![]() |
|
Yetkili servislerde xenon kit |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O zaman tam üstüne bastınız çünkü internet alışverişlerinde sadece ve sadece Hepsiburada kullanıyorum.Şu anda araştırıyorum fakat dediğim gibi bi kere sütden ağzım yandı bu sefer ince eleyip sık dokumam lazım
![]() |
|
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
|
![]() |
|
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet bugün yetkili servise gittim bilgilendirme için servislerde HD maarka 6000 kelvin xenon bulunmakta imiş ve fiyatı da 200 tl.Ben xenon taktırmadım fakat sinyal kolunun içersindeki sargıların arızalandığını öğrendim ve uzun kısa yaptığımda yanan arıza lambası,parkları yaktığımda çalan korna sorunumu çözdüm.Biraz cüzdan acıdı fakat araçda elektronik olayında çıkma kullanmak istemediğimden kaynaklandı.Yorumlayan herkese teşekkürler.Gitti biriktirdiğim angel ve xenon parası
![]() |
|
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |