![]() |
|
arkadaşlar bir araç buldum bakarmısınız |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tek araca bağlı kalma. kısmetinse olur. bide şöyle bir gerçek var. araca baktığında ısınman gerekli. ısınıyorsan sıkıntı olmuyor.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
||
bende bunu almadan önce gebze -bağcılar-avcılar dolandım durdum sonra arka masamda çalışan kızın arabasını aldım yani kısmet işi bunlar....
|
|||
![]() |
|||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
||
bagaj kapağına ve ön tampondaki petek ızgaraya bakarak bu aracın 2003 olmadığını söyleyebilirim en az 2004 sanırım ya da kazalı ön arka tamponu değiştirmiş...
iyice baktır ya sahibi aracın modelini bile tam bilmiyor ya da bir gariplik var???
|
|||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Bu Fiyat Biraz Çok Gibime Geldi ...
|
|||
![]() |
|||
protoryan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı protoryan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
gerçektenmi tamponlarda bir anormallikmi söz konusu,ben pejodan fazla anlamam,eğer öyleyse keyfe keder değiştirilmediyse muhakkak onunda bilmediği kazası mevcut olabilir,o zaman iş değişir tabiki,satrken sıkıntı olurmu bu tampon farklılığı falan,birde fiyat konusunda 15 çekerim diye inanıyorum,yine fazlamıdır acaba
|
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
albaya katılıyorum fiyat çok değil uçmuş amca bence 206 HDI Feline aldım ben 17ye ki digital kilima abs 8 hava yastığı falan filan ve servis bakımlı bence fiyat baya baya çok
|
|||
![]() |
|||
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
||
bence de fıyat cok.ıyı dusun derım.ben 2006 dızelı ve ayrıca aksesuarlıyı 17ye verdım
|
|||
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|||
![]() |
|||
protoryan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı protoryan
||
konu anlaşılmıştır,bu yüzden bu forumdayım,yardımlarınız ve iyiniyetlerinizden dolayı hepinize teker teker teşekkür ederim,ama biryere gitmek yok daha çok başınızı ağrıtcam :) ,herkese iyi akşamlar dilerim.
|
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
neresi iyi allah aşkına 2006 1.4 HDI 8 hava yastığı yağmur ve far sensörü diğital kilima abs 17 aldım o araba 2003 model bence çok
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı protoryan
||
hakan adam çok demiyo :))) o da fazla diyor zaten cümle bitişi ile başlangıcı denk düşmüş sadece :)
|
|||
![]() |
|||
||
evet yaa noktayı görmedim ben çok iyi okudum
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Kardeş en basiti araç dizel ve 100.000 bakımı gelmiş masrafı düşünüp öyle karar var ki bu bakımda iyi para yer araç.
|
|||
![]() |
|||
fbagci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
||
araç güzel araca benziyor ama herkesin söylediği gibi iyice baktırırsın zaten. fiyat olarak çok yüksek olduğunu düşünmüyorum ama şunu unutmamak lazım içine sindiyse, beğendiysen bu araç arkadaş diyorsan al. kullanıcı olduğun mutlaka masrafın olacaktır. sadece çok çok büyük masraf olmasın aküydü, yağ değişimiydi, baskı balataydı... ben hep derim eğer biniciysen ve zevkle binmek istiyorsan al 1000 tl de masraf yap gönül rahatlığıyla bin.
çok da kafanı karıştırma yoksa hiç araba alamayabilirsin :))
|
|||
2004 206 x-line 1.4 Benzin+LPG
|
|||
![]() |
|||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
Yazmış olduğu bilgiler doğruysa harici bişey yoksa ve motor yürür aksamında da kayda değer bi sorun yoksa kaçırılmayacak derecede uygun bi araç.
|
|||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|||
![]() |
|||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
||
Benden başka fark eden yok mu diye bakınırken, yalnız olmadığımı farkettim. Arkadaşın da dediği gibi aracın ön tamponu petek ızgaraya sahip, farları H7 çift ampul tipinde plastik camlı, bagaj kapağındaki plaka üstü çıtası ve peugeot amblemi olması gerektiği yerde değil, arka lamba grubu da yine makyajlı modellere ait, son olarak da arka tampon 2003 modellerdekilerden değil. Eğer bu araç 2003 modelse bu unsurları sorgulatmanı öneririm...
|
|||
![]() |
|||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
2003 modellerin bir çoğu yenilenen kasayla piyasaya çıktı.
|
|||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|||
![]() |
|||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
||
2002'den itibaren iç mekan değişmiştir, 2004'ten itibaren ise 206'ların dışı makyajlanmıştır.
|
|||
![]() |
|||
aboran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
boya dediğin nedir ki?aracın kazası olmadıktan sonra farket mez usta.araç dizel fiat da iyi.Ama kıy 100-200 göster bi servise.hoşuna gittiyse incik cıncık arama.sıfır araç almıyorsun?
|
|||
![]() |
|||
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
||
|
|||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı protoryan
||
1.4 HDI X-Design
111500 km bir araç buldum,çok temiz 4 parça boyalı-değişen yok,motor ve yürüyeni harika 16,500 diyor en son,yaw arkadaşlar birde galericinin bir dediki,pajolar 100.000 den sonra turbo istiyor dedi,motor elden geçmesi lazım felan diyor,bunu diyen adama daha önceden clio bir araç sormuştum,fiyatı fazla geldiği için almamıştım,benimde aklıma şu geldi "onun arabasını almam için pejoya çamur atıyo gibi geldi," gerçekten böyle sıkıntılar yaşanıyormu. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |