|
306 Aynaya Folyo Kaplama (Araca takıldı) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 7> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bencede mat güzel olmuş,ama araba üzerinde görmek lazım Cecoli,diğerinide kaplada görelim başkan...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abıcım sen hem parlak hemde mat getırde ne gerekıyorsa yapalım
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eyvallah abı sagolasın. Folyo yetmedıgı ıcın 2. yı kaplayamadım
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gayet güzel olmuş kardeş ellerine sağlık.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok güzel olmuş ...ellerine sağlık ustam ..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tamam Usta Ben Halledeceğim Bu Folyo İşini ...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
emeğine sağlık
|
||
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Eline sağlık güzel olmuş.Kusura bakmazsan aklımda bir iki şey vardı bunuda ekliyorum .
|
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
güzel olmuş Cecoli, seni tuningvari gördüm son zamanlarda :))
Kırmızı Karbon folya süper giderdi oraya benden söylemesi :)
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ekle abı ne demek yaa
Erbınım daha aklımda neler neler var ama bakma parayla olcustugu ıcın yapamıyorum. Yoksa sımdıye benım araba Evo 10 olurdu Emre abımle beraber aklımda bır sedan 306 varkı sorma. Benım aracta aynısını uygulamaya musaıt...
Aracı alalı 2 seneyı gectı ama daha 6 aydır bırseyler yapabılmeye basladım.
Modıfıyeye gelıstırmeye asla karsı degılım. Ama arabanın suyunu cıkaracak kadar abartılı ve kalıtesız modıfıyeyede karsıyım. Ayrıca yapılacak seyler aracın orjınallıgını bozmayacak araca zarar vermeyecek turden olmalı dıyorum Düzenleyen CeCoLi - 18 Ekim 2011 Saat 11:03 |
||
kizilhakan
1. Vites 05 - Temmuz - 1976 Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
|
|
güzel paylaşım eline sağlık
|
||
206 x line 2004 otomatik benzin bağımlısı
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Cem başkana katılıyorum,Apaçi tuninge hayır Cem engüzeli ince eleyip sık dokumak,acele edince ençok maddi yönden zarar görüyorsun.Senin aracı Evo10 dönüştüreceğinden şüphem yok biraz daha uğraşsan Transformers olacak Cemprime...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yok be abı sende abartma
Benım arabanın Evo 10 olması ıcın cok fırın ekmek yemesı lazım. Bunun ıcın butce lazım aracı koruyacak yer lazım vs vs. Cunku arac o zaman cok dıkkat cekecek dogal olarak.
Soyledım ya ıste aracı alalı 2 sene gecmıs daha ılk degısıklık bu mayıs ayında jant lastık almak ıle oldu. 1 sene delık egzoz, 1.5 sene bıtık lastık, 2 senede eskımıs frenle gezdım
Daha altıklarımızda altı ustu
Jant lastık
Angel far + xenon
Menage lıp
Led aydınlatmalar
Bırde ayna kaplama ıste... Baska bırsey yok
Ama aracı aldıgım hafta yaptıgım modıfıyem LPG takmak oldu mesela
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Herseyden once lpg lazım bana
Benzıne asla, forever LPG
|
||
bayelektronik
2. Vites 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
|
cem ustam atölyenede calışmanada bayıldım.Yani forumun en marifetli üyelerindensin.sen olmasan napçaz biz...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Allah razı olsun. Benden cok daha bılgılı becerıklı arkadaslarımızda var. Sıtemız bu noktada zengın bır kadroya sahıp...
Bu atelyem en kucugudur. Catı arasındadır Düzenleyen CeCoLi - 18 Ekim 2011 Saat 11:41 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
olsada catı arasında olsa :)) böyle giderse müstakil bahçeli bir eve taşınıp bahçeye garaj yapıcam ondan sonra cecoli kilit
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eline saglik Cem. Gayet guzel olmus. Ilk defa yapmissin ama iscilik cok guzel gozukuyor. Tebrikler.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sagolasın abıcım. Nasıl yapılacagı hakkında basıt bır bılgım vardı fakat uygulamamıstım. Isıyı gorunce gayet guzel esnıyormus tereyagı gıbı oluyor masallah. Fazla gerdırıncede yırtılmaya megıl gosterıyor. Tek basıma anca bu kadar oluyor. Bırde duz yuzey olsa yıne kolay. Ayna yuvarlak oldugu ıcın cok zorlandım 3-5 kez parmagımıda yaktım zaten. Tırnak ustten ısınıp altına ısıyı verınce oyle bır acıyor kı Bır daha tek basına yapmayacagım.
Esasında ufak tefek mınık kabarcıklarda kaldı ama pek gorulmuyor
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |