![]() |
|
abs lambası acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aynı ışık bende yaklaşık 5 aydır yanıyor
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Metınım acıkcası "Yavas gıderken kayana kadar araba durur" dıye bırsey yok. Anı fren yaparsan anında tekerlekler kılıtlenır zaten...
![]() Bıraz daha hızlıda denese bırsey olmaz o kadar. Cunku kızakladıgı anda bırakacak frenı yanı degıl mı ? Amac sadece abs nın devreye gırıp gırmedıgını denemek. Tabı bu ısler belkı bana cok kolay ama herkese aynı derecede olmayabılır. Tehlıkeye sevketmeyelım kımseyı
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ben geçenlerde ara sokakta 30 la giderken önüme kedi fırladı frene yüklendim ve takır takır abs saydırdı...tabi biraz aşağı eğimli bir yolda... Düzenleyen OsmaNDogaN - 13 Ağustos 2011 Saat 09:45 |
|||
![]() |
|||
||
Evet Osman abıcım bende bundan bahsedıyorum ıste. Hız 10 20 bıle olsa anı bastıgın anda yıne calısır farketmez...
Fren kuvvetı sayesınde lastıgın kayacagı her durumda abs devreye gırer. Cunku her an tekerlek donuslerı takıp edılmekte...
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaslar arıza cozuldu sag arka sensor kablsu kopmus onarımı yapıldı calısıyor :)))) maliyet 20tl :)))
|
|||
![]() |
|||
||
Gecmıs olsun... Bak dedıgımız gıbı cıktı ıste
![]() Hadı bekleme yapma devam et
![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
adam 20 tl ye işi haleltti biz halen 30 la abs açarmı diye tartışıyoruz
![]() |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
hepınızı cok sevıyorum abılerım kardeslerım ıyıkı varsınız
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |