![]() |
|
16 LA 106 satılmıştır.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eren kardesım hayırlısı olsun. bence sana sımdı guzel bır 206 xs gıder :)) Ama temız cınsındenn...
|
|
![]() |
|
alanada satana hayırlı ugurlu olur ıns
|
|
![]() |
|
tecktonik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sormak ayıptır kaca werdin ?
|
|
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+) |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
hayırlı uğurlu olsun ..alanada satanada .....şimdi aklında ne var ???
|
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
12bine verdim.. |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
sağolasın ersin kanka..aklım boş şuan :D bugün aradı adam ustam var gösterebilirmiyiz dedi..tabiiki dedim..gittik gösterdik..sıkıntı yok..yarın sabahtan alcaklar satışı..size bişey sorayım..66 tl lik bi cezam var..onu ödemezsem noterde satışa engel teşkil edermi? birine danıştım sıkıntı olmaz dedi.. |
|
![]() |
|
abi kısmet valla ya :) iyi araştırmak lazım..hep acele ettim sıkıntı yaşadım..bu sefer ağırdan alıcam :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |