![]() |
|
Piknik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zavur;
Yazdıklarında Bir Sıkıntı Olduğu İçin Abilerin Seni Uyardıysa Hata Yapmış Olabilirsin... Buda Çok Doğal... Hepimiz Yaptığımız Yanlışların Farkında Olamıyoruz... Ne Mutlu Bizeki Hatalarımızı Yanlışlarımızı Gören Dostlarımız Kardeşlerimiz Abilerimiz Bizi Uyarıp Hatamızı Düzeltmeye Çalışıyorlar... Ama Böyle Tepkiler Vermen Sana Yakışmıyor... Bir Süre Önce Önemli Bir Konuya Değinmiştim Hatırlarsan... Türkçemiz Hakkında.. Diye Konu Başlığı Açmıştım... O Konuya Gereken Hassasiyetin Verilmesini Rica Ediyorum... Daha Öncede Belirttiğim Gibi Burası Facebook veya Messenger da Sürekli Sohbet Ettiğimiz Bir Yer Değil... Bilgi ve Paylaşım Platformu... Burda Herkes Kendinden Sorumludur. O Yüzden Her Üye Yazdıklarınada İma Ettiklerinde Garanti Vermekle Yükümlüdür... Senden Biraz Daha Olgun Davranmanı Rica Ediyorum... Düzenleyen AlbaYDemircaN - 03 Ekim 2011 Saat 23:09 |
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben hatamı kabul edebilecek olgunluktayım ,verdiğim asabi cevablar için özür diliyorum ben yanlış anladım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |