![]() |
|
Led Logo |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
yaizm7 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2011 Konum: Çengelköy / 34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
güzel olur gibi görünüyo.. deneyen veya gören var mı acaba??
|
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
frenlere bağlayıp arabanın renginde led yapıcan güzel olur bence
|
||
![]() |
||
blacklongfellow ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2012 Konum: USA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacklongfellow
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
How can i make a model car with working 12v led strip light?I have purchased a scale model car 1:24 scale, i want it to have working headlights, turn signals, taillights and brake lights. I am planing on using led strip 12v for all of those functions. Does any body know how to wire them? How to make the turn signals blink? Can i use a remote control instead of a switch? So i waterproof led strip light can just hit a buttons, and the lights would start working? Also has anybody ever made a model car that is an electric R/C car?
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Hello blacklongfellow, welcome to the forum. First of all this is not a forum for RC cars. This is a forum for Peugeot drivers and lovers. In case you hear Peugeot for the first time, it is a well-known car manufacturer in Europe. Unfortunately you don't have Peugeot in USA. ![]() However, I have some information about RC cars and give some idea for your question. You can safely use led strip in your RC car. You need to place a switch if you want to turn all the lights on with one unit. You may place several switches if you will control them one by one. As far as I know, you need to have a circuit for blinking function. I am quite sure that you can find instant circuits on the web. If you want to drive those light remotely, you need at least one free channel in your remote controller. If you have, then you need to buy such a circuit and can control up to 9 different unit. Check this out. It's just about 10 bucks. http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__12615__Multi-Remote_Receiver_operated_onoff_Switch_.html Hope to hear from you again ![]() Düzenleyen koliva - 05 Nisan 2012 Saat 13:21 |
||
![]() |
||
suleyman0105 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Mayıs - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İST B.Evler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suleyman0105
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim araçta ledli logo var ama senin istediğinden değil galiba. |
||
206 / 1.4 / X-Design Triptonic /2006 model - 80000 km / Atiker SafeFast
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
e bu daha güzel, hatta çok güzel. Ama benim araç arkada çıta üzerinde aslan bulunanlardan yani 2000 model eski tipten bana olmaz bu ![]() |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
ben bir audide görmüştüm ön logosundaki 4 halka angelhalkaları gibi yanıyordu, dehsetti
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
aradım buldum iste, bizim arabalar içinde böyle güzel yanan birsey bulmak lazım;
http://www.eliftuning.com/images_buyuk/f98/27092011313826026.JPG |
||
![]() |
||
buzziGT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
|
bence direk yanınca hoş olmaya bilir ama kırmızı ledlisini alırsak bide bunu frene bağlarsak arasıra yanması belki göze hoş gelir.isteğe bağlı F1 çakar olarakta kullana biliriz yaratıcılık kendi elimizde arkadaşlar..
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
valla audinin bu dehşet duruşunun sadece o yanan halkalara değil bi çok şeye bağlı olduğu düşüncesindeyim, başta audi olmasına ![]() |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
207-MAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
|
Arkadaslar selam buyrun bu linkte hem stokta hemde uygun fiyata buldum :)
Düzenleyen 207-MAN - 18 Ekim 2012 Saat 23:42 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
GG mi kalsın :D ebay forever. 28 dolara düştü kargo dahil |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |