|
|
kasko yardım |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 23:58 |
|
Kasko konusunda her ne kadar kaskoyu yaptiracaginiz firma cok onemli olsa da kaskoyu yapan sigorta sirketinin de ehemmiyeti buyuktur. Aracinizla ilgili herhangi bir sorunla karsilastiginizda gerek islemlerin hizlandirilmasi olsun, gerekse size gosterilen ilgi-yardim olsun sigorta sirketi cok onemli rol oynar. Cogu kisi sigorta sirketini bir araci olarak gorur ve bir kaza aninda direk kasko firmasinin telefonunu arayarak yardim ister. Oysa ki iyi bir sigortaciniz varsa kalkar kendisi bile kazayi yaptiginiz yere saat kac olursa olsun gelir, bagajindan guvenligi saglamak amaciyla yola dubalar koyar, sizin emniyetinizi saglar ve size yardimci olur. Bu tarz sigortacilar paradan cok insana onem verir. Ha eger gunumuzde bu tarz sigortaci var mi derseniz, var derim. Bunu reklam amacli degilde oneri amacli soyluyorum. Bulabiliyorsaniz boyle bir sigortaci bulun.
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 23:57 |
Gökhan Bey, kasko şirketlerini dolaşıp fiyat almalısınız.Dikkat edeceğiniz husus, tam kasko olmasıdır.Yani her türlü olumsuzlukta aracınızın kaskolu olduğu paket.6 yıldızlı diye geçiyor sanırım.Bin tl ve üstü fiyat vereceklerdir tahminim aracınıza.. |
|
![]() |
|
riva70
1. Vites
01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 23:47 |
|
anadolu sigorta bayii indirimide iste en uygun o çıkar
|
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
Gökhan_S
2. Vites
01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 23:45 |
|
arkadaşlar benim 2001 model 206 xr 1,4 ün kaskosu yok ,kasko yaptırmayı düşünüyorum,bana bu konuda detaylı bilgi verirmisiniz?
|
|
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||