canımızı taşıyan yere basan 4 tane 15cmli alan sonuçta.Buna da dikkat edelim.Değiştirme zamanı geldiğinde paramıza kıyıp lastiklerimizi değiştirelim.
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın Allahh birdaha yaşatmasın İnşallah.
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
çok geçmiş olsun. aman herzaman dikkatli olalım.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim evet ucuz atlattım ama başkası ucuz atlatacak pozisyona düşmesin asla o yüzden bende kızdım bir daha hızın hı sı bile olmayacak nani nani gider gelirim canımdan ve aracımdan önemli değil başkasına kafa tutmak |
|
![]() |
|
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
geçmiş olsun kardeş
|
|
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
teşekkürler kardeşim sağolun sağduyunuzdan dolayı |
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
büyük geçmiş olsun o anları bende çok yaşadım ama bana göre o hızlı gitmenin yanı sıra takip mesafesi ilede alakalı tabi birde aracını iyi tanıyıp lastiklerin durumunu iyi bilmekle ama her ne olursa olsun dediğiniz gibi çok dikkatli olmak gerekir tekrar geçmiş olsun Allah(C.c.) hem tekrarından hem beterinden korusun...
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
calpsize ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1976 Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Allah beterinden korusun,geçmiş olsun. |
|
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
amin lastikler iyi değil 6mm diş derinliği halen orjinal üstündekileri 2006 model aracım lastikler 2006 model takip mesafem 50 mt vardı zaten kaymaya başlayınca 15 mt kaydım :( ama kurtulduk dün eve gittim 50 ile fazlası zarar :D |
|
![]() |
|
gecmıs olsun allah korumus yazdıklarına ıstınaden soyluyorum buyuk bı deneyım olmus bunada sukur demelıyız kı sende bısey yok
|
|
![]() |
|
Kardeşim bak linkini gönderiyorum,videoyuda bir aksilik olmazsa gün içerisinde çekip koyacağım.
http://www.hepsiburada.com/Liste/yol-duasi-12v-64101/productDetails.aspx?productId=otev64101&categoryId=20024893&SKU=OTEV64101 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
çok teşekkürler arkadaşlar duyarlılıgınızdan dolayı deneyim oldu ve duasız cıkmıyorum artık ve hatta üstüme sürenlere bile artık git allah yolunu acık etsin diyip yol veriyorum eskiden ben sussam aslanım kükrerdi ama oda beni anlıyor artık susuyor :=) |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |