![]() |
|
BIKTIM !!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doganin bir kanunu olarak, soguk halde iken bitisik olan iki farkli metal, isindiklarinda farkli egilim gosterirler. Elektronik devrelerde "soguk lehim" adini verdigimiz olay da bundan baska birsey degildir. Buradaki olay, devre elemaninin lehimlenen bacagi ile lehim maddesinin birbirinden farkli yapida olmasi ve zamanla (soguyup, isinma, soguyup, isinma) bu iki maddenin birbirinden ayrisip temas edemez hale gelmesidir. Arabalarda negatif kutup her zaman aracin govdesine aktarilir. Benzer sekilde, araclarimizdaki aletler negatif elektrigi yine aracin govdesinden alirlar. Iste bu noktada, arac sicak oldugunda, korozyondan veya gevseklikten dolayi temassizlik yapabilirler. Bu baglanti noktlari genellikle bir somun ile aracin govdesine baglandigindan dolayi paslanmista olabilirler. ![]() |
|
![]() |
|
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
dün öğlen edirne yolunda 200 km sonra benim aracta dinlenme tesisinde durdum bişeyler aldım 2 dk sonra bastım marsa motro sıcak tabi arac mars almadı bekledim 10 dk sonra aldı bendedemi aynı sorun var
|
|
![]() |
|
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
şasi baglantı noktaları derken baglantıyı kuramadım ?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bikacak noktaya kadar geldiyseniz sorun sizde ya da aracinizda degil, sorunu yanlis yerde arayan ve sizi yanlis yonlendiren ustalardadir. Bana gore sorun, motora ait gevsemis, yipranmis ya da kopmus sasi baglanti noktalarinda. Düzenleyen koliva - 25 Eylül 2011 Saat 10:05 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
marş almıyo derken marş motorumu dönmüyor, yoksa dönüyorda araçmı çalışmıyor
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
arabaya 5 bin harcadım herşeyini yaptırdım kıbrısta sorun çıkarmasın diye. Gene sorun çıkardı motor sıcakken marş almıyo soğukken hiç bişey yokmuş çalışıyo şimdiki karın ağrısı neyse
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |