![]() |
|
2000 devir hız |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Cem abi bende onu kastettim ama turkcem ve kelime haznem zayif oldugu icin cap sozcugu yerine inc kullandim dedigim dogru degilmi cem abi aslinda ayni seyi soyluyoruz ama ben cap sozcugunu kullanamadim :)))
|
||||
![]() |
||||
|||
Sen kafanda benımle aynı seyı dusunmedıgın asıkar. Cunku jant buyudukce suratın artacagını yazmıssın yukarıda. Bu durumda lastık secımıne gore sonuc degısır.
Lastık capını degıstırmedıkten sonra jantı ıster buyut ıster kucult surat farketmez.
Ama lastık capını degıstırırsen surat azalabılırde artabılırde...
Benım orjınal lastıgım 185 65 14. Ben sımdı 195 55 15 e gectım. Senın soyledıgıne gore aracın hızı artması gerekır. Hızı artmadı azalmadıda... Cunku bu 2 olcununda capları denk...
Anlastık mı ??? ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Senın lastıklerın orjınal olcusu bu degıl mı zaten ??? Orjınal 106 olcusu ne demek ??? 106 ların hepsının lastıklerı aynı degıl kı !!!
![]() Sen kendı aracının orjınalıne bak dıgerlerı senı ılgılendırmez...
|
||||
![]() |
||||
|||
Orjinali 165/65 R14 kapıda yazan. Bnmkinde GTI jantı var. Lastikler de kalın o yüzden.
|
||||
![]() |
||||
|||
165 65 14 e gore 185 55 14 %2 daha kucuk... onemsenecek bır fark degıl
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
peki. teşekkürler :)
|
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
eminmisin?
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
|||
Anlaştık cem abi
![]() |
||||
![]() |
||||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
|||
Konuyu okuyunca aklıma geldi, bu sabah ise gelirken denedim;
307xs, 1.6 16v, 225-55-16"arien, 3000d/d = 100km/h. Net... |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
ergin abiye katılıyorum cem abi. sürekli dikkat ediyorum benim otomatik 4 vites biliyorsunuz
benim 4. vites 2500 devirde tam 90 km/h 4. vites 3000 devirde ise 110 km/h oluyor düz yolda. 110 u geçmediğim için daha sonraki devir ve hızlara bakmadım ama en az 50 kere 90 ve 110 hızlarında devirin 2500 ve 3000 olduğuna eminim. hatta otomatiklerde farklı olur dediğin için her defasında kontrol ediyorum hep aynı değişmiyor. 3000 devir 110 km/h fix (: Düzenleyen metin - 09 Eylül 2011 Saat 13:53 |
||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
|||
cem abi ergin abinin lastik ölçüleri 225/40/18 yani benimki ile 195/65/15bir farkı yok (:
anladım ki 307 1.6 16v araçlardaki manul ve otomatik viteslerin son viteslerindeki hız aynıymış sanırım. yani manuelin 5. vitesi 2500 devirde 90 km iken benimde 4. vites 2500 devide 90 km
bilmeyenler için söyliyeyim, otomatik 307 ler 4 vites.
|
||||
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |